Logo
Başkan
![]()
Stad
Bazı Yıldızlar
Raul
Klaas Jan Huntelaar
Manuel Neuer
Anthonny Annan
Christopher Metzelder
Logo
Başkan
![]()
Stad
Bazı Yıldızlar
Raul
Klaas Jan Huntelaar
Manuel Neuer
Anthonny Annan
Christopher Metzelder
Last edited by YALI1925 : 18.Haziran.2011 at 18:14
Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
So what?
Saike
Başarılar dilerim.
TariboWest
Jiloan Hamad (yanlış olabilir adı ama Hamad kısmı doğru) işine yarayabilir.
Bak bu benim arkadaşımın online kariyerde sezon başı yaptığı transferler. Muhteşem gidiyordu, çok başarılıydı kariyerde. Kiraladığın oyunculardan Taiwo'yu sözleşmesi bittiğinden bedelsiz, Hazard'ı da muhtemelen favori kulüpleri arasına gireceğinden alabilirsin.
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
takipteyim, soracağın soru olursa sorabilirsinben de arkadaşlarla schalke kariyeri yapmıştım 11.3 ile. hazardı almalısın, stoper eksiği olduğunu düşünüyorsan masiello'ya da bak derim
0 para ile başlayacaksın heralde. farfanı 10milyon euro civarına satabilirsin
![]()
Jefferson Farfan 7.5m karşılığında Man. City'e transfer oldu
Tesekkürler öneriler ve başarı dilekleri için ss ler geliyor henüz transfer yapamadım ancak Farfanı 7.5 e sattık transfere 3m ayrdı başkan gelde delirmeAxel Witsel i almayı düşünüyordum ama vazgeçicem gibi görünüyor
Takım istediğim gibi oynamıyor taktik önerisi olan varmı?
Hazard bildiğim kadarıyla 4 milyon Euro civarına geliyor.
Bırakmıyor Lille vazgectik Witsele yönlendik hızlı bir mc oldugundan
Kiralık bile vermiyo lille Witseli almaya çalışacağım
Taye Taiwo Schalke'de
Bir yıllığına kiralık olarak anlaştık.
Almanya Süper Kupa
![]()
Müthiş oynadık denemez ama bayern kadar iyi oynadık taiwo ilk maçında nefis bir frikiki attı sonrasında defansın hatasından bulduğumuz bir golle kupayı müzemize götürdük.
Başarılar.![]()
Başarılar.
Tesekkürler
Tesekkürler
Almanya Lig Kupası
İyi bir maç çıkardık özellikle Taiwo geldiği maçta bayerne gol attı ve bu maçtada 1 gol 1 asisit ile oynadı.İyi bir trasnfer oldugu kanısındayım![]()
Bundesliga 1.Hafta
Lige Bayern deplasmanında başladık maça da iyi başladık ama sonunu getiremedik atılan şutların hepsi 1. yarıda atıldı ikinci yarı neuer kurtardı bizi.
Axel Witsel Transferin son gününde Schalke'de
Bu da Transfer Özeti
Şampiyonlar Ligi Grubumuz
Zor bir gruptayız ama Romadan 4 veya 6 puan alırsak gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.
Bundesliga 2.Hafta
Rakibimizin erken kırmızı kart görmesi bizi rahatlattı.Taiwo penaltıdanda olsa gollerine devam etti vede 1 asist yaptı gerçekten müthiş verim alıyorum taiwodan
Forza Dortmund ! .. Schalke kümeye
Dortmund maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum![]()
2 iyi transfer yapmışsın. ŞL grubu kötü gelmiş. Ama gerçekteki gibi Schalke performansı sergilersen neden olmasın?![]()
TariboWest
Bundesliga 3.Hafta
Şampiyonlar Ligi 1.Maç
Roma maçından sonraki maçlar ve puan durumu
Süper başlamışız lige. Annan neler yapıyor? Ayrı bir sevgim var ona karşı![]()
Başarılar kaan favorim Dortmund![]()
başarılar dilerim.