View Full Version : TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu
Bursaspor
18.Ekim.2009, 03:45
Ve işte ilk video hazır. Diğerleri de yavaş yavaş geliyor.
http://www.vimeo.com/7118077
Universal
18.Ekim.2009, 03:50
Maç sonu videoları daha önemli, çok çarpıcı açıklamalar var. =))
DenizlispoR
18.Ekim.2009, 03:53
Mustafa abi biraz heyecanlı anlatsan ne olurdu :D.
çok ciddiyim değil mi :D videonun sonunda kamera açık kalmış zannetmeyin mükemmel zemini çektim
Addolorato
18.Ekim.2009, 03:56
Burak abi saçlar forma falan olsun aynı Volkan Demirel :D
DenizlispoR
çok ciddiyim değil mi :D videonun sonunda kamera açık kalmış zannetmeyin mükemmel zemini çektim
-Ve Gol
-Gooooool
orada koptum abi :zuhaha.Kuş tüyü sandım yerrdeki beyaz şeyleri nedense :zuhaha.
tombul taho
Mustafa ayakkabıların çok iyiymiş abi. Nerden aldın ben de alıcam. :n: :n:
anilton
18.Ekim.2009, 03:59
Kuşları kaçırmışım...:D
CSKA Moskova-Beşiktaş maçını dinledikten sonra bu bile oldukça heyecanlı :D
GodfatheR
18.Ekim.2009, 04:01
Mustafa abi anlatımıyla yeni bir Öztürk Pekin yeni bir Tansu Polatkan geliyor dedirtiyor :n: :n:
Bursaspor
18.Ekim.2009, 04:02
İşte ikinci video.
http://www.vimeo.com/7118184
Melekovic
18.Ekim.2009, 04:08
Videolar çok güzel olmuş, maç içinde sürekli sahaya girilip maç devam ederken video çekilip hal hatır sorulsaymış asrın çekimi olurdu :D :D :D Ama sunum ve espriler süper.
Burakcım fazla kameralara oynamış ama bu arada topları da tutmuş :D :D :D
BeeTLeJuiCe
18.Ekim.2009, 04:13
Güzel organizasyon olmuş, Ankara da yapamıyoruzki böyle birşey. :D
3-3 maç mı yapsak acaba bizde :D
Bir dahaki yüksek katılımlı organizasyonun içerisinde yer alırım inşallah :)
Bursaspor
18.Ekim.2009, 04:18
İşte üçüncü,
http://www.vimeo.com/7118365
İşte dördüncü,
http://www.vimeo.com/7118377
İşte beşinci,
http://www.vimeo.com/7118387
İşte yedinci,
http://www.vimeo.com/7118522
Altıncı sonra gelecek çok uzundu. :D
5. video en önemlisi ama bazı kısımların sesi yok, çoğu kısımdada ses kayması var.Oğuz'um videonun orjinale bak orada düzgünse tekrar bi çevirip yayınla. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aha düzenle butonu gelmiş :D Bundan sonra her organizasyona Mustafa abiyi çağırıyoruz gelmezse biz onun evine gidiyoruz. :D Aylardır düzeltme butonu diye diye herkesin dilinde tüy bitti fakat organizasyonda 1 kere söylememizin ardından hemen düzeltme butonu eklendi. :D
Bursaspor
18.Ekim.2009, 04:55
İşte altıncı,
http://www.vimeo.com/7118553
scar face
18.Ekim.2009, 05:16
Evdeyiz vardık Harem de büyük tehlike yasadık her an her sey olabilirdi.Salihli Güven Turizmle güven içinde geldik :)
Harika bir organizasyon oldu gerçekten herkese tesekkür ederim...
garydelgadov
18.Ekim.2009, 05:33
Muhteşem oLmuş gerçekten.Gerek maç gerek maç sonu harika bir buLuşma oLmuş.Burdan yayıncı kuruLa sesLenmek istiyorum,bu nasıL çekim yahu?GörebiLdiğim tek goL AniLtonun frikiği o da topu havadan atsa o goLde gidecek :D
Maç sonundaki Aydın muhabbetine de koptum.:D
Emeği geçen herkesin eLine sağLık çok iyi oLmuş.:)
Alicanfmfan
18.Ekim.2009, 05:34
Güzel bir aksamdı güzel bir gündü herkese teşekkürler , cok iyi agarlandık.
Ayrıca Serhat ve Oguzla cok iyi anlastık,maç içinde batuhan cok kritik pozisyonları estetik hareketleriyle auta gönderince , batuhan ı kimse tutmadı valla batuhan sayesinde 4 stoper oynadık binevi gizli stoperimiz oldu :D
İleri çıkmadım , çıksam cok gol olurdu 30'larda 40'larda biterdi mac , bir dahaki halısaha bulusmasına gelmemenizden korktum o yüzden cıkmadım
scar face
18.Ekim.2009, 05:50
@Kaan abi
Abi yok valla kameralara oynamadım :D
yayıncı kurulus kalemin yanında kamp kurdu da ondan:D
@Eralp
Volkan ı severim güzel benzetme olmus :p
Bursaspor
18.Ekim.2009, 06:01
Serhat'la aramızda kurduğumuz psişik bağ sonuçta meyvelerini verdi.
İkinci yarı benim defansta olmamam büyük eksiklikti. Yalnız farkettim ikinci yarı yokuş yukarı oynuyorduk eğim vardı. :D
Pembe nickler gelsin...
6. videoda maçın verdiği yorgunluktan dolayı hiç konuşmamışım. :D
scar face
18.Ekim.2009, 06:08
Emrah abi bana 6.6 vermıssın inanamıyorum buna :D
Alicanfmfan
18.Ekim.2009, 06:13
Emrah abi bana 6.6 vermıssın inanamıyorum buna :D
Yediğin gollerin tesirinde kalmıs olabilir :D
scar face
18.Ekim.2009, 06:19
Yediğim goller mi ben uyuyorum artık burda işim yok :n:
brotha
18.Ekim.2009, 07:44
Guzel oldu ama saha 8e 8 icin cok buyuktu. Bir de o 16 kisinin 2 si kaleci ve 10 -11 i cok fazla kosmadan oynayinca iyice bombos alan kaldi. Bence takimlar daha dengeli olabilirdi, biz daha baskili oynadik ama her zaman geride sadece 0 veya 1 kisi kalinca kalecinin her attigi uzun topta 2 ye 3 e 1 oldu :) . Karsi takimin zaten cakili 3 tane savunmasi vardi. Birde bizim kacan goller eklenince 3 fark bitti. Aslinda ben 3 fark olabilecegini bile dusunmemistim :)
DenizlispoR
18.Ekim.2009, 12:24
Aygün açık pembe olsun :zuhaha.
el.nino
18.Ekim.2009, 14:05
sarışın galatasaray formalı kaleci arkadaşımız bana aşırı derecede benziyor.bir an halı saha maçına gittim zannettim:D
EreN abi maçın yıldızı olur demiştim :0: :D Yalnız Burak abi de kalede biraz iyi oynayınca kameralara oynamış :D
El Barto
18.Ekim.2009, 15:02
Hakikaten keyifli bir buluşma olmuş. :)
Universal
18.Ekim.2009, 15:10
6. videoda maçın verdiği yorgunluktan dolayı hiç konuşmamışım. :D
Sen gene iyi, ben o anda video çekildiğin farkında değilim... :D
GodfatheR
18.Ekim.2009, 15:19
EreN abi maçın yıldızı olur demiştim :0: :D Yalnız Burak abi de kalede biraz iyi oynayınca kameralara oynamış :D
Hop kaleciye laf yok(sıkar feys) :D Adam hem kaleci hem oyun kurucu oynamış :n:
scar face
18.Ekim.2009, 15:26
Hop kaleciye laf yok(sıkar feys) :D Adam hem kaleci hem oyun kurucu oynamış :n:
Mustafa abiye sorarsınız :D Memo bu lafım sana :D
Tesekkürler Osman kardesım ama kimseye yaranamıyoruz :n:
GodfatheR
18.Ekim.2009, 15:30
Mustafa abiye sorarsınız :D Memo bu lafım sana :D
Tesekkürler Osman kardesım ama kimseye yaranamıyoruz :n:
Halk nankör aga :n:
El Barto
18.Ekim.2009, 15:34
Burak'ın nasıl bir kaleci olduğunu bilen biliyor zaten :D Methi bana kadar geldi vallahi. :n:
Trabzonspor
18.Ekim.2009, 16:03
Güzel bi buluşma olmuş.
Serhat senden neden Juve forması var?
Güzel bi buluşma olmuş.
Serhat senden neden Juve forması var?
Neden olmasın? :D Juventus forması giydim çünkü Del Piero_10 nerede Juventus forması giyilirse oradaki anı hissedip sanki kendiside oradaymış gibi hissedebilme yeteneğine sahip.. Yani kısaca dün kendisi fiziken orada degildi ama giydiğim forma sayesinde bizim yaşadığımız her şeyi oda yaşadı ve hissetti.Umarım üreme bölgeme gelen topu hissetmemiştir. :D
Trabzonspor
18.Ekim.2009, 16:24
:D he amaç farklı
GeNç KaRTaL
18.Ekim.2009, 17:36
Dünkü buluşma çok güzeldi kesinlikle.Çok eğlendim kendi adıma..
Batuhanlarla bulaşacağımız alana bi yarım saat kadar geç gittim ama geç gitmiş olmam çokta önemli değildi.Çünkü maç 2 saat ertelenmişti.Bi yarım saatte Avrupa tarafından gelen tayfayı bekledik.Yavaş yavaş diğerleride geldikçe sayımız arttı.Bu arada iskelenin orada halka oluşturup ne yapacağımızı konuşurken bir elemena geldi yanımıza.Önce Burak abiydi sanırım onun yanına geldi.Durdu durdu sonra küfürler sarf ederek üstümüze yürüdü.Orada halka hemen dağıldı tabii.:icon_biggrin: Çok komikti gerçekten.Sonra adamdan uzaklaşırken Oğuz abi arkadan gelip dokunca irkildim.O adam sandım.:icon_biggrin: Adam sarhoşmuş.Biz ilk başta anlamadık ama sonra sallana sallana üstümüze gelince ve hakaretler sarf edince çaktık..Neyse sonra bir çay bahçesi gibi bir yere gittik.Herkes bir çay söyledi.(Allah'tan çay söylemişiz :icon_biggrin: ) Sonra bazı arkadaşlar aç olduklarını söyleyip yemek listesine bakınca çayların 2.5 tl olduğunu öğrendik.Tabii başka bir şey söylemeden biraz sonra mekanı terk ettik..:icon_biggrin: Biraz yürüdük.Karnı aç olanlar yemek yediler.Herkes bir grup oluşturup muhabbetlerini kurdular.Bu arada Serkan abiyle Kaan abi aramızdan ayrıldılar.Sonra taksilere binip stada doğru yol aldık..
Soyunma odasında maç için gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra (Bu arada Aykut katılabildi aramıza en sonunda :icon_smile: ) Kadroları oluşturduk ve maça başladık.Bizim takımın savunması baya iyiydi.(Alican,Oğuz abi ve Serhat) Böyle olunca tabii bende savunmaya dönmeye fazla gerek görmedim.:icon_smile: Zaten savunmayada gelsem 10 dakikada biterdim..Maçtan öncede bir dönem savunmada bir dönem ileride kalırım diye hesaplıyordum zaten.Ama savunma iyi olunca fazla dönmedim.İleride kaldım hep.Tabii ara ara geldim savunmaya ama ara ara..:icon_biggrin: Maçın başında Emrah abi ile Serkan yer değiştirince biraz daha dengelendi kadrolar ama biz savunma faktörüyle yinede daha iyi olan taraftık.Yinede ilk yarı 7-5 veya 7-6 bitti.Başa baştı yani maç.İkinci yarı biz bir ara farkı açtık ama sonra rehavetten olsa gerek fazla bastırmadık.Rakip farkı bire kadar indirdi bu arada.Sonra olayın ciddiyetine varıp tekrar sazı elimize aldık ve maçı 3 farklı önde bitirdik.Bu arada savunmanın bel kemiklerinden Oğuz abi kaleye geçince savunmada daha çok sıkıntımız oldu 2.yarıda.Yoksa 3 ten fazla farkta olabilirdi..
Videolara bakınca sanki hep karşı taraf atak yapıyor gibi gözüküyor ama Mustafa abi bir ara karşı taraf bastırdığı zaman çekmiş videoyu.Zaten kendiside diyor videoda karşı tarafa geçeyim orada daha çok gol oluyor diye.:icon_smile: Maçtan hemen sonra ve maçtan sonra oturup yaptığımız sohbetlerde güzeldi..Zaten videolardada gözüküyor..:)
Maçtan sonra gruplar halinde dağıldık ve gideceğimiz yerlere yöneldik.Tarık abi Emrah abi Mehmet ile tren istasyonuna doğru gittik biz.O sıradada güzel bir sohbet ortamı oldu.
