Evet Arkadaşlar Herhangi bir fobiniz varsa burda paylaşabilirsiniz?
Benimkiler ;
* Tek başına asansöre binmek
* Yükseklik
Peki Sizinkiler Neler ? :0:
Printable View
Evet Arkadaşlar Herhangi bir fobiniz varsa burda paylaşabilirsiniz?
Benimkiler ;
* Tek başına asansöre binmek
* Yükseklik
Peki Sizinkiler Neler ? :0:
İnanılmaz bir yükseklik korkum var.Hele bir yerden düştüğümde olanları hayal edince daha beter oluyor :D
Şu ana kadar yükseklik gibi bir korkuyu hiçbir durumda yaşamadım.
Örümcek :) ve Karanlıktan korkarım.
benimde çok fazla yükseklij korkum var aşağıya bakınca sanki düşcek gibi oluyorum aklıma düştüğüm geliyor içim bi tuhaf oluyor :D:D
Akrep'ten çok korkarım. 150 metre uzaktan bile görsem kaçarım.:D Bir de yükseklik fobisi var.
Örümcek fobisi bende de var.Başkada bilmiyorum.Birde hasta olma korkusu ama onu yendim.:D
Köpeklerden korkuyorum deli gibi :D ve karanlıktan korkuyorum ama çok fazla değil.. 1999'dan sonra başladı bu korku bende..
*Karanlık
*Yılanlar
*Böcekler
*Köpekler
Bunlardan acayip bir şekilde korkarım.Küçücük böcek görsem tırsarım.:DKöpeklerde beni hiç sevmez.Çok anım var köpeklerle.:D
Karablıktan çok tırsıyorum:D
Küçükken sadece örümcekten tiksinir gibi olurdum.Şimdilerde onlarla oyun oynuyorum :D.Şu an hiçbirşeyden korkmuyorum.Her gece 11-12 gibi işten eve gelirken sırf kestirme diye mezarlığın ortasından geçiyorum tık yok :D.
Farelerden inanılmaz tırsıyorum.Tam bir fobi oldu benim için ondan başka korkum yoktur;diye biliyorum :)
Bardağımla herhangi birinin birşey içmesi...
Gözümün gördügü hicbiseyden korkmam...
Böcekler....
Bide Bir Gün Damladan ayrılmaktan korkuyorum...
herhangi bir şeyden korkum yok
1-Allah'tan korkarım
2-Sevdiklerimi kaybetmekten korkarım
3-Yükseklikten korkarım
En başta Allah'tan korkarım..
Sonra sırasıyla; sevdiklerimi kaybetmekten ve yükseklikten korkarım..
Öss :p .....
Son mesaja katılıyorum:p:zuhaha
Önce Allah'tan korkarım . Sonra özellikle saat 17.00 dan itibaren odada yalnız kalma korkum oluyo bilgisayar başında anca dönüp arkamı gözetliyorum :D Küçükken deprem olduydu da gece ondan oldu o fobim . Bide tüm böceklerden korkarım ...
Kendimden Korkarım, ne yapacağım Belli Olmaz.. :)
Örümcekten korkuyor muyum tiksiniyor muyum ben de tam bilmiyorum:D
Benimde acayip bir yükseklik korkum var :D yüksek bi yere geldiğimiz zaman en az 20 m geride dururum :D onun dışında bir korkum yok.
Yükseklikten korkum var benimde.Ondan sonra hamamböceklerinden acayip tırsıyorum.Özellikle uçanlarından.Birde farelerden korkarım.Amma korkakmışım ha..:icon_biggrin: