Saat: 16:00 Yer: Balçova Şehir Stadı Soyunma Odası...
Maç Bitmiş , 2-0 Galip Gelmiştik. Oyuncularımız Saha İçinde Sevinçlerini Yaşarken Ben İse Soyunma Odasına Gitmiş Bütün Tebrik Telefonlarını Maillerini Cevaplıyordum. Bir Anda İzmir'de Gündem Olmuştu Takımımız. Tam O Sırada Başkan Mehmet Ali Çalkaya Geldi. Elimi Sıktı " Tebrik Ederim Kaan Hocam. Muhteşem Bir İş Başardın. Sana Minnettarız." Dedi. " Teşekkür Ederim Başkanım. Süpriz Bir İş Yaptık Sizlerin Desteği İle. Siz Olmasanız Biz Böyle Bir Pozisyonda Olamazdık. Herşey İçin Tekrar Tekrar Teşekkürler. İsterseniz Başkanım Gelecek Seneleri Konuşalım Ne Dersiniz..." diyince Başkan Surat Değiştirdi. " Eeeee... Bende Seni Bunun İçin Rahatsız Etmiştim Hocam. Artık Yönetim Olarak Yaptığınız Bütün Emek İçin Sizlere Teşekkür Ederiz. Artık Sizinle Gelecek Sene Çalışmayı Düşünmüyoruz." Dedi. Aman Allahım , Başımdan Kaynar Sular Dökülmüştü. Ne Diyeceğimi Bilememiştim. Tek Söylediğim Söz Şuydu. " Ben Balçovalıyım. Yani Buranın Yerlisiyim. Elbet Bir Gün Tekrar Buluşacağız Başkanım. Hakkınızı Helal Edin." Helal Olsun Dedirtmeden Soyunma Odasından Ayrıldım. Sahaya Çıktım Takımı Artık Çağırdım. Çünkü Veda Konuşması Yapacaktım. Ne Diyeceğimi Ne Söyleyeceğimi Bilemiyordum.
Toplantı Odasına İndiğimizde Herkes Birbirine Bakıyor. Hocanın Neden Buraya Çağırdığını Anlayamıyorlardı.
"Arkadaşlar İlk Önce Şampiyonluğumuz Bir Kez Daha Hayırlı Olsun. Buraya Sizi Çağırmamın Sebebine Gelince , Başkanla Oturduk Konuştuk Ve Bir Karar Aldık. Artık 3. Lig Macerasında Ben Olamayacağım Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin. Emekleriniz İçin Tekrar Tekrar Teşekkürler."
Bütün Oyuncular Hep Bir Ağızdan "HELAL OLSUN!" Demişti. Gözlerim Dolmuştu. Bütün Oyuncularla Tek Tek Tokalaştık. Ardından Çıktım Staddan Evime Geçtim.
DEVAMI GELECEK....