Kısacası çok güzel bir organizasyon oldu.Bunda çok kişinin katılımda bulunmasının katkısı fazlaydı tabii.Bir sonraki organizasyona katılmak için sabırsızlıkla bekliyorum..:)
scar face
18.Ekim.2009, 19:24
Burak'ın nasıl bir kaleci olduğunu bilen biliyor zaten :D Methi bana kadar geldi vallahi. :n:
Senin söylediklerinde nedense tariz sanatını kullandığını düşünüyorum.Çok kötü bir kaleci olduğumu söylemeye çalısıyorsun galiba :p
Redrum
18.Ekim.2009, 19:34
İnşallah karşıda değil de bu tarafta olur, ben de katılmak isterdim :)
El Barto
18.Ekim.2009, 20:39
Senin söylediklerinde nedense tariz sanatını kullandığını düşünüyorum.Çok kötü bir kaleci olduğumu söylemeye çalısıyorsun galiba :p
Lütfen Burak beni çok yanlış tanımışsın ama hep o king theodor'un yüzünden. Yazdıklarımda herhangi bir sanat yok. Zaten bildiğim tek sanat tecavüzcü arif. :D
Gerçekten çok güzel geçti. Gelen herkese teşekkürler.
KaF KeF
18.Ekim.2009, 22:08
an itibari ile eve geldim..sahayı bulmakta zorlandım ama deydi diyebirim..Çoğunlukla defans oynamama rağmen 1 gol 3 asist yaptım ama Batuhan abi sağolsun dün baya formundaydı..:D
Flawless Victory
19.Ekim.2009, 00:51
Önce vidyolardan başlayayım yorumlara sonra hem size cevap yazacağım hem de geniş bir değerlendirme yazacağım. :)
Şimdi sırayla gidelim.
1. vidyo :
- Bir pozisyonda Cristiano Ronaldo gibi çalımlarla giderken şebek gibi düşmüşüm yere. Resmen duvara çarpmışım! :n:
2. vidyo :
- İsim verip rencide etmek istemem :) ama rakip kalecinin "topu oyuna sokmakta zorluk çekiyoruz" dediği anı duydunuz değil mi? Açıkça itiraf ettiler ki biz daha iyi oynadık. :D
- 2. vidyoda Alican'ın "kaçıyorlar aradan" dedikten sonra Burak'ın "kaçırmayın abi" serzenişi üzerine Alican'ın "ortasaha yok" cümlesini de duymadınız mı yoksa bizim takım? Bunların üstünde duralım, bakın itiraf ediyorlar kötü oynadıklarını. :D
- Anıl ile yaptığım güzel duvar pası neticesinde Serhat ve Oğuz arasından topu çekip attığım güzel şutun, o güzelim gol kokan edalı vuruşun dışarı gitmesi ve bu şut sonrasında, rakip oyuncuların kendi yarısahasında küçük bir "ne oluyor ya" toplantısı yapmaları. :n:
- Attığım güzide çalım sırasında Serhat'ın attığı tekme! Mustafa abinin pozisyonu görüp düdüğünü çalmaması! :D
- Mustafa abinin bir golde golü geç görmesi neticesinde, "top ağlardaaa" efektinin geç gelmesi... Bu bir bug olabilir...
4. vidyo :
- Anilton'un (Denilson gibi oldu :D) güzel frikik golü.
6. vidyo :
- Serhat süt dökmüş kedi gibi (ya da gol yedirmiş savunma oyuncusu). :n:
King_Theoden
19.Ekim.2009, 00:53
Lütfen Burak beni çok yanlış tanımışsın ama hep o king theodor'un yüzünden. Yazdıklarımda herhangi bir sanat yok. Zaten bildiğim tek sanat tecavüzcü arif. :D
Bak şimdi ben Bursalardan kalkıp organizasyona geliyorum sen 2 adımdan gelemiyorsun bide bana laf sölüyorsun :D
Buluşma çok güzeldi hele tanışma aşamasına koptum herkes adını söylüyor sanki kaç kişinin adın biliyorum. Nicklerinizi söleseydiniz daha iyi olurdu aslında:D Kardeşlerimin hepsi çok efendi çok keyifli çocuklar pek bir kanım ısındı umarım nice buluşmalar yapılır TSI bünyesinde işte burda kavgasıyla, neşesiyle bir paylaşım içinde olmamız bu tarz organizasyonlarda meyvesini veriyor kendi adıma çok memnun oldum hepinizi tanımaktan.
KaF KeF
19.Ekim.2009, 00:56
ben sahayı ararken senle tanışamadım abi..:n:
Flawless Victory
19.Ekim.2009, 00:57
Buluşma çok güzeldi hele tanışma aşamasına koptum herkes adını söylüyor sanki kaç kişinin adın biliyorum. Nicklerinizi söleseydiniz daha iyi olurdu aslında:D
Bu lafı üstüme alınmıyorum abi, çünkü benim nickim adımın bir türevi. :n: :k:
scar face
19.Ekim.2009, 02:27
@El Barto
Valla El Barto sasırttın beni,şoktayım :D
Serkan abi abim gibidir forumda,msnde değil gerçek dünyada da abimdir ama onun etkisi yok senden şüphelenmem de sallamasyon yapma :D
Sağolasın övgün için bu günü hayatımın sonuna kadar unutmayacam :n:
@Emrah abi
Abi evet bu tür konusmalar oldu savunmayı geride kurduk,ama arkadaslar ileri cıkmadı sürekli telkinlerle ileri cıkmalarını söyledim...3 kez topu kestiler 1 kez pozisyon oldu o kadar da olur.
İlk yarı yediğim 5 golde 2 hatam vardı biri Anilton un frikiğinde dalgınlığıma geldi.Diğeri de senin attığın kafa golüydü..
Savunmamız harikaydı Serhat,Oğuz ve Alican ı kutluyorum
İlerdeki arkadaslar da ofansif olarak iyiydiler...
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 02:35
Ben nikimi söyledim bana seni tanıyorum zaten dedi..:icon_smile: Beni bir Emrah abi tanıyamadı zaten..:icon_biggrin:
Videolara bakınca sanki karşı taraf daha iyi oynamış gibi gözüküyor ama tamamen çekimden kaynaklanan bir sorun.:icon_smile: Tamam çok boş alanlar bulduk ileri alanda ama bütün pozisyonlarımız böyle değildi.Ayrıca karşı tarafta herkes forvete gidince topun orada daha çok olmasıda doğal sonuçta.Sonuç olarak oyunun hakimiyeti fazla bizde değildi ama sonucu biz tayin ettik..:icon_biggrin:
KaF KeF
19.Ekim.2009, 02:44
sonucu güiza tayin etti..:zuhaha
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 02:45
Gerideki arkadaşlarda defansif olarak iyiydiler..:icon_biggrin:
sonucu güiza tayin etti..:zuhaha
Yav o kadar maçtan sonra açıklama yaptık fark açılınca maçı bıraktık diye.:icon_biggrin: İleride artık fantazilere başlamıştık ama baktık farkı 1'e indirdiniz,ciddi geliyorsunuz hemen vitesi tekrar yükseltip farkı 3'e çıkardık.Batuhan o golü atsaydı maçı 2 farkla kaybedecektiniz o kadar..:icon_biggrin:
Melekovic
19.Ekim.2009, 02:49
Ortadaki arkadaşlarda herhalde orta oyununda iyidiler igib bir sonuç çıkacak yakında :D :D :D
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 02:58
Bu arada Kadıköy'dede resim çekinmiştik.O eklenmemiş.Gerçi videolar yetiyor hatta artıyor bile ama..:icon_smile:
Ortadaki arkadaşlarda herhalde orta oyununda iyidiler igib bir sonuç çıkacak yakında :D :D :D
Sorun orada abi ortasaha yoktu maçta.. :D
Melekovic
19.Ekim.2009, 03:02
Kaleciler maç sonuna kadar kamerayla oynamış, bir takımın ofans oyuncusu kendini diğer takımın defans oyuncusu sanmış, bütün defans oyuncularına Servet virüsü bulaşmış,evet farkettim,değişik sistemler, en bug lısından abisi :D :D :D
Alicanfmfan
19.Ekim.2009, 03:04
Şemsi hani çay içtigimiz cafe de çektigimiz fotolar mı onlarsa bende onlar :D
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 03:12
Evet onlar.Onlardan başkasının olmasınında şansı yok zaten..:icon_smile: Eklede görelim nasıl çıkmışız.:)
Alicanfmfan
19.Ekim.2009, 03:21
http://i36.tinypic.com/md1hys.jpg
http://i35.tinypic.com/2cwuc6f.jpg
nerazzuri
19.Ekim.2009, 03:27
sırf ben çıkayım diye zor vaziyette fotoğraf çektiren Oğuz abimi öpüyorum buradan =D
Flawless Victory
19.Ekim.2009, 03:33
@El Barto
Valla El Barto sasırttın beni,şoktayım :D
Serkan abi abim gibidir forumda,msnde değil gerçek dünyada da abimdir ama onun etkisi yok senden şüphelenmem de sallamasyon yapma :D
Sağolasın övgün için bu günü hayatımın sonuna kadar unutmayacam :n:
@Emrah abi
Abi evet bu tür konusmalar oldu savunmayı geride kurduk,ama arkadaslar ileri cıkmadı sürekli telkinlerle ileri cıkmalarını söyledim...3 kez topu kestiler 1 kez pozisyon oldu o kadar da olur.
İlk yarı yediğim 5 golde 2 hatam vardı biri Anilton un frikiğinde dalgınlığıma geldi.Diğeri de senin attığın kafa golüydü..
Savunmamız harikaydı Serhat,Oğuz ve Alican ı kutluyorum
Tabi süperdiniz ama vidyolar, yani deliller öyle söylemiyor. Serhat'ın attığı tekme hakkında açıklama istiyorum. Hatta Mustafa abi söylemese ben bile farketmemişim. Nasıl da çaktırmadan tekmelemiş. :D
Ben nikimi söyledim bana seni tanıyorum zaten dedi..:icon_smile: Beni bir Emrah abi tanıyamadı zaten..:icon_biggrin:
Videolara bakınca sanki karşı taraf daha iyi oynamış gibi gözüküyor ama tamamen çekimden kaynaklanan bir sorun.:icon_smile: Tamam çok boş alanlar bulduk ileri alanda ama bütün pozisyonlarımız böyle değildi.Ayrıca karşı tarafta herkes forvete gidince topun orada daha çok olmasıda doğal sonuçta.Sonuç olarak oyunun hakimiyeti fazla bizde değildi ama sonucu biz tayin ettik..:icon_biggrin:
Bir ara savunmaya uğramışsın ama onda da kameraya oynamışsın. En son o zaman savunmada görmüşler seni. :D Erenle sen freni patlamış kamyon gibi koşuyordunuz. :n:
Gerideki arkadaşlarda defansif olarak iyiydiler..:icon_biggrin:
Yav o kadar maçtan sonra açıklama yaptık fark açılınca maçı bıraktık diye.:icon_biggrin: İleride artık fantazilere başlamıştık ama baktık farkı 1'e indirdiniz,ciddi geliyorsunuz hemen vitesi tekrar yükseltip farkı 3'e çıkardık.Batuhan o golü atsaydı maçı 2 farkla kaybedecektiniz o kadar..:icon_biggrin:
Sen Guiza'nın kaçırdıklarını yanlış saydın galiba. Bir daha say, 3 olması lazım. :D
Şemsi hani çay içtigimiz cafe de çektigimiz fotolar mı onlarsa bende onlar :D
O fotoları acilen istiyoruz. Özellikle karede çaylar da varsa üstüne etiket falan koyalım, barkot markot.. Ne olduğu belli olsun. Zaten çay suyunu da denizden almışlar. :n:
Abi hiç utanma falanda yok sende :D Ben dün sahada bahçeli bi evde çocuklarımla top oynama ihtimalimi, okul birincisi olduğunda aferin evlat deme ihtimalimi, Barcelona'ya transfer olduğunda bana hediye olarak alacağı tekneyi, ben geleceğimi kaybettim abi ve hepsi senin suçun ama sen hala ufak bir müdahalenin lafını yapıyorsun. :D yazık... :D
Flawless Victory
19.Ekim.2009, 03:51
Abi hiç utanma falanda yok sende :D Ben dün sahada bahçeli bi evde çocuklarımla top oynama ihtimalimi, okul birincisi olduğunda aferin evlat deme ihtimalimi, Barcelona'ya transfer olduğunda bana hediye olarak alacağı tekneyi, ben geleceğimi kaybettim abi ve hepsi senin suçun ama sen hala ufak bir müdahalenin lafını yapıyorsun. :D yazık... :D
Ama sen zaten sadece bunların olma ihtimalini seviyordun öyle değil mi? :D Sorun yok o zaman. :D Ya sen kalk, benim bacak 347 derece dönmüş halde vole vururken önüme çekirge gibi zıpla, üstelik hiçbir korunma önlemi (:n:) alma; bizim takımdakilerin ağzından gol kelimesinin ilk iki harfi çıkmışken, üst direk ile yan direğin birleştiği noktadaki örümcek kaçmışken bazı uzuvlarınla topu yumuşatmaya çalış sonra bana ille de çocuklarım de, olacak iş mi? :D
Ama sen zaten sadece bunların olma ihtimalini seviyordun öyle değil mi? :D Sorun yok o zaman. :D Ya sen kalk, benim bacak 347 derece dönmüş halde vole vururken önüme çekirge gibi zıpla, üstelik hiçbir korunma önlemi (:n:) alma; bizim takımdakilerin ağzından gol kelimesinin ilk iki harfi çıkmışken, üst direk ile yan direğin birleştiği noktadaki örümcek kaçmışken bazı uzuvlarınla topu yumuşatmaya çalış sonra bana ille de çocuklarım de, olacak iş mi? :D
Bilerek atmadığın ne malum? :D Önce Burak abi dirsek atıyor sonra sen direk o bölgeme top atıyorsun. :D Bana hiç tesadüf gibi gelmiyor bunlar :D
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 03:55
Tabi süperdiniz ama vidyolar, yani deliller öyle söylemiyor. Serhat'ın attığı tekme hakkında açıklama istiyorum. Hatta Mustafa abi söylemese ben bile farketmemişim. Nasıl da çaktırmadan tekmelemiş. :D
Bir ara savunmaya uğramışsın ama onda da kameraya oynamışsın. En son o zaman savunmada görmüşler seni. :D Erenle sen freni patlamış kamyon gibi koşuyordunuz. :n:
Sen Guiza'nın kaçırdıklarını yanlış saydın galiba. Bir daha say, 3 olması lazım. :D
O fotoları acilen istiyoruz. Özellikle karede çaylar da varsa üstüne etiket falan koyalım, barkot markot.. Ne olduğu belli olsun. Zaten çay suyunu da denizden almışlar. :n:
Bizdede neler kaçtı.Kaçanları işin içine sokacaksak..Hiç girmeyelim isterseniz..:icon_biggrin:
Ben savunmaya geliyordum aslında.Sonuçta topun arkasında olduğun zaman savunmada sayılırsın.:icon_biggrin: Defansa geldim bir ara kaleler değişti ondada..:icon_biggrin: Evet iyi koştum o maçta.Açıkcası o kadar fazla koşabileceğimi bende tahmin etmiyordum.Hadi Eren'i anladıkta bana ne oldu bilmiyorum.Maçtan sonra doping testi talebinde bulunmalıydınız bence..:icon_biggrin: Ama savunmaya yardıma gelseydim o kadar koşamazdım valla.Savunmamız sağolsun.:) Onlar durdurdu,biz kaçırdık pardon attık..:icon_lol:
:icon_biggrin:
King_Theoden
19.Ekim.2009, 03:58
Heyyyyyoooo kankacım bizde kadraja girebilmişiz. Fotomuzda güzel çıkmış hani :D
Bu arada haticeye değil neticeye bakalım. Kazanan daima güzel oynamıştır benim gözümde :D
Oghuse
19.Ekim.2009, 04:00
Maça gelmek vardı ancak sponsor bulamadık işte.. :D Keyifli olmuş belli.. :D
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 04:01
Heyyyyyoooo kankacım bizde kadraja girebilmişiz. Fotomuzda güzel çıkmış hani :D
Bu arada haticeye değil neticeye bakalım. Kazanan daima güzel oynamıştır benim gözümde :D
Yerinde bir tespit.Kesinlikle katılıyorum..:icon_smile:
Flawless Victory
19.Ekim.2009, 04:06
Bilerek atmadığın ne malum? :D Önce Burak abi dirsek atıyor sonra sen direk o bölgeme top atıyorsun. :D Bana hiç tesadüf gibi gelmiyor bunlar :D
Biz aşağıdaki fair play çerçevesinde oynadık. :D
http://img15.imageshack.us/img15/3756/cercevecopy.jpg
Bizdede neler kaçtı.Kaçanları işin içine sokacaksak..Hiç girmeyelim isterseniz..:icon_biggrin:
Batuhan sakatlanmış çocuk bir şey demiyoruz ama sırf Batuhan'ın kaçırdıklarıyla biz bu maçı alırdık yanında 3 maç daha alırdık yanii.. :D
Alicanfmfan
19.Ekim.2009, 04:07
Futbol , kaçıranların oyunu degil , atanların oyunu :icon_cool:
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 04:09
O değilde bi pembe nik muhabbeti vardı.O ne oldu acaba? :icon_biggrin:
Flawless Victory
19.Ekim.2009, 04:10
Futbol , kaçıranların oyunu degil , atanların oyunu :icon_cool:
O zaman biz çıkalım siz oynayın, boş kaleye 200 tane falan atardınız. :D Gerçi yok, rakip olmadığı için ilk golden sonra oyun başlayamazdı doğru. :D
O zaman biz çıkalım siz oynayın, boş kaleye 200 tane falan atardınız. :D Gerçi yok, rakip olmadığı için ilk golden sonra oyun başlayamazdı doğru. :D
1-0 olsun bizim olsun. :D Şu penbe nicklerde gelse artık :D
nerazzuri
19.Ekim.2009, 04:57
tabi merakla bekliyoruz, sırf rakip takımı pembe nickle görmek için canımı dişime takıp koştum ! çok koştum ! öyle böyle değil ! :D
tabi merakla bekliyoruz, sırf rakip takımı pembe nickle görmek için canımı dişime takıp koştum ! çok koştum ! öyle böyle değil ! :D
Aslında sende bi 5 dk rakip takımda oynadın sanada 1 günlüğüne falan penbe nick verilmeli.. :D
scar face
19.Ekim.2009, 05:23
Keşke kalede kalsaydın fark atardık diyenler oluyor zaten maç dengede gitsin diye ikinci yarı kaleden cıktım diyorum tartısmalara nokta koyuyorum :p
yalnız ikinci fotoda herkesi alana kadar anam ağladı :D
dipnotu:fotoğrafları ben çektim :p
King_Theoden
19.Ekim.2009, 14:09
Aslında maça gelsek daha iyi olacaktı düğünde rezil oldum bu arada:D Düğünde otele girerken millet bana garip garip bakarken olayı çözemedim ama içeri girince farkettim koskoca salonda herkes papyon falan gelmiş ben kotla daldım içeri benden başka öyle gelen sazan yoktu :D Ben tedaştan geliyorum elektik saatine bakıp çıkacam diyerek dönesim geldi :D
EL-Hadji
19.Ekim.2009, 15:58
Organizasyon son derece güzeldi. Emeği geçen, uzaktan yakından teşrif eden herkese teşekkürler. Maç da güzeldi. Bana kısa geldi. Arkadaşlar bitirelim dedi ben gaza geldim az daha oynayalım dedim :):):)
Rakip takımın defansı sağlamdı. Özellikle Alican'a rakibi sıkı marke eder ppm' si eklenmeli :):):). Serhat' a yannışlıkla dirsek attığım doğrudur. 2 Defe fröşataya kalkmaya ıdenedim ilkinde bozdu ikincide yaptım. Popomu yere çarpmaktan başka bir şey elde edemedim ama sipektaküler bir hareket kattım sankim :):):)
Burak kalede gerçekten iyiydi. Bizim kalecimiz Eren de sürekli rakip forvetlerle karşı karşıya kalmasına rağmen hatırı sayılır kurtarışlara imzasını attı.
Eren, Rıdvan ve Anıl ön plana çıkan isimlerdi. Emrah da soğukkanlı hareketleri ve toplara basışıyla göz doldurdu. Ben kötüydüm. Kendimi hiç beğenmedim. Özellikle duran topları iyi kullanan kimliğim bu maç yoktu. 2 korneri rakibe atınca, Anilton' a olm şu kornerşleri sen at karizma marizma kalmadı dedim :):):)
Mustafa ve Tarık' a da güzel muhabbetleri için çok teşekkür ediyorum.
Sözün özü eğer defansta iki kişi kalsaydı bu maçı kaznırdık. Bir 10 dakka ben kaldım defansta farkı kapadık. Baktım kimse durmuyor ben de ver elini rakip ceza sahası yapınca yenildik :)::)
Önemli olan kardeşlerimizle kaynaşmaktı. Hepsi 10 numara adamlar. Hepsine teşşekkür ediyorum...
Flawless Victory
19.Ekim.2009, 17:25
Ya iki süper golüm kameralara yansımamış. :D Eğer o iki gol kamera çekimlerinde olsaydı Burak haftanın eleştirileni olacaktı ama iyi kurtardı paçayı doğrusu. :D Birinde uzaktan köşeye vurdum, Burak güzel uçtu aslında bir ara kanadı olduğunu düşünsem de golü yemekten kurtulamadı. Diğerinde de sanırım Rıdvan'ın ortasıydı, gelişine uzak direğin dibine kafa vuruşunu yaptım, süper gol oldu ama o da çekilmemiş malesef. Tabi ani gelişen şutlardı. :) Pek kaleye vurmadım aslında 4 gol/6 şut gibi bir istatistiğim var. Daha çok yardımlaşmayı tercih ettim. Ama gerçekten güzel oynadık, tamam kaybettik de...
Ayrıca ilk tanıştığımızda Şemsi ile Mehmet'i karıştırdım, olur böyle şeyler. :D Diğer arkadaşlarımdan bazılarıyla forumdan dahi tanışmışlığım yoktu, çok iyi oldu bu organizasyon.
Evet fotoğraf çektirirken Burak denize düşecekti neredeyse bizi kareye almak için. :D
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2009, 19:58
Benim bacaklar hala ağrı sızı içerisinde.:icon_smile: 1-2 güne anca geçer gibi gözüküyor..Ama değdi valla..:)
RaSenGan
19.Ekim.2009, 21:55
Kulağımı da çınlatmışsınız bol bol :D Bir dahakine geliyim de görün :D Oldukça keyifli ve renkli bir buluşma olmuş.Üzüntüm bir kat daha arttı.Umarım bir dahakine gelirim bir aksilik çıkmaz.Eren abi sen de her zamanki gibi satış yaptı demişsin çok kırıldım :D Nickim de aslanlar gibi siyah duruyo öyle :p
El Barto
19.Ekim.2009, 22:18
Kaan Abi var mı bu son fotolarda?
Birde king theodor baksana birde elde sigara saklamaya çalışmış çocuklara kötü örnek oluyor tüüüüü.
RaSenGan
19.Ekim.2009, 22:31
Kaan Abi var mı bu son fotolarda?
Birde king theodor baksana birde elde sigara saklamaya çalışmış çocuklara kötü örnek oluyor tüüüüü.
http://i36.tinypic.com/md1hys.jpg
Sağdaki Kaan abi :)
Kaan abiyle Serkan abi zaten halüsinasyon gibi bişeydi bikaç saniye gördük ve kayboldular.Hatta onların hayalet olma ihtimali oldukça fazla..Aha tüylerim diken diken oldu ama yinede açıklayayım.Bunlar bilgisayar başında takılırken başlarına bişey geldi ve öldüler.Ama bilgisayardaki işleri yarım kalınca gözleri açık gitti öbür tarafa..Bu sebepten dolayı onlara internete girme hakkı verildi ve TTNet'e abone olarak internete girmeyi başardılar.Sonra işlerini tamamlarken turksportala girdiler, arkadaşlıklar edindiler vs. ardından buluşma yapılacak denilince bunlar öbür taraftan özel izin alarak 1 saatliğine bizim tarafımıza geçtiler ve buluşmaya katıldılar.Bence durum böyle ve aksi bir düşünceye kesinlikle inanmayacağım.
Addolorato
20.Ekim.2009, 00:03
Kaan abiyle Serkan abi zaten halüsinasyon gibi bişeydi bikaç saniye gördük ve kayboldular.Hatta onların hayalet olma ihtimali oldukça fazla..Aha tüylerim diken diken oldu ama yinede açıklayayım.Bunlar bilgisayar başında takılırken başlarına bişey geldi ve öldüler.Ama bilgisayardaki işleri yarım kalınca gözleri açık gitti öbür tarafa..Bu sebepten dolayı onlara internete girme hakkı verildi ve TTNet'e abone olarak internete girmeyi başardılar.Sonra işlerini tamamlarken turksportala girdiler, arkadaşlıklar edindiler vs. ardından buluşma yapılacak denilince bunlar öbür taraftan özel izin alarak 1 saatliğine bizim tarafımıza geçtiler ve buluşmaya katıldılar.Bence durum böyle ve aksi bir düşünceye kesinlikle inanmayacağım.
Yazar olsana :p
Yazar olsana :p
2 tane film senaryom, 1 tanede komedi gösterim var yazılmış.Yazılmış derken %100 bitmiş degil ama senaryolardaki ana hatlar yaşanacak olaylar vs genel olarak belli fakat henüz ince ayrıntıları girmiş degilim.3-5 seneye anca biter hepsi.. :D
scar face
20.Ekim.2009, 01:04
Emrah abi valla o iki topu çıkartmam çok çok zordu birinde zaten sasırtıp diğer köşeye vurdun,diğerinde ise Alex gibi yan ağlara onları çıkartmak çok zor.. :)
Zaten eski sakatlığım nüksetti cuma günü sınıf maçımız var napcam bilmiyorum
aynen yahu o fotoları çekerken ya Kadıköyde boğanın boynuzlarına mahsur kalacaktım ya da denize düşecektim :D:D
Serhat süpersin,Halit Ziya nın akıcılığı,Yakup Kadri nin gözlemleri,Balzac ın yaratıcılığı CMYLZ nin esprileri var sanki sende :p
Flawless Victory
20.Ekim.2009, 02:57
ya serhat sanal ortamda 1 ler ve 0 lar arasında akıcı olabilir ama sahada sağ kanatta akamadi oyle.. :) ben diyorum ayağıma attığın tekme ne olacak o diyor çocuklarım ne olacak. Her şeye de bi cevabı var, cok terbiyesiz oldu bu çocuk :)
Bacaklarım hala ağrıyor. Şemsiyi kovaladım maç boyunca. O su içmeye gitse ben de gidiyordum o derece.:D
ya serhat sanal ortamda 1 ler ve 0 lar arasında akıcı olabilir ama sahada sağ kanatta akamadi oyle.. :) ben diyorum ayağıma attığın tekme ne olacak o diyor çocuklarım ne olacak. Her şeye de bi cevabı var, cok terbiyesiz oldu bu çocuk :)
Bacaklarım hala ağrıyor. Şemsiyi kovaladım maç boyunca. O su içmeye gitse ben de gidiyordum o derece.:D
Abi maç boyunca Şemsi'yi kovaladım diyorsun, adam gol kralı oldu ve hala benim performansıma eleştiriyorsun. :D
Bursaspor
20.Ekim.2009, 04:20
İyi oynadık kazandık, Serhat ile kurduğumuz psişik iletişim çok işe yaradı. Hatasız oynadık. İkinci yarı ben kaleye geçince Serhat ve Alican yalnız kaldılar. Ama yinede hatasızdılar.
Ayrıca yaptığım iki güzel kurtarışı ve ben yerdeyken atılan golden kimse söz etmiyor. :D:D
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2009, 15:28
Maç boyunca herkes beni kovaladı zaten..:icon_biggrin: Kaleci Anıl bile bir kaç kez kendisini geçmeye teşşebbüs ederken kovaladıydı..:icon_biggrin: Takım dayanışmanız sıfırdı savunmada.Boş bırakırsanız kovalarsınız tabii..:icon_smile:
Flawless Victory
20.Ekim.2009, 15:47
Maç boyunca herkes beni kovaladı zaten..:icon_biggrin: Kaleci Anıl bile bir kaç kez kendisini geçmeye teşşebbüs ederken kovaladıydı..:icon_biggrin: Takım dayanışmanız sıfırdı savunmada.Boş bırakırsanız kovalarsınız tabii..:icon_smile:
Sanki ayağında top yok gibiydi yoksa o kadar hızlı koşamazdın. :D
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2009, 15:52
Maçtan önce sahanın geniş olmasının benim için bir yönden iyi olduğunu,çünkü hızlı olduğumu söylemiştim.Zaten saha geniş.Birde siz o kadar boş bırakınca savunmayı bende at gibi koştum haliyle..:icon_smile:
LifeYourself
20.Ekim.2009, 18:38
onu kayda almadım merak etme :zuhaha
dikkatimi çekti halı sahanın içinde bir sürü sigara izmariti var oğuz abi sen mi içtin bunları:zuhaha
ben bu arada çok heyecanlandım diyem bir abi vardı röpartajlarda yorumlarında aynı fatih terime benziyordu:D:zuhaha
Alicanfmfan
20.Ekim.2009, 18:57
1- onu kayda almadım merak etme :zuhaha
dikkatimi çekti halı sahanın içinde bir sürü sigara izmariti var oğuz abi sen mi içtin bunları:zuhaha
2-ben bu arada çok heyecanlandım diyem bir abi vardı röpartajlarda yorumlarında aynı fatih terime benziyordu:D:zuhaha
1- Benim düştügüm anı kastetti :D , çekmemiş Allah'tan :D
2- EL-HadJi , burak abi :D:D:D
EL-Hadji
20.Ekim.2009, 19:09
onu kayda almadım merak etme :zuhaha
ben bu arada çok heyecanlandım diyem bir abi vardı röpartajlarda yorumlarında aynı fatih terime benziyordu:D:zuhaha
Muhaaaa fatih terim mi. Yardın beni gülmekten :):):) Ne alaka yav:icon_smile::icon_smile::smismileyiw2:
LifeYourself
20.Ekim.2009, 19:12
valla organizasyon çok güzeldi ilk defa böyle bir güzel organizasyan erene çok teşekkür ederim:D sesini fatih terime çok benzettim orda abi:zuhaha
Flawless Victory
20.Ekim.2009, 20:27
5. vidyo kaydının sesiyle görüntüsü arasında bir uyumsuzluk var, acaba orjinali de mi böyle? Eğer değilse düzgün halini istiyoruz dimi beyler? :p
Melekovic
20.Ekim.2009, 20:50
Gözüm hala pembeleri seçemedi, renk körlüğü mü var ne :p :p :p Aslında bu senenin moda rengi yani kazananlar sizi kıskanır diye uydurma bir destek vereyim bari kaybeden takıma :D :D :D
Universal
20.Ekim.2009, 23:37
Maçtan önce sahanın geniş olmasının benim için bir yönden iyi olduğunu,çünkü hızlı olduğumu söylemiştim.Zaten saha geniş.Birde siz o kadar boş bırakınca savunmayı bende at gibi koştum haliyle..:icon_smile:
Takım olarak hücum yaptık... Gene üç farklı yendildik, bana göre bu sizin hücumda ki eksikliğinizi gösterir. :D Düşün ben o üç güzelim pozisyonu atsaydım şuan durum ne olurdu? :smismileyiw2:
El Barto
20.Ekim.2009, 23:46
Serhat süpersin,Halit Ziya nın akıcılığı,Yakup Kadri nin gözlemleri,Balzac ın yaratıcılığı CMYLZ nin esprileri var sanki sende
Bu çocuğun bu entel hallerine bayılıyorum...
eXcitinG
21.Ekim.2009, 14:27
Ben geLseymişim direk 10.00 Rating aLıp gidermişim. İyi ki geLmemişim, hadi yine iyisiniz.
GeNç KaRTaL
21.Ekim.2009, 15:43
Takım olarak hücum yaptık... Gene üç farklı yendildik, bana göre bu sizin hücumda ki eksikliğinizi gösterir. :D Düşün ben o üç güzelim pozisyonu atsaydım şuan durum ne olurdu? :smismileyiw2:
Biz 2.yarıda savunmanın bel kemiği Oğuz abiyi kaleye geçirip hücum ağırlıklı oynayan Burak abiyi oyuna aldık.Bunuda göz önüne almak lazım.Aynı defans anlayışı olsa o farkı hayatta kapatamazdınız ki zaten baktık farkı kapatıyorsunuz oyuna ağırlımızı koyup tekrar az da olsa açtık farkı..:)
Melekovic
21.Ekim.2009, 15:48
Ben geLseymişim direk 10.00 Rating aLıp gidermişim. İyi ki geLmemişim, hadi yine iyisiniz.
Bu benim sahaya çıksaydım 10 gol 8 asist yapardım diyebilecek olmama benziyor biraz abisi :D :D :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ekim.2009, 18:45
Tsi Üyelerinden GeNç KaRTaL: ''50 Milyon Dolar verselerde başka sitede oynamam dedi.'' :n:
Burada koptum Şemsi Abi :n:
eXcitinG
21.Ekim.2009, 18:49
Bu benim sahaya çıksaydım 10 gol 8 asist yapardım diyebilecek olmama benziyor biraz abisi :D :D :D
Abi Serkan`a sor beni.
Bizim maçta 10 goL 10 asist sözü vermiştim Bursa da ki maçta, 12 goL 11 asist iLe oynadım.
Yani bizde atma, tutma oLayı yok, fazLası var, azı yok. Ne dersek o :D
KaPaLı
21.Ekim.2009, 21:29
Hayro abi diyosa yapar Kaan abim :D Valla attığı şutları R.C.3 gençliğinde atamıyodu :n:
Hele attığı paslarrr Zidane sol ayak versiyonu
Melekovic
21.Ekim.2009, 21:44
Yapar abiside kalede ben olursam 0 gol 0 asistte kalır yani o kadar da mütevaziyim :D :D :D
scar face
21.Ekim.2009, 22:28
Bu çocuğun bu entel hallerine bayılıyorum...
Bende sana bayılıyorum :p
Flawless Victory
22.Ekim.2009, 02:26
Seni durduramayınca Ferrari'den ders almaya başladım ne yapayım. Baktım olmayacak. Şimdi kankam Wollsburg karşısında iyi oynuyor, maçtan önce aradı Emrahcığım sen iste gol yedirmeyeyim dedi. Dedim bırak gülüm iki tane atsınlar, siz 3 atarsınız olur biter. Dedi eyvallah abi.. Sonra kapattı telefonu Denizli gelince.. Bu senin için genç kartal..
http://img14.imageshack.us/img14/4214/ferrokrom.jpg
Alicanfmfan
22.Ekim.2009, 06:54
Oha ya kameralar cok uzun gösteriyo Ferrari'yi :D
Flawless Victory
22.Ekim.2009, 07:39
Bak işte yaramaz çocuk bırakmadı Almanlar bir gol atsın. Kaç kere dedim sözümden çıkma diye. Ayar oldum ben bu Ferrari'ye.. :n:
GeNç KaRTaL
22.Ekim.2009, 12:28
Tsi Üyelerinden GeNç KaRTaL: ''50 Milyon Dolar verselerde başka sitede oynamam dedi.'' :n:
Burada koptum Şemsi Abi :n:
Mustafa abi hep bizim kalenin orada çekim yapınca bende fazla geriye dönmediğim için haliyle kameraya çıkmıyordum.Kamerada bende çıkayım derken aklıma bu geldi..:icon_smile:
Seni durduramayınca Ferrari'den ders almaya başladım ne yapayım. Baktım olmayacak. Şimdi kankam Wollsburg karşısında iyi oynuyor, maçtan önce aradı Emrahcığım sen iste gol yedirmeyeyim dedi. Dedim bırak gülüm iki tane atsınlar, siz 3 atarsınız olur biter. Dedi eyvallah abi.. Sonra kapattı telefonu Denizli gelince.. Bu senin için genç kartal..
Bir dahaki maça kadar bir şeyler kaparsan işim zor abi..:icon_smile:
Abi Serkan`a sor beni.
Bizim maçta 10 goL 10 asist sözü vermiştim Bursa da ki maçta, 12 goL 11 asist iLe oynadım.
Yani bizde atma, tutma oLayı yok, fazLası var, azı yok. Ne dersek o :D
Hayrettin abi bizim takımda olsaydın tam senlik maçmış o zaman.Tam senin istediğin pozisyonlar vardı maçta..
Artık tüm parçalar yerine oturdu.Yıl 2007 yine bir Turksportal Halısaha Organizasyonundayız.Kıran kırana bir mücadele var sahada..Bir pozisyonda rakibin ani atağını önlemek için ceza sahası dışına çıkıyor ve Tarık abiye(Jesus_FB) hafif bir müdahalede bulunuyorum.Ama o olayı büyütmekte kararlı olduğu için dakikalarca yerde kıvranıyor ve intikam yeminleri ediyordu.O gün intikamını alamadı ve içindeki intikam ateşi her geçen gün dahada arttı.Tarih 17 Ekim Cumartesi 2009 yine bir TSİ Halısaha Organizasyonu maçın ilk 20 dakikası fairplay çerçevesi içinde geçerken saha kenarına Tarık abi geliyor.Birden sert müdahalelerle karşılaşmaya, dirsekler yemeye başlıyorum.Hatta o kadar abartıyorlarki işi topu kaleye vurmak yerine direk bana atıyorlar.Ama hala ayaktayım, savaşmaya devam ediyorum.Birden artık maçı bitirelim mi diye soruyorlar fakat o anda Tarık abi birden çıldırıyor ve Emrah abi ile Burak abiye daha görevinizi yerine getirmediniz diye bağırıyor.Ardından bi 10 dakika daha oynamaya devam ediyoruz ama bu süre zarfındada hertürlü darbeye karşı koyuyordum.Bugünde bu intikamı alamayacağını anlayan Tarık abi sonunda maçın bitmesine izin veriyor.Hepimiz maç sonunda röportaj yaparken o Burak abi ve Emrah abiyi kenara çekip ağıza alınmayacak sözler söylüyor.Evlere dağılma vaktimiz geliyor ve Tarık abi bana bir dahaki maça gelip gelmeyeceğimi soruyor.Aldığı evet yanıtından sonra o zaman bende görevimi yapmak için sahada olacağım diye karşılık veriyor.Tabi ben herkesi kendim gibi iyi sandığım için o an bu yaşananlara anlam veremiyorum.Ama artık tüm parçalar yerine oturmuş durumda, biliyorum bu yazdıklarımıda yalanlayacaklar hatta beni suçlu duruma düşürmeye çalışacaklar fakat dediğim gibi tüm gerçekler 10 litresini 4 TL'ye aldığım Adana-Şekerpınarı, Sakarya-Hendek, Antalya-Finike ve İzmir-Şaşal olmak üzere dört farklı kaynaktan üretilen Hayat Su kadar berrak bir şekilde ortada..
