PDA

View Full Version : Ali Sami Yen Buluşması

Alicanfmfan
21.Aralık.2009, 23:46
Arkadaslar öncelikle herkese selam , siteden ligin ikinci yarısı bütün Ali Sami Yen de olan maçlara gidecek arkadaslar varsa toplanıp beraber gidelim diyorum , katılan varsa 24 Ocak Antep maçı ile başlayabiliriz.

el.nino
22.Aralık.2009, 00:00
bence atl. madrid maçına bir etkinlik yapabilriz.çokta güzel olabilir.hemde güzel maç.

Alicanfmfan
22.Aralık.2009, 00:09
O maç ayrı :D , o maça gidilmez mi yani her ASY öncesi bulusup beraber gidelim diyorum.

Bursaspor
22.Aralık.2009, 01:27
Derseniz ki herkes gelsin renk ayırmayalım o zaman daha doğru olur.

Nocna Mora
22.Aralık.2009, 21:17
Gelebilirem xD

Alicanfmfan
22.Aralık.2009, 21:56
İyide Oguz :D , Renk ayırmayalım da senin için rahat ediyorsa ASY'ye gelmeye oke derim olur :D

Bursaspor
22.Aralık.2009, 22:03
Bak şimdi, olay sadece maçla kalmasın diyoruz, o gün toplaşırız, maça giden gider o da ayrı konu tabii,

Yine İstanbul Buluşması tipinde bir şey olur maçına gidene de kimse dur demez, gelmek isteyen maça da gelir,

Benim içim rahat ediyor mu? Valla hiç farketmez, maksat kafa dengi insanlar olsun, (bkz. Tophane Buluşması :D:D:D Çağrı ve Ben Fenerbahçeliler arasında)

Alicanfmfan
24.Aralık.2009, 00:53
Bulusup eglenmeyi her hafta yapamayız ama arada bir olur fark etmez :D

tombul taho
25.Aralık.2009, 01:41
Bak şimdi, olay sadece maçla kalmasın diyoruz, o gün toplaşırız, maça giden gider o da ayrı konu tabii,

Yine İstanbul Buluşması tipinde bir şey olur maçına gidene de kimse dur demez, gelmek isteyen maça da gelir,

Benim içim rahat ediyor mu? Valla hiç farketmez, maksat kafa dengi insanlar olsun, (bkz. Tophane Buluşması :D:D:D Çağrı ve Ben Fenerbahçeliler arasında)

ustelik Trabzonspor'u tutuyorduk Galatasarayli ve Bursasporlu olmamiza ragmen :n:

tombul taho
25.Aralık.2009, 01:41
Bulusup eglenmeyi her hafta yapamayız ama arada bir olur fark etmez :D

her hafta yapamazmiyiz?? Alican sen bizle bulu$tun mu hic? :D

nekop
25.Aralık.2009, 01:52
Bunu kesin ekerim ben.. :D Ne işim var Galatasaray maçında.. :D

tombul taho
25.Aralık.2009, 01:53
Bunu kesin ekerim ben.. :D Ne işim var Galatasaray maçında.. :D

senin durock ve eni$tenin evi haricinde ba$ka yerde ne i$in var ki zaten olum? :n: :n: :n:

nekop
25.Aralık.2009, 01:58
senin durock ve eni$tenin evi haricinde ba$ka yerde ne i$in var ki zaten olum? :n: :n: :n:

Eren falan laf eder anlarımda..Bundan önceki 3-4 buluşmaya gelmeyen adam gelip laf ediyor bana.. :D

tombul taho
25.Aralık.2009, 02:05
Eren falan laf eder anlarımda..Bundan önceki 3-4 buluşmaya gelmeyen adam gelip laf ediyor bana.. :D

o adam canini di$ine takmi$ cali$iyordu olum. senin gibi bardan bara gezmiyordu. bir i$i vardi. $imdi okulu var ogrenci hayatina geri dondu. o yuzden de eskisi kadar aktif. hatta eskisinden de aktif. muck..! :n:

nekop
25.Aralık.2009, 15:10
Çalışıyormuş :D Her haftasonu yazlığa gidip arkadaşlarıyla yiyip içen kimdi acaba :D

tombul taho
25.Aralık.2009, 18:22
Çalışıyormuş :D Her haftasonu yazlığa gidip arkadaşlarıyla yiyip içen kimdi acaba :D

o kadar detaya girmeyelim. bel alti vurmak var mi birader?? :D :0: (::)

nekop
25.Aralık.2009, 21:21
o kadar detaya girmeyelim. bel alti vurmak var mi birader?? :D :0: (::)

Yok yok vurmayalım. :D Kirli çamaşırlarımız çıkmasın ortaya.. :D

tombul taho
25.Aralık.2009, 22:03
Yok yok vurmayalım. :D Kirli çamaşırlarımız çıkmasın ortaya.. :D

hayir bel alti vurulacaksa eger elimde guzel belgeler var. Eren olsun, Oguz olsun, Batuhan olsun hepsi de belgeleri gorduler onu da belirteyim yani.

nekop
25.Aralık.2009, 22:10
hayir bel alti vurulacaksa eger elimde guzel belgeler var. Eren olsun, Oguz olsun, Batuhan olsun hepsi de belgeleri gorduler onu da belirteyim yani.

