Arkadaslar öncelikle herkese selam , siteden ligin ikinci yarısı bütün Ali Sami Yen de olan maçlara gidecek arkadaslar varsa toplanıp beraber gidelim diyorum , katılan varsa 24 Ocak Antep maçı ile başlayabiliriz.
Arkadaslar öncelikle herkese selam , siteden ligin ikinci yarısı bütün Ali Sami Yen de olan maçlara gidecek arkadaslar varsa toplanıp beraber gidelim diyorum , katılan varsa 24 Ocak Antep maçı ile başlayabiliriz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
bence atl. madrid maçına bir etkinlik yapabilriz.çokta güzel olabilir.hemde güzel maç.
O maç ayrı, o maça gidilmez mi yani her ASY öncesi bulusup beraber gidelim diyorum.
Derseniz ki herkes gelsin renk ayırmayalım o zaman daha doğru olur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Gelebilirem xD
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İyide Oguz, Renk ayırmayalım da senin için rahat ediyorsa ASY'ye gelmeye oke derim olur
![]()
Bak şimdi, olay sadece maçla kalmasın diyoruz, o gün toplaşırız, maça giden gider o da ayrı konu tabii,
Yine İstanbul Buluşması tipinde bir şey olur maçına gidene de kimse dur demez, gelmek isteyen maça da gelir,
Benim içim rahat ediyor mu? Valla hiç farketmez, maksat kafa dengi insanlar olsun, (bkz. Tophane BuluşmasıÇağrı ve Ben Fenerbahçeliler arasında)
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bulusup eglenmeyi her hafta yapamayız ama arada bir olur fark etmez![]()
Bunu kesin ekerim ben..Ne işim var Galatasaray maçında..
![]()
ÇalışıyormuşHer haftasonu yazlığa gidip arkadaşlarıyla yiyip içen kimdi acaba
![]()
yaz olum. onlardan neden cekineyim. onlar hepimize yarayacak ve gulup eglenecegimiz yazilar. buraya da yazarim da yonetici arkada$lar ceza verirler o yuzden yazmiyorum. yoksa bihter'in geceligi hakkinda yaptigim yorumlari Turksportal Uyeleri'nin de bilmelerini ve eglenmelerini isterim.![]()
![]()
Öhöhhh, Ali Sami Yen'den devam edelim
![]()
Öhöhhh, Ali Sami Yen'den devam edelim
![]()