Son olarak belirtmek isterim.Bir dahaki maçta Tarık abiye rağmen yine sahada olucam ve kanımın son damlasına kadar savaşacağım.Ama bu kez savaş tek taraflı olmayacak..
EL-Hadji
23.Ekim.2009, 19:26
Artık tüm parçalar yerine oturdu.Yıl 2007 yine bir Turksportal Halısaha Organizasyonundayız.Kıran kırana bir mücadele var sahada..Bir pozisyonda rakibin ani atağını önlemek için ceza sahası dışına çıkıyor ve Tarık abiye(Jesus_FB) hafif bir müdahalede bulunuyorum.Ama o olayı büyütmekte kararlı olduğu için dakikalarca yerde kıvranıyor ve intikam yeminleri ediyordu.O gün intikamını alamadı ve içindeki intikam ateşi her geçen gün dahada arttı.Tarih 17 Ekim Cumartesi 2009 yine bir TSİ Halısaha Organizasyonu maçın ilk 20 dakikası fairplay çerçevesi içinde geçerken saha kenarına Tarık abi geliyor.Birden sert müdahalelerle karşılaşmaya, dirsekler yemeye başlıyorum.Hatta o kadar abartıyorlarki işi topu kaleye vurmak yerine direk bana atıyorlar.Ama hala ayaktayım, savaşmaya devam ediyorum.Birden artık maçı bitirelim mi diye soruyorlar fakat o anda Tarık abi birden çıldırıyor ve Emrah abi ile Burak abiye daha görevinizi yerine getirmediniz diye bağırıyor.Ardından bi 10 dakika daha oynamaya devam ediyoruz ama bu süre zarfındada hertürlü darbeye karşı koyuyordum.Bugünde bu intikamı alamayacağını anlayan Tarık abi sonunda maçın bitmesine izin veriyor.Hepimiz maç sonunda röportaj yaparken o Burak abi ve Emrah abiyi kenara çekip ağıza alınmayacak sözler söylüyor.Evlere dağılma vaktimiz geliyor ve Tarık abi bana bir dahaki maça gelip gelmeyeceğimi soruyor.Aldığı evet yanıtından sonra o zaman bende görevimi yapmak için sahada olacağım diye karşılık veriyor.Tabi ben herkesi kendim gibi iyi sandığım için o an bu yaşananlara anlam veremiyorum.Ama artık tüm parçalar yerine oturmuş durumda, biliyorum bu yazdıklarımıda yalanlayacaklar hatta beni suçlu duruma düşürmeye çalışacaklar fakat dediğim gibi tüm gerçekler 10 litresini 4 TL'ye aldığım Adana-Şekerpınarı, Sakarya-Hendek, Antalya-Finike ve İzmir-Şaşal olmak üzere dört farklı kaynaktan üretilen Hayat Su kadar berrak bir şekilde ortada..
Son olarak belirtmek isterim.Bir dahaki maçta Tarık abiye rağmen yine sahada olucam ve kanımın son damlasına kadar savaşacağım.Ama bu kez savaş tek taraflı olmayacak..
La olm harbi iyi yazmışın ha. Acımadan yazmşın. Senden felaket senarist olur bırak Geomaetri falan çözmeyi. Şerefsizim Kurtlar Vadisi TSI diye bir dizi bile çekebilirsin. Büyük Baron Tarık, sağ kolu ben , sol kolu emrah(zaten adam polis) ondan sonra tarık' ın küçük bebeği olur memati hesabı alayımızı ona bakarız falan. Ehue:schaf:
Flawless Victory
23.Ekim.2009, 21:53
İsyan ha! :D Olacakları nasıl da biliyorsun, seni suçlu duruma düşüreceğimizi falan ama sen zaten suçlusun be! Bkz. vidyo no 2... Çok ciddi şekilde ayağıma attığın tekme var, hatta kemik sesi de yansımış vidyoya. Biz burda belgelerle konuşuyoruz, senin gibi sudaki resmini dövmüyoruz. :n:
Addolorato
23.Ekim.2009, 22:50
Ferrari minicikmiş anlaşılan benim kadar yok (:
İsyan ha! :D Olacakları nasıl da biliyorsun, seni suçlu duruma düşüreceğimizi falan ama sen zaten suçlusun be! Bkz. vidyo no 2... Çok ciddi şekilde ayağıma attığın tekme var, hatta kemik sesi de yansımış vidyoya. Biz burda belgelerle konuşuyoruz, senin gibi sudaki resmini dövmüyoruz. :n:
Orda tekme falan yok.. Benim ayağımı gördün ve bilerek ayağıma vurdun ama bunu o kadar güzel yaptınki videoda sanki ben vurmuşum gibi gözüktü. :D Gerçekler ortada itiraflar nerede? :D
Flawless Victory
24.Ekim.2009, 00:58
Şahidin var mı peki? Benim var Mustafa abi. Hatta vidyoda da söylüyor. İstersen yayına bağlayalım ak kara belli olsun!
Şahidin var mı peki? Benim var Mustafa abi. Hatta vidyoda da söylüyor. İstersen yayına bağlayalım ak kara belli olsun!
Ak kara degil, penbeler belli olsun önce.. :D
Melekovic
24.Ekim.2009, 04:42
Pembe rengi unutmayalım unutturmayalım,kaynatılmaya çalışılıyor arada biraz galiba abisi :p :p :p
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2009, 14:09
Serhat güzel yazmışsın..:icon_biggrin: Pembe nik olayı yalan oldu valla..:rolleyes:
Mustafa Budak verdiği sözleri unuttu ama biz bize verilen sözleri unutmayacağız.Penbe nickler gelene kadar savaşacağız. :D
Universal
24.Ekim.2009, 17:22
Biz sonradan o renkleri Aygün'e vereceğiz demedik mi? Orada da herkes kabul etti. Ama benim için hava hoş, forumda farkımız olur... ;;)
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2009, 19:16
Hayır orada Aygün de pembe olsun dendi.Sadece Aygün değil..:icon_smile: Mustafa abi bu konuya bakmadıkça veya birisi ona hatırlatmadıkça bir gelişme olmayacak anlaşılan.
RaSenGan
24.Ekim.2009, 19:29
Batu abi pembe olacaksa benim için sorun yok :D
Batu abi pembe olacaksa benim için sorun yok :D
Evet senin için sorun olacağını sanmıyorum.Hatta bu sayede için dışın bir olacak.. :D
penbe olacaklarn nickleri birisi özel mesaj yollar mı lütfen
RaSenGan
24.Ekim.2009, 22:14
Şaka dimi :D
El Barto
24.Ekim.2009, 23:01
Benim nickide penbe yapar mısınız? :)
Flawless Victory
24.Ekim.2009, 23:14
Bir daha futbol oyna-ma-ya-ca-ğım! :p
Melekovic
24.Ekim.2009, 23:33
Aygüncümün rengi şeker pembesi olsun, ben patlıcan moru isterim ,yok hayalet beyazı,ya da çift sarılı yumurta,ya da çok pişmiş tavuk,ya da ortaya karışık :D :D :D
RaSenGan
24.Ekim.2009, 23:35
Şeker pembesi nasıl oluyo abi :D
Melekovic
24.Ekim.2009, 23:36
Yapılınca öğrenirsin abisi fazla merak iyi değildir :D :D :D
nerazzuri
24.Ekim.2009, 23:42
Gönderen oldumu bilmiyorum, fakat yazıyı gördüğüm anda gönderdim :n:
RaSenGan
25.Ekim.2009, 00:31
Batu abi pembe olacaktı mavi olmuş hata var :D
Universal
25.Ekim.2009, 00:33
Batu abi pembe olacaktı mavi olmuş hata var :D
Sen iste yeterki pembede oluruz. :p
Eray Dengiz
25.Ekim.2009, 01:27
olm biriniz haber verseydi ya gelirdim ne nankörsünüz ya :D
Universal
25.Ekim.2009, 01:29
Kadıköy'de Beşiktaş iskelesinin önünde, EreN keşke Eray'da haber verseydik gibi bir kaç cümle kurdu ama; gerisini bilmiyorum...
tombul taho
25.Ekim.2009, 01:56
ulan gitsen ne olacak? anca o saçları bi o taraftan bi o tarafa atardın.. :zuhaha ben bile gidemedim.. :(
Gönderen oldumu bilmiyorum, fakat yazıyı gördüğüm anda gönderdim :n:
Aygün'üde ekledin mi? :D
Flawless Victory
25.Ekim.2009, 02:20
Nickim pembe olursa SI Games'e çamur atarım Türkçe'yi çıkartmazlar bak.. :D
RaSenGan
25.Ekim.2009, 02:21
Aygün'üde ekledin mi? :D
Ne meraklısın beni pembe görmeye :D
liste elime ulaştı halledeceğim en boş anımda : )
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2009, 03:14
Yaman makara olacak desenize..:icon_smile:
RaSenGan
25.Ekim.2009, 04:17
Birisi yazabilir mi Pembişlerin listeyi (:
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2009, 04:30
Yavaş yavaş yüklemeleri yapıyorum. Önden bir fotoğraf ile girelim.
http://i34.tinypic.com/29b0ke8.jpg
Ayaktakiler: (Soldan-Sağa) Mustafa Abi, Serkan, Burak Abi, Aykut, Alican, Ben :D, Eren, Burak
Dizleri Üzerinde Duranlar: (Soldan-Sağa) Rıdvan, Anıl, Şemsi, Anıl, Mehmet
Çömelik Vaziyette Oturanlar: (Soldan-Sağa) Batuhan, Serhat, Cengiz Abi, Emrah Abi
Ve fotoğrafı çeken (Kadrajdan) Tarık Abi,
Ve sen..:icon_smile:
Eray Dengiz
25.Ekim.2009, 14:31
ulan gitsen ne olacak? anca o saçları bi o taraftan bi o tarafa atardın.. :zuhaha ben bile gidemedim.. :(
olm saç mı kaldı ya lan :D
oynayacağımdan değil bi daha yaparlarsa taraftar olarak giderim ya :D
RaSenGan
25.Ekim.2009, 15:27
Ve sen..:icon_smile:
İyi iyi güzel isimler var :D Sen ve nekop da olsa daha süper olurdu :p
tombul taho
25.Ekim.2009, 16:33
olm saç mı kaldı ya lan :D
oynayacağımdan değil bi daha yaparlarsa taraftar olarak giderim ya :D
kimi desteklicez olum? Tarık'ı mı? bırak yaaa.. ne destekleyecem onu.. :zuhaha :zuhaha
anilton
25.Ekim.2009, 16:48
29 Ekim'de bir rövanş yapsak hiç fena olmaz...:)
Bursaspor
25.Ekim.2009, 20:09
Tamam yapalım. Ancak o gün başka yerde olanlar olabilir belki. (İsim vermiyorum ama Serhat böyle dedi.)
Ben 29 Ekim'de Samsun'da olacağım.Bensiz buluşun yahu ne olacak :D
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2009, 20:37
Banada uyar valla.Ama geçenki kadrodan baya fire olur sanırım.
İyi iyi güzel isimler var :D Sen ve nekop da olsa daha süper olurdu :p
Ben ve Serhat o takımda olsak diğer takım pembe olurdu..:icon_biggrin: :icon_razz:
Ben 29 Ekim'de Samsun'da olacağım.Bensiz buluşun yahu ne olacak :D
Sen savunmanın kaburga kemiğisin.Olmaz ki sensiz..:icon_smile:
Sen savunmanın kaburga kemiğisin.Olmaz ki sensiz..:icon_smile:
Aferin çekirge ders 16 hocana arada yalakalık yap :D Bu derside atlayabiliriz :D
Flawless Victory
25.Ekim.2009, 21:01
Rövanş istiyoruz, size bi 10 sayı fark yapalım da görün. :)
brotha
25.Ekim.2009, 21:24
Pembe olsun nikimiz hic farketmez =)
Gelecek sefere daha büyük bir ceza düşünelim.Misal Fenerlilerin nickleri sarı kırmızı olsun.İmzalarında en büyük Galatasaray vs. şeyler yazsın.Trabzonsporlulardada en büyük Karadenizspor yazabilir. :D
Flawless Victory
26.Ekim.2009, 12:33
Unutmayın benim 1 golüm sizin hanenize yazıldı. Bu küçük ayrıntıları dikkate almamıştım. Daha neler vardır kimbilir, ah bir hakem olsaydı..
GeNç KaRTaL
26.Ekim.2009, 15:02
Hakemlik ne vardı ki Emrah abi? :)
Flawless Victory
26.Ekim.2009, 19:16
Hakemlik ne vardı ki Emrah abi? :)
Diyorum ya kim bilir neler var.. İşte kim bilir? :D
Universal
26.Ekim.2009, 23:31
Gelecek sefere daha büyük bir ceza düşünelim.Misal Fenerlilerin nickleri sarı kırmızı olsun.İmzalarında en büyük Galatasaray vs. şeyler yazsın.Trabzonsporlulardada en büyük Karadenizspor yazabilir. :D
Cesedimi çiğnemen lazım. Böyle bir iddaa olursa o maçtan kan çıkar. Normal şartlar altında tamamlanmaz.
Universal
28.Ekim.2009, 20:50
Rövanş isteyen varsa, Karting'e bekliyorum. Çok iddialıyım. Bugünlerde merak sardım bir kaç gündür üst üste gidiyorum. Bu gün yağmurlu olduğu için gidemedim. :)
Oğuz kopilotum olursa yaparım ancak..
El Barto
28.Ekim.2009, 22:09
Rövanş isteyen varsa, Karting'e bekliyorum. Çok iddialıyım. Bugünlerde merak sardım bir kaç gündür üst üste gidiyorum. Bu gün yağmurlu olduğu için gidemedim. :)
Nereye gidiyorsun Batuhan? Ücreti ne kadar birde?
barahir
28.Ekim.2009, 22:19
Rövanş olabilir ama insan gibi bi sahada lütfen:) mümkünse kenarları ağ olmasın:D
Universal
28.Ekim.2009, 22:20
Nereye gidiyorsun Batuhan? Ücreti ne kadar birde?
Koşuyolu, bizim evin burada. 15 dk 25 TL ama; 20 TL'ye sürüyorum. İşletmecisi her seferinde sadece bu seferlik indirim yapacağını belirtiyor. :) Zaten cebimde bu yüzden para kalmadı. :)
tombul taho
28.Ekim.2009, 22:59
Koşuyolu, bizim evin burada. 15 dk 25 TL ama; 20 TL'ye sürüyorum. İşletmecisi her seferinde sadece bu seferlik indirim yapacağını belirtiyor. :) Zaten cebimde bu yüzden para kalmadı. :)
bizim okulun ordasın yani ;)
Universal
28.Ekim.2009, 23:15
bizim okulun ordasın yani ;)
Zaten orada oturduğumuda düşünürsek... Bu arada okul demişken, okul çok kötü ama; en azından eğitimde ciddiyetlik var. Tabii vizelerimizin saatleri birbirleri ile çakışıyor ve bunu düzeltmiyorlar.
GeNç KaRTaL
29.Ekim.2009, 08:10
Rövanş olabilir ama insan gibi bi sahada lütfen:) mümkünse kenarları ağ olmasın:D
Saha yine geniş olabilir bence.:icon_smile: Ama ağlara katılıyorum.Her seferinde o ağlara takıldım ve topu kaptırdım maç boyunca.Hatta sanki bir kere takılıp düştüm diyede hatırlıyorum..
Flawless Victory
29.Ekim.2009, 09:55
Karting'de miniaturk'ün orda arkadaş bana arkadan çarptı ben pit alanında dururken, kask kafamdan uçmuş, dizim önde bir yere çakılıp kanamıştı.. Ah ah kulakları çınlasın. :D
Revolution
29.Ekim.2009, 11:56
Abi ben acıbadem'de oturuyorum ve biz de birçok kez gittik koşuyolu'daki karting'e ancak orası çok küçük yahu ve boyutuna göre de hafiften pahalı. Ben Maltepe Sahil'deki karting'i öneririm eğer oraya gitme şansınız varsa ama Koşuyolu'ndaki yarışlar da gayet keyifli olur benden söylemesi :)
El Barto
29.Ekim.2009, 12:01
Tuzla'dakini çok methediyorlar.
Universal
29.Ekim.2009, 12:08
Tuzla'da ki büyük ve ulaşım olarak uzak. :)
Koşuyolunda kinde drift imkanın çok fazla. :)
Emrah abi ben kasksız sürüyorum. Sanırsam arkadaşın iyi bir hızla sana çarpmış. :)
Flawless Victory
29.Ekim.2009, 14:25
Tuzla'da ki büyük ve ulaşım olarak uzak. :)
Koşuyolunda kinde drift imkanın çok fazla. :)
Emrah abi ben kasksız sürüyorum. Sanırsam arkadaşın iyi bir hızla sana çarpmış. :)
Frene bastım dedi ama ben bir kasıt sezdim bunda. Acaba beni kartinge götürüp de susuz mu getirecekti. :D
Universal
29.Ekim.2009, 14:33
Frene bastım dedi ama ben bir kasıt sezdim bunda. Acaba beni kartinge götürüp de susuz mu getirecekti. :D
Bilmiyorum ama; o araçların fren sistemleri çok iyi, kısa bir süre içinde çok iyi bir şekilde durabiliyorsun. Eğer frene bassa bu kadar büyük bir tehlike atlatmazdın. Kasıt ihtimali var. 8/8 şuçlu. :D Al ehliyetini. =)))
Flawless Victory
29.Ekim.2009, 14:42
Zaten aldım ehliyeti de bir de boynuzunu kırdım fazladan. :n:
EL-Hadji
29.Ekim.2009, 16:50
Her türlü rövanş ister. Hatta bir takım kurup pazarligine katılalım.
GeNç KaRTaL
30.Ekim.2009, 10:20
Acayip hırs yapmış gördüm sizi.Yaparsak rövanşı kıran kırana bir maç olacak sanırım..:icon_smile:
Ayrıca karting olayında işi çarpışan otoya çevirenlere acayip kıl oluyorum.Kuzenlerle gittik bir seferinde.Ben spin attım.Kardeşim geldi lap diye bir koydu.Neye uğradığımı şaşırdım.:icon_smile: Benim arabada sorun vardı.Tam gaz alamıyordu ama intikamım acı olmuştu.Diyor ki ben sana bilerek mi vurdum.Frene basmassan bilerek vurmuşsundur dedim bende.Hala laga luga yapıyordu.Birde bana vuran kuzenden alabilseydim intikamı çok güzel olacaktı valla..:icon_smile:
anilton
30.Ekim.2009, 12:00
Rövanş istiyorum rövanş..:)
Flawless Victory
30.Ekim.2009, 12:57
Oynadığımız final maçı mıydı sanki? Rövanşının da olması lazım ama benim olduğum güne denk getirirsek güzel olur yine benim açımdan. :D Havalar soğudu malesef, kapalı bir saha bulmak lazım. :D
sananes
12.Kasım.2009, 14:57
yok mu ufukta yeni bi halı saha organizasyonu ben de katılmak isterim bundan sonrakilere...
GeNç KaRTaL
13.Kasım.2009, 09:37
Bende bunu düşünüyordum sabah otobüsle okula gelirken.Yapalım yakın zamanda bir organizasyon.Bayramdan önce veya bayramdan sonra olabilir.Ayda yılda bir buluşma yapacağız diye bir kaide yok sanırım..:)
Bursaspor
13.Kasım.2009, 10:00
Bayram ve sonrasında olması sağlıklı olabilir. Malum vize dönemlerindeyiz, sıkıntı çıkmasın sonra.
Flawless Victory
13.Kasım.2009, 10:30
Bayram ve sonrası artık kar topu oynarız. :D
BeeTLeJuiCe
13.Kasım.2009, 10:47
18-19-20 Aralık tarihlerinde İstanbulda olabilirim. Kar topu oynama organizasyonu güzel olur o tarihte. :)
EL-Hadji
13.Kasım.2009, 12:17
Oynadığımız final maçı mıydı sanki? Rövanşının da olması lazım ama benim olduğum güne denk getirirsek güzel olur yine benim açımdan. :D Havalar soğudu malesef, kapalı bir saha bulmak lazım. :D
Valla Ümraniye' de nefis bir saha var üstü de kapanıyor ama millet ümraniye' ye nasıl gelcek bilmiyorum.
Bursaspor
13.Kasım.2009, 14:19
Lütfen biz ki kış ortası karlı havada maç yaptık, azıcık kar bizi durduramaz. :D
EL-Hadji
13.Kasım.2009, 14:25
Lütfen biz ki kış ortası karlı havada maç yaptık, azıcık kar bizi durduramaz. :D
Bana bir durum haricinde her türlü uyar. Yine herkes forvet oynayacaksa gelmem. Onun haricinde varım.
nekop
13.Kasım.2009, 14:56
Bana bir durum haricinde her türlü uyar. Yine herkes forvet oynayacaksa gelmem. Onun haricinde varım.
Seni bizim takıma alırız.Oğuz'la benim önümde ön liberoda oynarsın. :D
KaPaLı
13.Kasım.2009, 15:02
Yine herkes forvet oynayacaksa gelmem. Onun haricinde varım.
Size benim gibi bir defans oyuncusu lazım :cool:
Bursalılar görmüştür nasıl oynadığımı :cool:
EreN unutamaz zaten :n:
GeNç KaRTaL
13.Kasım.2009, 17:30
Sınır koyarız abi.Sınırlı sayıda forvet oynayacaklar katılır organizasyona.:icon_biggrin:
Flawless Victory
13.Kasım.2009, 18:36
Valla benim orjinalim forvet.. O zaman ben gelmeyeyim.. :)
brotha
13.Kasım.2009, 20:14
bize 2 tane stoper verin, burak abi ,ben,anil,emrah abi,bir de kaleci olalim karsimiza kimi cikarirsaniz cikarin iddialiyim cok.
Bursaspor
13.Kasım.2009, 20:58
Şimdiden söyleyeyim. Serhat ve Ben aynı takımda olacağız. Defansın beli ve kemiği olarak oynacağız.
Nocna Mora
13.Kasım.2009, 21:07
Heryerde oynarım ama yaş 15 çok güçlü bir şey değilim az tekniğim. Forvet oynamam o yüzden iyi olabilir ama beki ve ya kanadı tercih ederim :) Gelmek istiyorum bu seferkine umarım aranıza alırsınız :n:
nekop
13.Kasım.2009, 21:14
Rövanşıda her türlü kazanırız.O anki form durumumuz sadece kaç farkla kazanacağımızı etkiler.
RaSenGan
13.Kasım.2009, 21:18
Gelmezsem yine satıcı demeyin bana :D
Heryerde oynarım ama yaş 15 çok güçlü bir şey değilim az tekniğim. Forvet oynamam o yüzden iyi olabilir ama beki ve ya kanadı tercih ederim :) Gelmek istiyorum bu seferkine umarım aranıza alırsınız :n:
13-14 demek istedin sanırım :)
Nocna Mora
13.Kasım.2009, 22:05
Gelmezsem yine satıcı demeyin bana :D
13-14 demek istedin sanırım :)
Anlayamadım Aygün? 29.11.1995 doğumluyum, 170 boyum var 56 kiloyum. Düze lise olsaydı lise 2 ye gidecektim. Ama hazırlık okudugum için lise 1e gidiyorum ve dışardan bakıldığında saç-bıyık birbirinde :n: 16ya yakın gösteriyorum :n: Ayrıca net olarak 14. yaşıma bu ayın 29unda gireceğim. İstersen küçülüpte cebine gireyim :)
Not: Şimdi anladım ve düzelttim. hep babam gaza getiriyor :p
Flawless Victory
13.Kasım.2009, 22:06
Rövanşıda her türlü kazanırız.O anki form durumumuz sadece kaç farkla kazanacağımızı etkiler.
Bu kadar iddialı olman güzel tabi, biz yenince alacağımız zevki artıracak etmenlerden biri. :D Ya savunma oyuncusu olmayan bir takımı yendiniz, o da zorla ama hâlâ iddialısınız. Tabi maça kadar eğlenelim diyorsunuz anlıyoruz.. :D
RaSenGan
13.Kasım.2009, 22:07
Benden 6 ay küçük olup benden 1 yaş nasıl büyük oluyorsun anlamadım Taylan :) Neyse uzatmaya gerek yok kendini 15 hissediyosan öyle olsun (:
Nocna Mora
13.Kasım.2009, 22:11
Benden 6 ay küçük olup benden 1 yaş nasıl büyük oluyorsun anlamadım Taylan :) Neyse uzatmaya gerek yok kendini 15 hissediyosan öyle olsun (:
Hissetmem önemli değilde benimde kafamı karıştırdılar de 15ime girmiş olmayacakmıyım bu ayın 29unda?
29.11.2009
29.11.1995
14 işte tam 14.yılım olcak dünyadaki ondan sonra 14.1 14.2 14.3 die gitcek 6.aya kadar 6.aydan sonra 14.7 oldugunda 15im diyebilecegim 15ime girecegim yani doru hmm haklısın dogru 14üme gireceğim. saol uyarman için babam gaza getiriyor beni :n: Ama 15 hissediyorum 15te gösteriyorum :)
Peki geleyim mi maça :D Alırmısınız aranıza :n:
RaSenGan
13.Kasım.2009, 22:15
Emre abi gelicek mi bakalım buna :)
Hissetmem önemli değilde benimde kafamı karıştırdılar de 15ime girmiş olmayacakmıyım bu ayın 29unda?
29.11.2009
29.11.1995
14 işte tam 14.yılım olcak dünyadaki ondan sonra 14.1 14.2 14.3 die gitcek 6.aya kadar 6.aydan sonra 14.7 oldugunda 15im diyebilecegim 15ime girecegim yani doru hmm haklısın dogru 14üme gireceğim. saol uyarman için babam gaza getiriyor beni :n: Ama 15 hissediyorum 15te gösteriyorum :)
:)
Flawless Victory
13.Kasım.2009, 22:16
29.11.2009
29.11.1995
Peki geleyim mi maça :D Alırmısınız aranıza :n:
14 bitiyor, 15'e giriyorsun. Yani 15 yaşındasın. ;;)
Nocna Mora
13.Kasım.2009, 22:18
Babamda öyle diyor :D Aygün 14e girceğimi söylüyor :n: Kafam karıştı :D
Neyse gelsem alırmısınz beni de maça :n:
RaSenGan
13.Kasım.2009, 22:21
14 doluyor 14'ten gün alıyorsun.Ya neyse ne artık 14 de 15 de sen bilirsin :)
Niye almasınlar ki Taylan (:
sananes
13.Kasım.2009, 23:00
istanbulda böyle bi organizasyon olursa benide dahil edin es gecmeyin lütfen:) fena oynamam yani zayıf olan takıma verebilirsiniz halı sahada cok mac kaybetmez oynadıgım takımlar :D
Redrum
13.Kasım.2009, 23:01
Taylan 18'den küçüklerin gelmesi yasak, ben de bu yüzden gidemedim geçen.
( :D )
tosunpasa
13.Kasım.2009, 23:13
yav taylan 1.70 boyun var delikanlı adamsın ha 14 ha 15 yaşında ol ne farkeder. ben 1.60 boyla serhat'ın tozunu dumana kattıysam seni düşünemiyorum :)
Universal
13.Kasım.2009, 23:36
Serhat değişik aktivasyonlar yapmalıyız. Benim bekarlığa veda gecemi düzenleyelim. :n:
Bursaspor
13.Kasım.2009, 23:50
2 stoperimiz daha olsa bizimde yenemeyeceğimiz takım yok :D:D
Ayrıca, her türlü organizasyon yapabiliriz. Yeter ki sizler katılacağız deyin :):)
nekop
14.Kasım.2009, 00:10
2 stoperimiz daha olsa bizimde yenemeyeceğimiz takım yok :D:D
Yuhh yahu :D Tamam espirimi yazıyorsun bari alıntı olarak yaz :D Ben senle aynı takımdan olmam. :D
scar face
14.Kasım.2009, 00:25
Bizim takım sağlamdı kolay kolay yenilmez yine aynı defans hattı olursa :)
Bursaspor
14.Kasım.2009, 00:29
Bak yahu unutmuşuz hemen çatırtı hemen patırtı...
Biz senlen bir armutun sapıyla gövdesi gibiyiz, hemen ayırma armutu sapından...
Universal
14.Kasım.2009, 00:34
Bizim takım sağlamdı kolay kolay yenilmez yine aynı defans hattı olursa :)
Ya kendinize şu soruyur sordunuz mu? Benim yerime gol atabilen birisi olsaydı, siz bu maçda fark yiyecektiniz.
nekop
14.Kasım.2009, 00:42
Ya kendinize şu soruyur sordunuz mu? Benim yerime gol atabilen birisi olsaydı, siz bu maçda fark yiyecektiniz.
Sen kendine şu soruyu sordun mu? Ben olmasam dünya daha güzel olmazmıydı? :D
Flawless Victory
14.Kasım.2009, 00:46
Batuhan bunlar kendini avutuyor. O gün rezil olmadıysalar bu, maçı yüzlerce kişi yerine sadece Mustafa abinin izlemiş olması nedeniyleydi! Eğer o gün tribünler dolu olsaydı, sizin yediğiniz goller bugün youtube'da görüntülenme rekorları kırıyor olacaktı. :D Hadi yine yağmurlu havaya dua edin siz. Biletix iyi çalışmamış.. :)
Bir de o defans hattını baya bi deldik hatırlıyorsanız. :D Bir torba gol yediniz. :p Defansa iyi diyebilmek için 2-3 tane yemeniz lazımdı. :) Ya frikikten bile gol yediniz daha ne olsun. :) Kafa golü, uzaktan gol her tarz golü yediniz. :icon_biggrin:
Bursaspor
14.Kasım.2009, 00:49
Abi, hatırlatırım, sizde süper goller yediniz. Ayrıca bizim yediğimiz hatalı gollerin çoğu ikinci yarıda geldi. O dönemde de kaleci konusunda problemlerimiz vardı. Serhat her türlü kötü darbeye maruz kaldı. Ben yerlerdeyken gol attınız. Bir avantajım olmalıydı kaleci olarak. :D:D
Neyse bunlar geçmiş olaylar. Önemli olan bir dahaki maç kaç farkla bitecek? :) İsterseniz kadroyu karma yapabiliriz. Aynı takımlarla oynarsak fazla keyifli olmayabilir, neticede Selimiye'nin Barcelona'sı gibiydik.
nekop
14.Kasım.2009, 00:54
Biz o maçta 100 tane yesek ne farkederdi ki? 101 tane atardık yine alırdık maçı..
GeNç KaRTaL
15.Kasım.2009, 10:58
Benden sonra yazılanları okuduktan sonra gülüyorum sadece.:icon_biggrin:
Universal
15.Kasım.2009, 11:22
Batuhan bunlar kendini avutuyor. O gün rezil olmadıysalar bu, maçı yüzlerce kişi yerine sadece Mustafa abinin izlemiş olması nedeniyleydi! Eğer o gün tribünler dolu olsaydı, sizin yediğiniz goller bugün youtube'da görüntülenme rekorları kırıyor olacaktı. :D Hadi yine yağmurlu havaya dua edin siz. Biletix iyi çalışmamış.. :)
Bir de o defans hattını baya bi deldik hatırlıyorsanız. :D Bir torba gol yediniz. :p Defansa iyi diyebilmek için 2-3 tane yemeniz lazımdı. :) Ya frikikten bile gol yediniz daha ne olsun. :) Kafa golü, uzaktan gol her tarz golü yediniz. :icon_biggrin:
İyide frikikten golü biz atmadık mı ? :D
Bu arada ben artık bu tarz polemiklere girmeyip, önümüzde ki maçlara bakıyorum.
GeNç KaRTaL
15.Kasım.2009, 11:35
Tipik kaybeden taraf açıklaması..:icon_biggrin:
Nocna Mora
15.Kasım.2009, 12:20
Ben geleyim mi yapılacak buluşmaya :)?
Universal
15.Kasım.2009, 16:00
Ben sizi Allah'a havale ediyorum, sanırsam dört beş fark atsanız kendinizi Uzay takımı felan sanırdınız. :n:
nekop
16.Kasım.2009, 00:21
Ben sizi Allah'a havale ediyorum, sanırsam dört beş fark atsanız kendinizi Uzay takımı felan sanırdınız. :n:
Batuhan maçın açık ara en kötü oyuncusu olmana rağmen, Guiza'nın bile atabileceği pozisyonları kaçırmana rağmen hala burada bizim takıma laf atabiliyorsun. :D Senin bizi eleştirebilmen için kafadan 10-15 sene kendi özeleştirini yapman lazım. :D
Universal
16.Kasım.2009, 00:42
Batuhan maçın açık ara en kötü oyuncusu olmana rağmen, Guiza'nın bile atabileceği pozisyonları kaçırmana rağmen hala burada bizim takıma laf atabiliyorsun. :D Senin bizi eleştirebilmen için kafadan 10-15 sene kendi özeleştirini yapman lazım. :D
İltifatın için teşekkürler, kendime hep bir numara olmayı hedef koydum, ya baştan ya sondan. :D Ama şu var, ben kendime özeleştir yapabiliyorum. Siz kendiniz hala uzay takımı sanıyorsunuz. Gün gelir devran döner. Bundan sonra önümde ki maçlara bakmaya karar verdim, bu tarz polemiklere girip, ismimi kirletmeyeceğim, işime bakacağım. Ben bu yazılanları Türk halkına bırakıyorum. :0:
Flawless Victory
16.Kasım.2009, 00:49
İyide frikikten golü biz atmadık mı ? :D
Dikkat edersen ilk cümlenin gidişatı lafların sana olmadığını gösteriyor. Paragraf da yaptım ama etkisi olmamış.. :p
Ya benim abone olduğum konular silinmiş neden acaba?
Universal
16.Kasım.2009, 00:55
Dikkat edersen ilk cümlenin gidişatı lafların sana olmadığını gösteriyor. Paragraf da yaptım ama etkisi olmamış.. :p
Ya benim abone olduğum konular silinmiş neden acaba?
Abi bi kontrol et, ben abonelik sistemini kullanmıyorum, durmadan mail geliyor yoksa. =)) Bu arada konular karıştı. :n:
Flawless Victory
16.Kasım.2009, 01:14
"Klasör şu an malesef boş. " yazıyor. Neyse ne yapalım artık.
Ben çok fazla giremediğim için mecburen kullanıyorum. Yoksa takip edemem konuları.
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2009, 22:26
Bak hemen konuyu nasıl değiştiriyorlar.:icon_biggrin: (Bendede tahrik etme diz boyu oldu :icon_biggrin:)
Ben geleyim mi yapılacak buluşmaya :)?
Gelme dememizi mi bekliyorsun Taylan? :icon_biggrin: Olursa buluşma gelebilirsen gel tabii.Kim sana diyecek gelme diye..
Universal
16.Kasım.2009, 22:58
Şemsi sen konuşma, bana Çince küfür ettin hakem görmedi. Ağır tahrik oldum maça konsantre olamadım. :p :D
Nocna Mora
16.Kasım.2009, 23:44
Bak hemen konuyu nasıl değiştiriyorlar.:icon_biggrin: (Bendede tahrik etme diz boyu oldu :icon_biggrin:)
Gelme dememizi mi bekliyorsun Taylan? :icon_biggrin: Olursa buluşma gelebilirsen gel tabii.Kim sana diyecek gelme diye..
Yok abim yani ne bileyim oynatmazsınız falan :D
nekop
17.Kasım.2009, 00:13
Yok abim yani ne bileyim oynatmazsınız falan :D
Batuhan'ı BİLE oynatıyoruz. :D
scar face
17.Kasım.2009, 00:26
Sanki atılan frikik golüde çok uzaktan,130 km hızla gelen bir toptu da :)
Barajı kurarken dalgınlığıma geldi köşeyi boş bıraktım,arkadaş da hemen plase vurdu görmeyenler mükemmel gol sanmasın :D
Flawless Victory
17.Kasım.2009, 01:43
Sanki atılan frikik golüde çok uzaktan,130 km hızla gelen bir toptu da :)
Barajı kurarken dalgınlığıma geldi köşeyi boş bıraktım,arkadaş da hemen plase vurdu görmeyenler mükemmel gol sanmasın :D
130 km hızla atılmışı da var, onu da saymıyorsun ama.. :)
Şemsi konuyu değiştirmiyoruz, konuları takip edemiyorum diyorum.. :D
Necop! Sen sağ bek değilsin o maçtan sonra, kopuk sağ çapraz bağ veya ödemi azmış sağ menisküs diyebiliriz. :p haha.. Batuhan'a laf yok, adam o kadar uğraştı bizi toplamak için, yani biz de toplanamamak için çok gayret sarfettik. :D
Universal
17.Kasım.2009, 01:45
Batuhan'ı BİLE oynatıyoruz. :D
E? Sıkıyorsa oynatma. Organizatör ben ile Oğuz... Bundan sonra oynamam, sonra oyna diye yalvarırsınız.
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2009, 20:21
Defans oynarım de kesin oynarsın Taylan.:icon_smile: Ayrıca Batuhan'a laf yok.Adam o kadar organize ediyor.İsterse gole giden topu engeller kasti olarak.Kimse bir şey diyemez.:) Ayrıca Mustafa abinin işleri yoğun olmasaydı keşkede şu pembe niklerle dalgamızı geçseydik biraz..:icon_biggrin:
Bayramda yapın ben de geleyim..
Flawless Victory
17.Kasım.2009, 21:43
Defans oynarım de kesin oynarsın Taylan.:icon_smile: Ayrıca Batuhan'a laf yok.Adam o kadar organize ediyor.İsterse gole giden topu engeller kasti olarak.Kimse bir şey diyemez.:) Ayrıca Mustafa abinin işleri yoğun olmasaydı keşkede şu pembe niklerle dalgamızı geçseydik biraz..:icon_biggrin:
Ama pembe nickine oynasaydık en başında yenilmezdik. :) İtici güç olurdu bizim için.. :D Sizin için pek itici güç olmadı bu nedense.. :n:
Bir maç daha yapalım. Yine yeneriz.
