-
Adnan Polat'a destek yağıyor!

Maddi sıkıntı içinde bulunan Galatasaray'da eski yönetici Adnan Polat'ın ortaya attığı yardım kampanyasına Ünal Aysal, Selahattin Beyazıt ve Almanya'dan bir iş adamından destek geldi.. Aysal, ayrıca bir konuda daha ilginç bir açıklamada bulundu..
Star TV'de Serhat Ulueren'in sunduğu Son Nokta programına katılan Galatasaray eski yöneticisi Adnan Polat, maddi sıkıntıda bulunan kulübe destek için Galatasaraylı iş adamlarının 100'er bir dolar bağış yapma kampanyası hakkında bilgi verirken, canlı yayında destek de aldı.
Programa önce telefonla bağlanan sarı kırmızılı takıma verdiği maddi destekle tanınan Ünal Aysal, Adnan Polat'ın kampanyayı desteklediğini söylerken, yarın 100 bin doları kulübe vereceğini belirti.
Bu sırada söz alan Adnan Polat, kendisine destek veren arkadaşlarıyla bir karar aldıklarını ve paranın kendisinde birikeceğini ve daha sonra kulübe verileceğini söylerken, bazı şartları da olduğunu dile getirdi.
Polat, "Bu parayla öncelikle FIFA'ya olan borç ödenecek. Daha sonra ise futbolcuların alacakları ödenecek" dedi.
Serhat Ulueren'in Ünal Aysal'a yönelttiği 'Futbolculara yapılacak ödeme için 1.5-2 milyon dolar verdiğiğniz söyleniyor doğru mu?" sorusuna "Kısmen ben verdim. Ben ve bir de Galatasaraylı abimiz verdi. Söylediğiniz mevlaya yakın miktar ikimiz verdik." dedi.
Aysal'dan sonra programa bağlanan Selahattin Beyazit ise "Adnan bey bana bu projesinden bahsettiğinde ne gerekirse yapacağımı söyledim ve yarın 100 bin doları Adnan beye vereceğim" dedi. Beyazit, ayrıca kongrede başkan adayı ve taraf olmadığını söyledi.
Programa Almanya’dan bağlanan bir işadamı da kampanya için 500 bin Dollar bağısta bulundu.
alintidir
Mesaj Yetkileri