Evet Arkadaşlar Herhangi bir fobiniz varsa burda paylaşabilirsiniz?
Benimkiler ;
* Tek başına asansöre binmek
* Yükseklik
Peki Sizinkiler Neler ?![]()
Evet Arkadaşlar Herhangi bir fobiniz varsa burda paylaşabilirsiniz?
Benimkiler ;
* Tek başına asansöre binmek
* Yükseklik
Peki Sizinkiler Neler ?![]()
İnanılmaz bir yükseklik korkum var.Hele bir yerden düştüğümde olanları hayal edince daha beter oluyor
Şu ana kadar yükseklik gibi bir korkuyu hiçbir durumda yaşamadım.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Örümcekve Karanlıktan korkarım.
Last edited by RoNNiE91 : 11.Ağustos.2008 at 18:05
benimde çok fazla yükseklij korkum var aşağıya bakınca sanki düşcek gibi oluyorum aklıma düştüğüm geliyor içim bi tuhaf oluyor![]()
Akrep'ten çok korkarım. 150 metre uzaktan bile görsem kaçarım.Bir de yükseklik fobisi var.
Önce Allah'tan korkarım . Sonra özellikle saat 17.00 dan itibaren odada yalnız kalma korkum oluyo bilgisayar başında anca dönüp arkamı gözetliyorumKüçükken deprem olduydu da gece ondan oldu o fobim . Bide tüm böceklerden korkarım ...
Örümcek fobisi bende de var.Başkada bilmiyorum.Birde hasta olma korkusu ama onu yendim.![]()
Köpeklerden korkuyorum deli gibive karanlıktan korkuyorum ama çok fazla değil.. 1999'dan sonra başladı bu korku bende..
*Karanlık
*Yılanlar
*Böcekler
*Köpekler
Bunlardan acayip bir şekilde korkarım.Küçücük böcek görsem tırsarım.Köpeklerde beni hiç sevmez.Çok anım var köpeklerle.
![]()
Karablıktan çok tırsıyorum![]()
Küçükken sadece örümcekten tiksinir gibi olurdum.Şimdilerde onlarla oyun oynuyorum.Şu an hiçbirşeyden korkmuyorum.Her gece 11-12 gibi işten eve gelirken sırf kestirme diye mezarlığın ortasından geçiyorum tık yok
.
Farelerden inanılmaz tırsıyorum.Tam bir fobi oldu benim için ondan başka korkum yoktur;diye biliyorum![]()
Bardağımla herhangi birinin birşey içmesi...
Gözümün gördügü hicbiseyden korkmam...
Böcekler....
Bide Bir Gün Damladan ayrılmaktan korkuyorum...
herhangi bir şeyden korkum yok
1-Allah'tan korkarım
2-Sevdiklerimi kaybetmekten korkarım
3-Yükseklikten korkarım
En başta Allah'tan korkarım..
Sonra sırasıyla; sevdiklerimi kaybetmekten ve yükseklikten korkarım..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Öss.....
Son mesaja katılıyorumzuhaha
Kendimden Korkarım, ne yapacağım Belli Olmaz..![]()
Örümcekten korkuyor muyum tiksiniyor muyum ben de tam bilmiyorum![]()
Benimde acayip bir yükseklik korkum varyüksek bi yere geldiğimiz zaman en az 20 m geride dururum
onun dışında bir korkum yok.
Yükseklikten korkum var benimde.Ondan sonra hamamböceklerinden acayip tırsıyorum.Özellikle uçanlarından.Birde farelerden korkarım.Amma korkakmışım ha..![]()
So what?
Saike