Bende gerekli saldırıları yaparım merak etme.. :D Kaybedersem bile savaşarak kaybederim. :D Aşkı Memnu'yu izledikten sonra facebooka yazdıklarını yazsam zaten nasıl bir insan olduğun çıkar ortaya.. :D

tombul taho
25.Aralık.2009, 22:19
Bende gerekli saldırıları yaparım merak etme.. :D Kaybedersem bile savaşarak kaybederim. :D Aşkı Memnu'yu izledikten sonra facebooka yazdıklarını yazsam zaten nasıl bir insan olduğun çıkar ortaya.. :D

yaz olum. onlardan neden cekineyim. onlar hepimize yarayacak ve gulup eglenecegimiz yazilar. buraya da yazarim da yonetici arkada$lar ceza verirler o yuzden yazmiyorum. yoksa bihter'in geceligi hakkinda yaptigim yorumlari Turksportal Uyeleri'nin de bilmelerini ve eglenmelerini isterim. :n: :n:

Alicanfmfan
26.Aralık.2009, 01:03
Öhöhhh :D , Ali Sami Yen'den devam edelim :D

nekop
26.Aralık.2009, 02:01

İyilik yaramıyor size.. :D Biz burada geyik yaparak başlığı canlı tutmaya çalışıyoruz sen geyiğe katılacağına onu bitiriyorsun. :D

tombul taho
26.Aralık.2009, 02:12
İyilik yaramıyor size.. :D Biz burada geyik yaparak başlığı canlı tutmaya çalışıyoruz sen geyiğe katılacağına onu bitiriyorsun. :D

ne geyigi olum :confused:

ben bu gecelik konusunda gayet ciddiyim. :0:

nekop
26.Aralık.2009, 02:18
ben bu gecelik konusunda gayet ciddiyim. :0:

Geceliği severim giyenden ötürü..Geceliğin içindeki Bihter olunca pek ilgimi çekmiyor. :D Nihal'e falan giydirmeliler.. :D

tombul taho
26.Aralık.2009, 02:19
Geceliği severim giyenden ötürü..Geceliğin içindeki Bihter olunca pek ilgimi çekmiyor. :D Nihal'e falan giydirmeliler.. :D

Ali Sami Yen'de giydirsinler o geceligi Nihal'e bak ne oluyor? direk yan taraftaki cadira... :n: :n: :n:

nekop
26.Aralık.2009, 02:22
Ali Sami Yen'de giydirsinler o geceligi Nihal'e bak ne oluyor? direk yan taraftaki cadira... :n: :n: :n:

O geceliği sana giydirip Amsterdam Arena'ya yollasak senide yan çadıra götürecek birileri çıkar.. :D

tombul taho
26.Aralık.2009, 02:23
O geceliği sana giydirip Amsterdam Arena'ya yollasak senide yan çadıra götürecek birileri çıkar.. :D

beni sinir etme sana o geceligi giydirir Tophane'ye gonderirim. artik nargilelerin marpuclarin icinde ne olur bilemeyecem :D :D :D

nekop
26.Aralık.2009, 02:32

Alicanfmfan
26.Aralık.2009, 14:15

tombul taho
26.Aralık.2009, 14:28

aferim alican.. dogru yoldasin ;;)

nerazzuri
26.Aralık.2009, 14:31
dejavu olmuş burada yahu :n:

Nedvedmania
30.Aralık.2009, 15:06
Konu amacından sapmış. Kilit :D

Atl. Madrid Maçında Eski açıktayım gelen varsa hay hay :)

Nedvedmania
15.Ocak.2010, 14:38
Şu konuyu canlandıralım :)

Denizli maçına gelenler parmak kaldırsın

:Parmakkaldıransmile:

Bekq
15.Ocak.2010, 14:58
Denizli maçında Ben Eski Açıktayım. :D Alican'da geliyor.

Börk
02.Şubat.2010, 02:45
*Alicanfmfan ;

Arkadaslar 10 subat günü Galatasaray Antalyaspor macına geliyoruz gelmek isteyen bana ulasabilirse , bulusma yapabiliriz.

Alicanfmfan
16.Şubat.2010, 22:08
Antalya macına gittim kimseyi göremedim.

Bu sefer Allah'ın izniyle uA Bursa ile geliyoruz 25 Şubatta ki Madrid macına gelen varsa bulusalım.

ibo
22.Şubat.2010, 23:29
Bilet bulabilirsem bu maça gitmeyi düşünüyorum.

Nedvedmania
23.Şubat.2010, 00:06
Eski açık biletler bitti. GS Bonus kart sahipleri sağolsun bana fırsat bırakmadan bitirdiler :D Bende GS bonusla alıcaktım ama hızlı davranan kapmış :)

Alicanfmfan
23.Şubat.2010, 00:54
Bursadaki biletix sistemini cökertmişler galiba gs bonus card ı olananlarda magdur oldu.

Bekq
23.Şubat.2010, 01:13
Biletler tükenmiş sanırım. Kısmet değilmiş. :D

Bekq
23.Şubat.2010, 15:33
Biletler tamamen tükenmiş. Geçmiş olsun.

Nedvedmania
23.Şubat.2010, 15:55
Sende iyi alıştın samiyene :D

Bekq
23.Şubat.2010, 17:26
Sende iyi alıştın samiyene :D
Hehehe. :D

E.Cartman
23.Şubat.2010, 19:44
Yav ne güzel gitçektim At.Madrid maçına ben alana kadar biletler bitti :zuhaha

Alicanfmfan
24.Şubat.2010, 00:05
uA Bursa ile geliyoruz arkadaslar anca Yeni Açıga bulabildik...

uAburak89
24.Şubat.2010, 22:52
Atletico Madrid Maçı Biletleri İçin Son Şans

Galatasaray ve Atletico Madrid arasında yarın oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasının dün tükenen biletleri için taraftarlarımıza son bir şans doğdu.

Galatasaray ve Atletico Madrid arasındaki karşılaşma için Galatasaray Spor Kulübü tarafından rakip Atletico Madrid taraftarları için Eski Açık Misafir Tribünü ayrılmıştı. Ancak rakip takım taraftarları sadece 30 bilet alınca, iki takım yetkilileri konuşarak bu seyircileri stadyumun başka bir bölümünde güvenlikli bir şekilde ağırlama konusunda anlaştı. Böylece Eski Açık Misafir Tribünü tamamı ile Galatasaray taraftarlarına ayrıldı.

Taraftarlarımıza ayrılan Eski Açık Misafir Tribünü bölümünün biletleri yarın saat 12:00'dan itibaren Ali Sami Yen Stadyumu gişelerinden satışa sunulacaktır. Taraftarlarımıza duyurulur.

Galatasaray.org

Nedvedmania
24.Şubat.2010, 22:56
Çok zor :)

Bekq
25.Şubat.2010, 14:40
Millet kaldırımda yatar. :D

Nedvedmania
25.Şubat.2010, 21:38
Yahu hala boşluklar var Deplasman tribününde. Hep karaborsacılar yüzünden. O boşlukların bileti hep ellerinde kaldı.

Alicanfmfan
26.Şubat.2010, 20:59
Aynen Cihan , Maç saati 50 lira düşmüş diyorlar fiyatlar,karaborsacıların.

Ama dünkü maçta olmalıydınız müthiş bir atmosfer vardı.

E.Cartman
26.Şubat.2010, 21:10
Yahu hala boşluklar var Deplasman tribününde. Hep karaborsacılar yüzünden. O boşlukların bileti hep ellerinde kaldı.

valla ya şu karaborsacılar olmasa maça gidilirde onlar bitiriyor zaten biletleri yarısını onlar alıyor yarısını taraftarlar sonra onlar tekrar satıyor:zuhaha

Nedvedmania
27.Şubat.2010, 14:38
Aynen Cihan , Maç saati 50 lira düşmüş diyorlar fiyatlar,karaborsacıların.

Ama dünkü maçta olmalıydınız müthiş bir atmosfer vardı.

Gelip karaborsadan alıcaktım ama fiyat 2 ye katlanır diye gelmedim. Bu sefer ters köşe yapıp indirmişler :D

El Barto
27.Şubat.2010, 14:45
Az ekmeğini yemedik Ali Sami Yen'in 99-00 senesinde. :D

O zaman biletin elde kalması diye bir hadise yoktu. Kapış kapış gidiyordu. :p Hey gidinin günleri.

Nedvedmania
27.Şubat.2010, 15:03
Kasımpaşa maçı Eski açık 75 milyon. Vardır bi bildiği yönetimin :)

el.nino
27.Şubat.2010, 17:46
kasımpaşalılar isyanda 75 lira diye misafir trübünü:)bize 100 tl çekmişlerdi.bide utanmadan futbol şube sorumlusu seneye ödeşiriz diyo.ilk hırsızlığı sen yaptın zaten:Dşimdi ödeşiyoruz.seneye aynı şeyi yaparlarsa misafir trübünü200 tl yaparım:D

scar face
28.Şubat.2010, 13:47
Sami Yen e geliyoruz 27.hafta az kaldı :)

scar face
28.Şubat.2010, 13:52
Kasımpaşa maçı Eski açık 75 milyon. Vardır bi bildiği yönetimin :)

kasımpaşalılar isyanda 75 lira diye misafir trübünü:)bize 100 tl çekmişlerdi.bide utanmadan futbol şube sorumlusu seneye ödeşiriz diyo.ilk hırsızlığı sen yaptın zaten:Dşimdi ödeşiyoruz.seneye aynı şeyi yaparlarsa misafir trübünü200 tl yaparım:D

Misafir tribününün bulunduğu yerdeki ev sahibi takımın biletleri misafir takımı bilet fiyatıyla aynı olmak zorunda...Onun için böyle bir karar alınmıştır...