-
Schalke 04 Küllerinden Doğmaya Geliyor | 11.3 | 1.Sezon |
-
Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
-
-
Quote:
Originally Posted by
Ümit
Başarılar dilerim.
Tesekkürler ümit oyuncu önerilerinizi bekliyorum kanatlara adam lazım
-
Jiloan Hamad (yanlış olabilir adı ama Hamad kısmı doğru) işine yarayabilir.
-
Bak bu benim arkadaşımın online kariyerde sezon başı yaptığı transferler. Muhteşem gidiyordu, çok başarılıydı kariyerde. Kiraladığın oyunculardan Taiwo'yu sözleşmesi bittiğinden bedelsiz, Hazard'ı da muhtemelen favori kulüpleri arasına gireceğinden alabilirsin.
http://img543.imageshack.us/img543/6...dekschalke.jpg
-
takipteyim, soracağın soru olursa sorabilirsin :) ben de arkadaşlarla schalke kariyeri yapmıştım 11.3 ile. hazardı almalısın, stoper eksiği olduğunu düşünüyorsan masiello'ya da bak derim :) 0 para ile başlayacaksın heralde. farfanı 10milyon euro civarına satabilirsin :)
-
-
Quote:
Originally Posted by
Homer J.S
Jiloan Hamad (yanlış olabilir adı ama Hamad kısmı doğru) işine yarayabilir.
Quote:
Originally Posted by
lofthei
Bak bu benim arkadaşımın online kariyerde sezon başı yaptığı transferler. Muhteşem gidiyordu, çok başarılıydı kariyerde. Kiraladığın oyunculardan Taiwo'yu sözleşmesi bittiğinden bedelsiz, Hazard'ı da muhtemelen favori kulüpleri arasına gireceğinden alabilirsin.
http://img543.imageshack.us/img543/6...dekschalke.jpg
Quote:
Originally Posted by
malpince
takipteyim, soracağın soru olursa sorabilirsin :) ben de arkadaşlarla schalke kariyeri yapmıştım 11.3 ile. hazardı almalısın, stoper eksiği olduğunu düşünüyorsan masiello'ya da bak derim :) 0 para ile başlayacaksın heralde. farfanı 10milyon euro civarına satabilirsin :)
Tesekkürler öneriler ve başarı dilekleri için ss ler geliyor henüz transfer yapamadım ancak Farfanı 7.5 e sattık transfere 3m ayrdı başkan gelde delirme :D Axel Witsel i almayı düşünüyordum ama vazgeçicem gibi görünüyor
-
Takım istediğim gibi oynamıyor taktik önerisi olan varmı?
-
Quote:
Originally Posted by
YALI1925
Tesekkürler öneriler ve başarı dilekleri için ss ler geliyor henüz transfer yapamadım ancak Farfanı 7.5 e sattık transfere 3m ayrdı başkan gelde delirme :D Axel Witsel i almayı düşünüyordum ama vazgeçicem gibi görünüyor
farfan biraz aza gitmiş, hangi birimle oynuyorsun bu arada?
-
Quote:
Originally Posted by
malpince
farfan biraz aza gitmiş, hangi birimle oynuyorsun bu arada?
pound. Farfan ı city istedi 5m verdiler kabul etmedm hep 5-85.5 civarnda gezdıler 5 gun boynca us uste teklfilere ragmen 7.5 e bıraktım yoksa hıç almayacaklardı
-
Quote:
Originally Posted by
YALI1925
pound. Farfan ı city istedi 5m verdiler kabul etmedm hep 5-85.5 civarnda gezdıler 5 gun boynca us uste teklfilere ragmen 7.5 e bıraktım yoksa hıç almayacaklardı
poundsa iyi ben 10 derken eurodan bahsettim :) hazardı al bence. sol açık inside forvet-atak oynatıp müthiş verim aldım :)
-
Quote:
Originally Posted by
malpince
poundsa iyi ben 10 derken eurodan bahsettim :) hazardı al bence. sol açık inside forvet-atak oynatıp müthiş verim aldım :)
Hazarda kiralık 3m verdim kabul etmediler ne kadar vermem lazım :) ?
-
Hazard bildiğim kadarıyla 4 milyon Euro civarına geliyor.
-
Quote:
Originally Posted by
YALI1925
Hazarda kiralık 3m verdim kabul etmediler ne kadar vermem lazım :) ?
bonservisi ile 15 milyon euroya almıştım ben 48 ay taksitli idi ama :D 15-16 civarı tam hatırlamıyorum. kaç paunda denk gelir bilmem ama...
-
Quote:
Originally Posted by
GsDoruk
Hazard bildiğim kadarıyla 4 milyon Euro civarına geliyor.
Bırakmıyor Lille vazgectik Witsele yönlendik hızlı bir mc oldugundan
Quote:
Originally Posted by
malpince
bonservisi ile 15 milyon euroya almıştım ben 48 ay taksitli idi ama :D 15-16 civarı tam hatırlamıyorum. kaç paunda denk gelir bilmem ama...
Kiralık bile vermiyo lille Witseli almaya çalışacağım
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
MuraTBudaN
Başarılar. :)
Tesekkürler :)
Quote:
Originally Posted by
hakankor
Başarılar.
Tesekkürler
-
Forza Dortmund ! .. Schalke kümeye :D
Dortmund maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum :)
-
Quote:
Originally Posted by
sakary Ali
Forza Dortmund ! .. Schalke kümeye :D
Dortmund maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum :)
HD olarak yayınlayacağım :D
-
2 iyi transfer yapmışsın. ŞL grubu kötü gelmiş. Ama gerçekteki gibi Schalke performansı sergilersen neden olmasın? :)
-
Quote:
Originally Posted by
Ümit
2 iyi transfer yapmışsın. ŞL grubu kötü gelmiş. Ama gerçekteki gibi Schalke performansı sergilersen neden olmasın? :)
İnş. Yarı finali görürüz :D
-
-
-
Süper başlamışız lige. Annan neler yapıyor? Ayrı bir sevgim var ona karşı :D
-
Quote:
Originally Posted by
GsDoruk
Süper başlamışız lige. Annan neler yapıyor? Ayrı bir sevgim var ona karşı :D
Tesekkürler saolasın :) Annan orta sahada witsel le top çalmada harika işler yapıyo gerçekten iyi anlaşıyolar witselle :)
-
Başarılar kaan favorim Dortmund :)
-