Quote:
Originally Posted by
Spy.94
Başarılar dilerim.
Quote:
Originally Posted by
MakiLee
Ajax gibi takıma çocuk denmez çarpılırsın valla :) şaka bi yana başarılar kardeşim :)
Quote:
Originally Posted by
MuraTBudaN
Başarılar.
Quote:
Originally Posted by
Ronaldinho 10
Basarilar :) Avrupa icin biraz tercubeli oyuncular lazim takima bence..
Quote:
Originally Posted by
dAleksic
Başarılar :)
Quote:
Originally Posted by
CocukMenajer
Başarılar :D
Quote:
Originally Posted by
Lesandro Parleo
PSV kariyeri vardı , AJAX kariyeri de açıldı tam Hollanda forumu olduk :D
Başarılar :)
Teşekkür ederim arkadaşlar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Henderson Basın Toplantısı Yerine Röportaj Verdi
Ajax'ın yeni teknik direktörü Fytia Henderson,takımın özel kanalı olan Ajax TV'ye röportaj verdi.İşte o röportajın ayrıntıları:
Sunucu: ''Taktiksel Beyin'' programına hoş geldiniz.Yanımızda takımımızın yeni ''Taktiksel Beyin''i Fytia Henderson bulunuyor.Hocam,her şeyden önce Livorno'dan nasıl kovulduğunuzu açıklayabilir misiniz?
F.H: Açıklayamam başka soruya geçin lütfen.
Sunucu: Bundan önce ilk teknik direktörlük deneyiminizde Arsenal'in başında bir sezon içerisinde 3 kupa kaldırdınız.Ajax'ın başına geçerken de hedefinizi yüksek mi tutmayı planlıyorsunuz?
F.H: Kesinlikle.Ajax çok iyi geçmişe ve kaliteli oyunculara sahip bir takım.Hedefimiz her şeyden önce şampiyonluk.
Sunucu: Genelde gençlere yönelen bir hoca olarak tanınıyorsunuz.Ajax ise Avrupa'nın altyapı bakımından en iyi kulübü olarak gösteriliyor.Ajax ile anlaşmanız bir yönden de buna bağlı mıydı?
F.H: Altyapı çok önemli bir unsurdur bir kulüp için.Evet anlaşırken bu da bir unsurdu benim için.
Sunucu: Peki bir kulübün başarıya ulaşması için en önemli şey nedir sizce?
F.H: Takım uyumu ve ruhu her şeyden önce gelir benim için.Arsenal'de başarıyla yarattığım bu uyumu ve ruhu Ajax'ta da yaratıp başarıya ulaşmak benim amacım olacak.
Sunucu: Peki Eredivise gibi bir ligi kazanmak için en önemli şey nedir?
F.H: Maç kazanmak.
Sunucu: İlginç bir yaklaşım.Ajax son yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını geçemiyor.Bu uğursuzluğu kırmak için ne yapacaksınız?
F.H: Maç kazanacağız.
Sunucu: Peki hocam.Biz burada röportajın sonuna geliyoruz.Hocam size de çok teşekkür ederim bizi kırmayıp geldiğiniz için.
F.H: Lafı mı olur asıl ben teşekkür ederim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------