Hiçbirşekilde pcden bir avatar yükleyemiyoırum sürekli İNvalid File hatası alıyorum. Boyutları ağırlığı filan herşeyi uygun olsada yüklenmiyor avatar falan . Bunu düzeltmenin bir yolu yokmu ?
Hiçbirşekilde pcden bir avatar yükleyemiyoırum sürekli İNvalid File hatası alıyorum. Boyutları ağırlığı filan herşeyi uygun olsada yüklenmiyor avatar falan . Bunu düzeltmenin bir yolu yokmu ?
Forumun genelinde bir sorun var. Mustafa Abi ilgilenecektir.
Bendede aynı hatayı verdi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Öylese sorun yok.
girdiğimize niye şükredelim yahu.eskiden de babalar gibi giriyorduk çok doğal bence.avatar yüklenmemesini de çok normal bir şeymiş gibi karşılamanız ilginç.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Pardon ; sen ve hedef ne alaka ?
1.Mesaj benden geliyor :
2.Mesaj senden geliyor :
3.Mesaj benden geliyor:
Eğer bu muhabbeti diyorsan bak bakalım ben kimseyi hedef almışmıyım (: Hem seni tanımam etmem neden hedef alayımki yani neden böyle bir girişimim olsun.Bu zamana kadar tartışmadık vs vs
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
tamam haklısın kardeş tamam.
Haklılık veya haksızlık için yazmadım ya neyse.
hedefim yok gıcığım sana diyebilirsin kısaca konuşmalarından belli. '' Sana gıcık olmadığımı anladıysan problem yok '' ama bu şekilde yaklaşma olaylara benden sana nacizane bir tavsiye sevilen bi tipsen bile senin tabirinle gıcık olabilirsin (:
ben zaten haklısın diyerek tartışmaya son verdim.haklı olduğunu da söyledim.bu da son yorumum.
Hmm peki tamam o zaman (:
Aydın konuyu bir daha kitlesene bir kitlenip açılıyor çözemedim durumu![]()
tartışma için kitlendi sanırsam.gerekli cevap gelmeyince de kilit yeniden kaldırıldı.espri de olmamış abi bi daha ki sefere![]()
Yok kitlemiştim, sonra baktım anlaşmaya doğru gidiyor, niye kitledim dedim kendi kendime. kaldırdım sonra.
Aydın'ın şeyinin üstüne şey etmiş gibi olmayım ama birbirinizle sorununuz varsa gidin msnde konusun, dışarda buluşun yiyin birbirinizi.
El Barto genelde öyle hallediyor sanırım konuşmaktansa.
Aha konuyu ben açmışım şimdi farkettim hata genelse kapatılabilir uzamasın. İyi geceler.
arkadaşlar kusura bakmayın gece başka bir şeye takıldım oldukça sinirliydim size yansıdı bu.
yoksa mesaj silen bir tip değilimdir, insanların konuşarak, tartışarak sorunu çözmesini isterim. hele öyle bir mesajı atmak yakışmamış cidden. orta yolu bulabildiğinize sevindim.
kusuruma bakmayın varsa bir hatamız affola.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht