Arkadaşlar heryeri gezdim, lottoya mail attım yok dediler satmıyoruz, gitti gidiyorda falan buldum fakat kredi kartım yok. Nasıl bulabilirim Türkiye'de? Özellikle istanbul'da, var mıdır satan yer?
Arkadaşlar heryeri gezdim, lottoya mail attım yok dediler satmıyoruz, gitti gidiyorda falan buldum fakat kredi kartım yok. Nasıl bulabilirim Türkiye'de? Özellikle istanbul'da, var mıdır satan yer?
Hala bulamadınmı yahu aylar öncede açmıştın konuSanırım bakılabilecek yerlere bakmışsın yurtdışından sipariş edebilirsin anca. Ya da parasını ver ben yazın italyaya giderken sana getiririm
![]()
Ya bana da öyle geldi ama arama yaptım bulamadım demekki açmamışım dedimYahu burada forma satan kişiler vardı eskiden, noldu onlara
En sonunda italyaya gidecem yahu
![]()
Kenarda köşede orjinale yakın forma satan yerler olması lazımMesela spor pazarları , Ankara'da Ülkealan pasajı var mesela bir sor istersen İstanbul'Da öyle yerleri.
![]()
Yazın İtalyadayım. Alırım Bir Tane Ver Parasını
![]()
Abi ankara biraz ters bana ya:S Spor pazarı ddiğin şeyi de ilk kez senden duydum:S
ya internetten sipraişle de bulamadım. Bi adam ilan koymuş sadece ama yıllardır aynı ilan. Ne olmuştur allah bilir.