Quote:
Originally Posted by
balde_mir_07
Şöyle maçlardan gol çıkaramamak çok can sıkıcı
Bu macta mac motoruna kufur etmedim Balotelliye ettim ve halen ediyorum :) Sezon sonuna kadarda edecegim galiba :D
Quote:
Originally Posted by
romelon
Nasri ve Cabaye ikisi uçurur o takımı görünce çok heyecanlandım :) yeni takımında hayırlı olsun.her yorum attığımda farklı bir takım çalıştırmana artık şaşırmıyorum 10 numara kariyer oluyor :)
Trabzonsporda kendimizi kanitliyamadik, Udineseye gecip zorlu bir donemde onlara yardimci olduk. Ekonomik bataklikta olmasina ragmen 20+ oyuncu yollayip yerlerini doldurduk ucuzlariyla. Onlari Serie A'ya cikarinca yonetimden taleplerde bulundum ama hic orali olmadilar. Onun icinde Napoliden gelen teklifi kabul ettim.
Quote:
Originally Posted by
dasman
Renktaş kardeşim benim idolü yılmaz vural :D başarılar :D
Dustumu kalkmasini bilen biri olduk :) Takimlarinda en iyisine laikiz, Napoli ile sampiyonluk istiyorum gelsin ondan sonra Madrid veya Manchester :)
Ufaktan ilerledim kariyerde bi kac gundur yazmiyordum. Son oynanilan maclardan sonra takimda birden bire bir cokus oldu. Oyuna hukmette zorlandik ve sonrasinda varligimizida kaybettik oyun icerisinde.
Bu demek olduki taktigi degismemiz lazim. Fazla yenilen golleri engelemek adina defansif cizgimizi geriye cektik ve ordaki oyuncularin top kapmaya calisirken daha dikkatli olmalari icin uyardik.