Log in

View Full Version : Avatar yükleyemiyorum !

Ahmet Göktaş
03.Temmuz.2010, 22:04
Hiçbirşekilde pcden bir avatar yükleyemiyoırum sürekli İNvalid File hatası alıyorum. Boyutları ağırlığı filan herşeyi uygun olsada yüklenmiyor avatar falan . Bunu düzeltmenin bir yolu yokmu ?

El Barto
03.Temmuz.2010, 22:30
Forumun genelinde bir sorun var. Mustafa Abi ilgilenecektir.

Nedvedmania
03.Temmuz.2010, 22:33
Bendede aynı hatayı verdi.

Ahmet Göktaş
03.Temmuz.2010, 22:33
Öylese sorun yok.

KaPaLı
04.Temmuz.2010, 01:01
Arkadaşım sabahtan beri yazıyoruz. Sitede sorun var :X girdiğine şükret bide avatar yükleyecekmiş pehh

Börk
04.Temmuz.2010, 01:06
girdiğimize niye şükredelim yahu.eskiden de babalar gibi giriyorduk çok doğal bence.avatar yüklenmemesini de çok normal bir şeymiş gibi karşılamanız ilginç.

CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 02:43
girdiğimize niye şükredelim yahu.eskiden de babalar gibi giriyorduk çok doğal bence.avatar yüklenmemesini de çok normal bir şeymiş gibi karşılamanız ilginç.

Hmm hedef'in var senin ama bu kadar açık etme ;)

Börk
04.Temmuz.2010, 02:49
Hmm hedef'in var senin ama bu kadar açık etme ;)

hedefim yok gıcığım sana diyebilirsin kısaca konuşmalarından belli.

CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 02:50
hedefim yok gıcığım sana diyebilirsin kısaca konuşmalarından belli.

(: sana gıcık olabilmem için önce seni tanımam lazım.Daha 2 aydır gördüğüm birine gıcık olma gibi bi aktivitem yok olamazda ;)

Börk
04.Temmuz.2010, 02:51
(: sana gıcık olabilmem için önce seni tanımam lazım.Daha 2 aydır gördüğüm birine gıcık olma gibi bi aktivitem yok olamazda ;)

o zaman her yazdığımda beni hedef olarak görmeni açıklar mısın ?

CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 02:57
o zaman her yazdığımda beni hedef olarak görmeni açıklar mısın ?

Pardon ; sen ve hedef ne alaka ?

1.Mesaj benden geliyor :

2 Tane Şehit var Kimsenin umrunda değil !!

Ama tüm sanal alem'de bihter adnan bilmemne muhabbeti dönüp duruyor.

Yazıktır yazık.!

2.Mesaj senden geliyor :

Bizim yapacağımız ne var.Facebook'a bakıyorum Bihter,kanallara bakıyorsun başka şeyler.İlk onları cephe göstermelisin bence.

3.Mesaj benden geliyor:

Ben burda kimsenin mesajını okuyupta birşey yazmadım.Konuyu gördüm içeri girdim eleştrimi yaptım.

Siz bişey yapabilirsiniz diye bir lafım'da olmadı zaten o yüzden benden yana bir sıkıntı yok.

Eğer bu muhabbeti diyorsan bak bakalım ben kimseyi hedef almışmıyım (: Hem seni tanımam etmem neden hedef alayımki yani neden böyle bir girişimim olsun.Bu zamana kadar tartışmadık vs vs ;)

Börk
04.Temmuz.2010, 02:58
tamam haklısın kardeş tamam.

CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 03:03
tamam haklısın kardeş tamam.

Haklılık veya haksızlık için yazmadım ya neyse.

hedefim yok gıcığım sana diyebilirsin kısaca konuşmalarından belli. '' Sana gıcık olmadığımı anladıysan problem yok '' ama bu şekilde yaklaşma olaylara benden sana nacizane bir tavsiye sevilen bi tipsen bile senin tabirinle gıcık olabilirsin (:

Börk
04.Temmuz.2010, 03:09
ben zaten haklısın diyerek tartışmaya son verdim.haklı olduğunu da söyledim.bu da son yorumum.

CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 03:11
Hmm peki tamam o zaman (:

Aydın konuyu bir daha kitlesene bir kitlenip açılıyor çözemedim durumu :n:

Börk
04.Temmuz.2010, 03:13
tartışma için kitlendi sanırsam.gerekli cevap gelmeyince de kilit yeniden kaldırıldı.espri de olmamış abi bi daha ki sefere :)

Aydin
04.Temmuz.2010, 03:16
Yok kitlemiştim, sonra baktım anlaşmaya doğru gidiyor, niye kitledim dedim kendi kendime. kaldırdım sonra.

El Barto
04.Temmuz.2010, 03:18
Aydın'ın şeyinin üstüne şey etmiş gibi olmayım ama birbirinizle sorununuz varsa gidin msnde konusun, dışarda buluşun yiyin birbirinizi.

HooijDonk07
04.Temmuz.2010, 03:21
Aydın'ın şeyinin üstüne şey etmiş gibi olmayım ama birbirinizle sorununuz varsa gidin msnde konusun, dışarda buluşun yiyin birbirinizi.

Kısa çözüm.

Börk
04.Temmuz.2010, 03:23

Burada seviyeli seviyeli tartışmak varken neden birbirimizi yiyelim ki ?

Ahmet Göktaş
04.Temmuz.2010, 03:29
El Barto genelde öyle hallediyor sanırım konuşmaktansa.

Ahmet Göktaş
04.Temmuz.2010, 03:30
Aha konuyu ben açmışım şimdi farkettim hata genelse kapatılabilir uzamasın. İyi geceler.

KaPaLı
04.Temmuz.2010, 11:38
Allah Allah niye sildiniz mesajımı. Tartışma çıkaracak bişey yazmadımki. Gayette Ahmet'e takılmıştım. Ne diyim ilginç.

CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 12:24
Allah Allah niye sildiniz mesajımı. Tartışma çıkaracak bişey yazmadımki. Gayette Ahmet'e takılmıştım. Ne diyim ilginç.

İsmail bizim Börk ile bi muhabbetimiz oldu arada senin mesajda kaynadı.

Gerçi bizdede abartılacak bir durum yokdu ama birbirimizi yememizi öneren bir tavsiye aldık ve ben şahsım adıma komik buldum tavsiyeyi..

Kısacası Sempatik - Antipatik ;)

El Barto
04.Temmuz.2010, 13:29
arkadaşlar kusura bakmayın gece başka bir şeye takıldım oldukça sinirliydim size yansıdı bu.

yoksa mesaj silen bir tip değilimdir, insanların konuşarak, tartışarak sorunu çözmesini isterim. hele öyle bir mesajı atmak yakışmamış cidden. orta yolu bulabildiğinize sevindim.

kusuruma bakmayın varsa bir hatamız affola.

CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 13:33
arkadaşlar kusura bakmayın gece başka bir şeye takıldım oldukça sinirliydim size yansıdı bu.

yoksa mesaj silen bir tip değilimdir, insanların konuşarak, tartışarak sorunu çözmesini isterim. hele öyle bir mesajı atmak yakışmamış cidden. orta yolu bulabildiğinize sevindim.

kusuruma bakmayın varsa bir hatamız affola.

Yok Emre ne kusuru estağfurullah..

Zaten özel mesaj'da attım sana şaşırdım öyle bir mesaj atmana.Neyse problem yok sağol ilgin için.

Vieri
04.Temmuz.2010, 14:06