Bir maç daha :D
Yapıyor muyuz?
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2009, 22:07
Çay içerken konuşmuştuk bu pembe nik olayını.Sanırım o sırada pek ciddiye alınmadı.Olur mu canım.Nasıl itici güç olmadı.Maçın sonlarına doğru vites küçülttükten sonra baktık farkı kapatıyorsunuz hemen tekrar vites yükselttik o kadar.Nasıl yükselttik tekrar o vitesi sanıyorsunuz..:icon_smile:
Bursaspor
18.Kasım.2009, 01:31
Yapıyoruz, yapıyoruz...
Yer, zaman vs. daha sonra ayarlarız. Şimdiden bir nabız yoklayalım.
Bir maç daha yapalım. Yine yeneriz.
Bir maç daha :D
Yapıyor muyuz?
Ben de geliyorum sana kötü haber :D
sananes
18.Kasım.2009, 14:14
benide alın yahu bakın beyler:) lütfen
RaSenGan
18.Kasım.2009, 18:43
Hangi kıtada olacak maç :D
nekop
18.Kasım.2009, 18:59
Ben öss öğrencisiyim katılma sözü vermiyorum. :D Eve geldiğimde beni kucaklayan yüzlerce sorum oluyor. :D Ayrıca bayramda olursa kesin gelmem.Bayram boyunca Collins'te satış elemanı olarak çalışmayı düşünüyorum. :D
Bursaspor
18.Kasım.2009, 19:04
Daha düşünme aşamasındasın. :D:D
Peşini bırakmam, takip ederim, o maçta oynayacaksın....
nekop
18.Kasım.2009, 19:51
Daha düşünme aşamasındasın. :D:D
Peşini bırakmam, takip ederim, o maçta oynayacaksın....
Aslında verecekleri rakamı duyduktan sonra düşünme aşamasını geçtim.Kafamda işi kabul ettim şimdi tek yapmam gereken bunu arkadaşa iletmek.. :D
Flawless Victory
19.Kasım.2009, 19:39
Ben de burundan ameliyat oluyorum, İstanbul'da değilim 20 gün. Ama mevkim doldurulmayacak bir yer değil, forvet! :D Zaten forvet fazlalığı vardı. :)
(Aslında Serhat gelemediği için gelmiyorum, o yoksa kime çalım atarım..) :n:
Nocna Mora
19.Kasım.2009, 20:57
Yapıyormuyuz :D
GeNç KaRTaL
05.Aralık.2009, 13:13
Bayramda geçti.Yapalım şu havalar bozmadan bir organizasyon..
nekop
05.Aralık.2009, 14:11
Havalar yeterince bozdu bence :D Donuyorum haftalardır buz gibi odada.. :D
Universal
06.Aralık.2009, 01:11
Birileri organizasyon istiyormuş. Bakalım...
barahir
06.Aralık.2009, 01:13
Buluşma isteyenler parmak kaldırsın....)
GeNç KaRTaL
06.Aralık.2009, 01:14
Havalar yeterince bozdu bence :D Donuyorum haftalardır buz gibi odada..:D
Bende bu sabah terleyerek uyandım.İlginç..:icon_smile: Eren sanırım İstanbul'da değil.Batuhan'ında sınavları varmış.Geriye Oğuz abi kalıyor.Bir organizatör olmadan zor.Olmazsa eski organizatörlerden Çağrı abi (namını çok duyduk :icon_smile:) bi el atsın olaya.
nerazzuri
06.Aralık.2009, 01:16
parmak ,
barahir
06.Aralık.2009, 01:16
Serkan yapar bu işi.)
ShevAnil
06.Aralık.2009, 01:17
_I_ yanlış anlaşılmasın parmak kaldırıyorum :D
RaSenGan
06.Aralık.2009, 01:20
Ben de kaldırdım burda :D Gelmeyi istiyorum inşallah şartlar uygun olur da gelirim.Bu sefer de gelemezsem arkamdan neler dersiniz bilmiyorum :D
nerazzuri
06.Aralık.2009, 01:23
Serkan yapar bu işi.)
lütfen mehmetcim gaz veripte yani,böyle şeyler yapmıyalım. hem yakışmaz oğuz abim dururken:D (güzel bir ara pası)
barahir
06.Aralık.2009, 01:26
serkan yaparsın sen bu işi.)
Aygün bu sefer arkdandan değil yüzünden konuşuruz valla.)
GeNç KaRTaL
06.Aralık.2009, 01:27
Kartal'a gelirmisiniz arkadaşlar? :icon_biggrin:
barahir
06.Aralık.2009, 01:29
Koşa koşa gelirim ben .P
RaSenGan
06.Aralık.2009, 01:30
serkan yaparsın sen bu işi.)
Aygün bu sefer arkdandan değil yüzünden konuşuruz valla.)
Tamam abi ya gelicem bu sefer bi sorun çıkmıycak inşallah.
Hava soğuk olursa gelmeyebilirim yalnız :D
barahir
06.Aralık.2009, 01:31
olm senin bu dakka 1 gol 1milyon oluyo artık.)
Universal
06.Aralık.2009, 01:32
Tamam siz söyleyin bana ne yapmak istiyorsunuz?
RaSenGan
06.Aralık.2009, 01:33
.) bu ne abi :D
Valla havayı falan dinlemiycem gelicem yeter ki başka bi sorun olmasın ama maç falan yapmayın da donmayalım (:
barahir
06.Aralık.2009, 01:34
tmm bu sefer ps3 oynayalım?
RaSenGan
06.Aralık.2009, 01:35
Ps3 için fazla kalabalık olmaz mı ?
barahir
06.Aralık.2009, 01:37
kafeyi kapatırız işte .)
Universal
06.Aralık.2009, 01:37
Aygün sende organizasyon istiyorsun ama; şimdi de PS3 olmaz şu olmaz deme. :)
PS3 yapalım olur yerde bulurum ama; kişi sayısı önemli.
RaSenGan
06.Aralık.2009, 01:39
Sorun değil benim için abi :) Seve seve fark atarım sana :D
Ayarlarsanız olur bana her türlü uyar.Diğerleri için sorun olur diye dedim ben.Yoksa ben oynamasam da olur sorun değil :)
Universal
06.Aralık.2009, 01:48
PS3 değilde Karting yapalım. Daha fazla zevk var.
RaSenGan
06.Aralık.2009, 01:54
Karting kısa sürüyo ben de sevmiyorum yaparsanız ben izlerim veya çekerim :) Paintball güzel olur aslında çok daha zevkli olur :)
GeNç KaRTaL
06.Aralık.2009, 01:59
Ps3 yaparsak Fifa oynarız ama..:icon_smile: Karting uzun sürmeyeceği için fazla tat vermez Aygün'ün dediği gibi öma Paintball aklıma yattı valla.Hiç yapmadım ve yapmayı çok istiyorum zaten.:icon_smile:
RaSenGan
06.Aralık.2009, 02:01
Ps3 yaparsak Fifa oynarız ama..:icon_smile: Karting uzun sürmeyeceği için fazla tat vermez Aygün'ün dediği gibi öma Paintball aklıma yattı valla.Hiç yapmadım ve yapmayı çok istiyorum zaten.:icon_smile:
Aynen paintballu ben de çok istiyorum abi oldukça zevkli görünüyo.Eğlenceli olur.Nekop'u vurmak harika olur mesela :D
Universal
06.Aralık.2009, 02:05
Aygün senin bütün hayatın biter Paintball'da daha önce oynamadıysan çok can yakıcı bir spor. Hani ben ve Serhat seni öldürmekten beter ederiz haberin olsun. :D
Bu arada Karting 20-30 dakika yapabiliriz. Bence güzel bir süre. :)
PS3'de valla Pes 2010 oynayacaz. Sonra Fifa'da yenildi olmasın ama; ben bu muhabbeti biliyorum, EreN'de Fifa diye tutturdu ben ilk defa PS3'de Fifa oynarken kendisine 5 gol ile uğurlamıştım.
RaSenGan
06.Aralık.2009, 02:07
Abi acıtmıyomuş :D Direk vücuda gelince acıtıyomuş zaten özel giysisi yok mu onun :D Can yaksa da bi şey olmaz vuramazsınız beni :p
barahir
06.Aralık.2009, 02:10
doğru seni görmek samanlıkta iğne aramak:)
RaSenGan
06.Aralık.2009, 02:12
Yok abi o stratejik zekamı kullanırsam göremezsiniz beni :p Normalde kolaylıkla görünebilecek boya ve kalıba sahibim :D
GeNç KaRTaL
06.Aralık.2009, 02:12
Paintball'ın süresi ne kadar oluyor? Valla bende çok az pes oynadım bugüne kadar.Neyse çoğunluk pes oynayalım diyeceği için ben susayım en iyisi bu konuda.
Universal
06.Aralık.2009, 02:13
Abi acıtmıyomuş :D Direk vücuda gelince acıtıyomuş zaten özel giysisi yok mu onun :D Can yaksa da bi şey olmaz vuramazsınız beni :p
Evet acıtmıyor sen öyle san, sanki hepimiz mükemmel atışcıyızda kıyafeti vuracağız? Sen önce paintball oyna sonra can acıyor mu? Acımıyor mu? anlarsın. :D
Vieri
06.Aralık.2009, 02:15
PES turnuvası falan mı yapsak
Bursaspor
06.Aralık.2009, 02:15
Tamam organizasyonu devralıyorum. PS3 yapalım ilk sefer güzel olmuştu. Serhat bilir ne güzel yürümüştük. :D:D
Paintball'da ise çok yakın mesafeden ateş edince çok acıtıyor, mesafe arttıkça acı azalıyor ama yinede acıtıyor. Ki genelde üst bölgeye gelebiliyor mermiler.
FIFA'da olur PES'te, geçen sefer ikisini de oynamıştık ama bu sefer oyunlar yenileşti, PES ağır basarsa o olur. Yer olarak Batu geçen seferki yer nasıldı?
Vieri
06.Aralık.2009, 02:16
Tamam organizasyonu devralıyorum. PS3 yapalım ilk sefer güzel olmuştu. Serhat bilir ne güzel yürümüştük. :D:D
ben spiker olabilirim
RaSenGan
06.Aralık.2009, 02:18
PES de gayet iyi olur :)
Evet acıtmıyor sen öyle san, sanki hepimiz mükemmel atışcıyızda kıyafeti vuracağız? Sen önce paintball oyna sonra can acıyor mu? Acımıyor mu? anlarsın. :D
Abi yüzde maske olucak vücutta kıyafet.Sen nerden vurucaksın da canım acıycak :D
Bursaspor
Mustafa Abi, hiç problem değil, ne kadar çok kişi o kadar iyi, spiker olacaksa süper olur tabii :D:D
Universal
Tamam PS3 için kafe tutabilirim. Tabii tutacağım kafe gene Kadıköy'de olacak. :)
Aygün sen bi paintball oyna sonra yaz.
Flawless Victory
06.Aralık.2009, 02:19
Futbol için hava oldukça soğuk. Ben zaten sahalardan 2 ay uzak kalacağım. PES konusunda ise rakip kesinlikle tanımıyorum. Fark atarım demem hiçbir zaman ama kesinlikle kazanırım.
Bursaspor
06.Aralık.2009, 02:19
Bende Beşiktaş'ta yapalım derim. TeknoPlay gayet iyidir. Konforu da iyiydi, genelde sakin oluyor. :D:D
Universal
06.Aralık.2009, 02:20
Tamam Oğuz senle bi gidip konuşmak gerek. :)
RaSenGan
06.Aralık.2009, 02:21
Futbol için hava oldukça soğuk. Ben zaten sahalardan 2 ay uzak kalacağım. PES konusunda ise rakip kesinlikle tanımıyorum. Fark atarım demem hiçbir zaman ama kesinlikle kazanırım.
Rakip tanıyanı görmedim zaten :D Herkes kazanıyo bu oyunda bi kaybeden yok :D
Bursaspor
06.Aralık.2009, 02:21
Tamam gidelim. Kadıköy'de olur sonuçta karşı kıyı :D:D
Vieri
06.Aralık.2009, 02:22
O zaman organizasyona sponsor bulmakta bana düşer : )
Turnuva PES için ama hediye olarak;
FM Mouse Pad
FM Futbol Topu
ve bir adet forma hediye olarak verebiliriz sanırım ayarlarsak : )
RaSenGan
06.Aralık.2009, 02:23
O zaman organizasyona sponsor bulmakta bana düşer : )
Turnuva PES için ama hediye olarak;
FM Mouse Pad
FM Futbol Topu
ve bir adet forma hediye olarak verebiliriz sanırım ayarlarsak : )
FM Futbol Topu derken :)
Bursaspor
06.Aralık.2009, 02:26
Bu konuyu bozmadan şuradan (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=82216) devam edelim.
Vieri
06.Aralık.2009, 02:29
FM Futbol Topu derken :)
http://img268.imageshack.us/img268/420/fmfutboltopu.jpg