Log in

View Full Version : fiorentina forması nerden bulabilirim?

Redrum
11.Ocak.2008, 01:08
Arkadaşlar heryeri gezdim, lottoya mail attım yok dediler satmıyoruz, gitti gidiyorda falan buldum fakat kredi kartım yok. Nasıl bulabilirim Türkiye'de? Özellikle istanbul'da, var mıdır satan yer?

Addolorato
11.Ocak.2008, 02:04
Hala bulamadınmı yahu aylar öncede açmıştın konu :D Sanırım bakılabilecek yerlere bakmışsın yurtdışından sipariş edebilirsin anca. Ya da parasını ver ben yazın italyaya giderken sana getiririm :D

Redrum
11.Ocak.2008, 02:19
Ya bana da öyle geldi ama arama yaptım bulamadım demekki açmamışım dedim:D Yahu burada forma satan kişiler vardı eskiden, noldu onlara:D En sonunda italyaya gidecem yahu:D

DeNiZ_1903
11.Ocak.2008, 21:37
Kenarda köşede orjinale yakın forma satan yerler olması lazım :) Mesela spor pazarları , Ankara'da Ülkealan pasajı var mesela bir sor istersen İstanbul'Da öyle yerleri.:)

Addolorato
11.Ocak.2008, 21:44
Yazın İtalyadayım :). Alırım Bir Tane Ver Parasını :D

Redrum
11.Ocak.2008, 21:45
Abi ankara biraz ters bana ya:S Spor pazarı ddiğin şeyi de ilk kez senden duydum:S

KaPaLı
11.Ocak.2008, 21:51
Ülkealan pasajında bayaa gezdim ama fio formasına hiç rastlamadım. Tek yolun internetten siparişle almak.

Redrum
11.Ocak.2008, 22:01
ya internetten sipraişle de bulamadım. Bi adam ilan koymuş sadece ama yıllardır aynı ilan. Ne olmuştur allah bilir.

DeNiZ_1903
11.Ocak.2008, 22:04
Abi ankara biraz ters bana ya:S Spor pazarı ddiğin şeyi de ilk kez senden duydum:S

Yok zaten Ankara demedim , İstanbul'da birkaç yere sorarsan öyle birşey bulursun belki dedim. Turistik yerler , Antalya filan gibi yerlerde de çok satılıyor ama biraz pahalı yolun yakın zamanda düşerse Antalya'ya bir bak derim :)