Originally Posted by
Spy.94
Başarılar dilerim.

Originally Posted by
MakiLee
Ajax gibi takıma çocuk denmez çarpılırsın valla

şaka bi yana başarılar kardeşim

Originally Posted by
MuraTBudaN
Başarılar.

Originally Posted by
Ronaldinho 10
Basarilar

Avrupa icin biraz tercubeli oyuncular lazim takima bence..

Originally Posted by
dAleksic
Başarılar

Originally Posted by
CocukMenajer
Başarılar

Teşekkür ederim arkadaşlar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Henderson Basın Toplantısı Yerine Röportaj Verdi
Ajax'ın yeni teknik direktörü Fytia Henderson,takımın özel kanalı olan Ajax TV'ye röportaj verdi.İşte o röportajın ayrıntıları:
Sunucu: ''Taktiksel Beyin'' programına hoş geldiniz.Yanımızda takımımızın yeni ''Taktiksel Beyin''i Fytia Henderson bulunuyor.Hocam,her şeyden önce Livorno'dan nasıl kovulduğunuzu açıklayabilir misiniz?
F.H: Açıklayamam başka soruya geçin lütfen.
Sunucu: Bundan önce ilk teknik direktörlük deneyiminizde Arsenal'in başında bir sezon içerisinde 3 kupa kaldırdınız.Ajax'ın başına geçerken de hedefinizi yüksek mi tutmayı planlıyorsunuz?
F.H: Kesinlikle.Ajax çok iyi geçmişe ve kaliteli oyunculara sahip bir takım.Hedefimiz her şeyden önce şampiyonluk.
Sunucu: Genelde gençlere yönelen bir hoca olarak tanınıyorsunuz.Ajax ise Avrupa'nın altyapı bakımından en iyi kulübü olarak gösteriliyor.Ajax ile anlaşmanız bir yönden de buna bağlı mıydı?
F.H: Altyapı çok önemli bir unsurdur bir kulüp için.Evet anlaşırken bu da bir unsurdu benim için.
Sunucu: Peki bir kulübün başarıya ulaşması için en önemli şey nedir sizce?
F.H: Takım uyumu ve ruhu her şeyden önce gelir benim için.Arsenal'de başarıyla yarattığım bu uyumu ve ruhu Ajax'ta da yaratıp başarıya ulaşmak benim amacım olacak.
Sunucu: Peki Eredivise gibi bir ligi kazanmak için en önemli şey nedir?
F.H: Maç kazanmak.
Sunucu: İlginç bir yaklaşım.Ajax son yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını geçemiyor.Bu uğursuzluğu kırmak için ne yapacaksınız?
F.H: Maç kazanacağız.
Sunucu: Peki hocam.Biz burada röportajın sonuna geliyoruz.Hocam size de çok teşekkür ederim bizi kırmayıp geldiğiniz için.
F.H: Lafı mı olur asıl ben teşekkür ederim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------