Asla Yanlız Yürümeyenler Kulübü Avrupa'da Kendini Hatırlatma Peşinde - Sezon II
21 Nisan 2013 Saat: 12:00 Yer: Balçova Şehir Stadı...
Maç Öncesi Herşey Çok Güzeldi Bütün Sokaklar Kırmızı Beyaz Ve Mavi Renklerine Bürünmüş Balçova Belediyespor'un Şampiyonluk Kupasını Bekliyordu. Geçen Hafta Şampiyonluğu Garantileyen Balçova Belediyespor İçin Artık Bu Maç Formalite Niteliği Taşıyordu. Ancak Maç Günü Sabahtan Aldığım Mail Beni Şoke Etmişti. Gönderen Kişi İse Altay SK Başkanı Niyazi Konuşmaz'dan Gelmişti. Mailde...
"Sevgili Kaan Torun Hocam. Balçova Belediye Spor Takımı İle İmkansızı Başarıp Şampiyon Oldunuz. Bu Eşsiz Mücadeleniz İçin Balçova Halkı Sizlere Minnettardır Bundan Eminim. Tekrar Tekrar Tebrikler....
Altay SK
Başkan Niyazi Konuşmaz"
Yazıyordu. Şaşkınlık İçerisinde Okumuş Olduğum Mail'de Birşey mi İma Edilmeye Çalışılıyordu. Yoksa Gerçekten Sadece Bir Tebrik Mesajı'mı Yollamıştı. O Anda Cevap Yazmak İstedim Ancak Bugün Çok Önemli Bir Maç Var Diye Bu Maili Sonraya Bırakmıştım.
İscehisar Maçı Öncesi Takımla Toplantı Halindeydim.
"Arkadaşlar. İlk Önce Gösterdiğiniz Üstün Başarıdan Ötürü Sizleri Kutluyorum. Hiç Bir İhtimal Dahi Gösterilmeden Sadece Doğruları Yaparak İyi Maçlar Çıkardınız. Bu Maçı Da Kazanırsak Ligi 1 Yenilgi İle Kapatacağız ve Bu Belediye'nin 50 Yıllık Tarihinde İlk Kez Bir Profesyonel Ligde Mücadele Etme Şerefine Erişeceğiz. Sizlere Hep Güvendim Ve Hep İnandım Bugün'de Yüzümü Kara Çıkartmayacağınızı Biliyor Ve Maçta Başarılar Diliyorum Arkadaşlar." Diyerek Galibiyet Yeminini Etmiş Olduk.
DEVAM EDECEK....
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM...