1 ile 30 arası toplam 312 sonuç

Konu: Napoli - 2016-2017

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Renktaş kardeşim benim idolü yılmaz vural başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şöyle maçlardan gol çıkaramamak çok can sıkıcı
    Bu macta mac motoruna kufur etmedim Balotelliye ettim ve halen ediyorum Sezon sonuna kadarda edecegim galiba

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Nasri ve Cabaye ikisi uçurur o takımı görünce çok heyecanlandım yeni takımında hayırlı olsun.her yorum attığımda farklı bir takım çalıştırmana artık şaşırmıyorum 10 numara kariyer oluyor
    Trabzonsporda kendimizi kanitliyamadik, Udineseye gecip zorlu bir donemde onlara yardimci olduk. Ekonomik bataklikta olmasina ragmen 20+ oyuncu yollayip yerlerini doldurduk ucuzlariyla. Onlari Serie A'ya cikarinca yonetimden taleplerde bulundum ama hic orali olmadilar. Onun icinde Napoliden gelen teklifi kabul ettim.

Quote Originally Posted by dasman View Post
    Renktaş kardeşim benim idolü yılmaz vural başarılar
    Dustumu kalkmasini bilen biri olduk Takimlarinda en iyisine laikiz, Napoli ile sampiyonluk istiyorum gelsin ondan sonra Madrid veya Manchester

Ufaktan ilerledim kariyerde bi kac gundur yazmiyordum. Son oynanilan maclardan sonra takimda birden bire bir cokus oldu. Oyuna hukmette zorlandik ve sonrasinda varligimizida kaybettik oyun icerisinde.

Bu demek olduki taktigi degismemiz lazim. Fazla yenilen golleri engelemek adina defansif cizgimizi geriye cektik ve ordaki oyuncularin top kapmaya calisirken daha dikkatli olmalari icin uyardik.

Mesaj Yetkileri