Hayırlı olsun...Necati beğendiğim bir oyuncu,umarım başarılı olur bizde...:)
Printable View
Hayırlı olsun...Necati beğendiğim bir oyuncu,umarım başarılı olur bizde...:)
kesin mi ? ben bize gelmesini isterdim
Bobo varken, Nobre varken, o bölgede rahat oynayabilecek Holosko varken Necati gelmesin. Antalya'da iyi bir sezon geçirmiş olabilir ama 3. forvet olarak o performansta oynayamaz. Yalan haber olduğunu umuyorum.
Yabancı kontenjanı sıkıntısı malum...
Holosko'ya dünya kupasından sonra tatmin edici bir teklif gelirse satılacak...
Nobre'den de kaç para gelirse gelsin kurtulma yoluna gidilebilir.Sonuçta yıllık 2.4 milyon € kazanan bir adamı ne kadar az bir bedelle satsanız bile sırf o yıllık bedelden kurtulduğunuz için kar etmiş sayılırsınız...:)
Necati'nin pek itiraz edilecek,istenmeyecek bir tarafı yok.En önemlisi bonservisi elinde...
Necati bu ligdeki forvetler arasında en teknik olanlarından birisidir.Hatta bu konuda en iyisi belki.Dripling yapar,arapası atar,savunma arkasına sarkar,nispeten süratlidir,fiziğini iyi kullanır,son vuruşları ortalamanın üstündedir,tecrübesi had safhadadır...
Aynı zamanda bir çok mevkide oynayabilir.Forvet ve forvet arkası zaten asıl mevkii.Bununla birlikte 4-3-3 sisteminde hücum kanatlarında da oynayabilir.En azından bu sene o bölgede kullanılan Nihat ve Holosko'dan daha verimli olur...
Kısacası Necati olmazsa olmaz değildir ama olursada hayır denmez...
YA SEMİH YA NECATİ
F.Bahçe ve Milli Takımın golcü oyuncusu Semih Şentürk`ün önümüzdeki sezon forma giyeceği takımın,ya Beşiktaş ya da Ajax olacağı öğrenildi..
F.Bahçe`de son dönemde büyük sorunlar yaşayan ve Daum`un tavırları nedeni ile ipleri koparan golcü oyuncu`nun Avrupa`ya gitmesi durumunda bu transferi çok isteyen Hollanda ligi ekibi Ajax ile anlaşacağı, ancak Türkiye`de kalması durumunda ise Beşiktaş formasını giymek istediği belirtildi...
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş`da Bobo`nun partneri olacak yerli bir golcü arayışları devam ederken,bu ismin ya Semih ya da Necati Ateş olacağı, iki futbolcunun da Beşiktaş`ta oynamak istediği gelen haberlerler arasında..
Beşiktaş yönetimi`nin öncelikle Quaresma transferini bitirip taraftarının gönlünü aldıktan sonra bu iki oyuncudan birine de siyah-beyazlı formayı giydirmesi bekleniyor.
- HABER1903 -
*Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©
Hadi bakalım. Semih mi, Necati mi? :S
ne necatisi ya çıldıracağım !
Quaresma Yok Necati'yi Aldık Yaparsa B.J.K Yönetimi Oy ki Ne Oy :p
Quaresma transferi için önce kontenjanın boşaltılması gerekiyor.He kontenjan boşaltılıp Quaresma alınabilir mi? Hiç fikrim yok.
Daum yollanirsa Semih takimda kalir.
Serdar Özkan da beklediğimiz gibi gitmiş G.Saray'a. Yolu açık olsun. Çok şükür kurtulduk kendisinden.
Hayırlı Olsun,Serdar Özkan'dan kurtulduk...:p
Beşiktaş için Batuhan'ın gitmesi ne kadar kötüyse Serdar'ın gitmeside bir o kadar iyi olmuş :n: beşiktaş gene dengeyi kurdu :D
Serdar'ın da gidişiyle inşallah artık Ömer Karancı ve Erkan Kaş'ı a takımda görmeye başlarız. Bu çocukları da sağa sola kiralayıp çürütürlerse çok üzülürüm.
Ayrıca benim Beşiktaş'a istediğim bir oyuncu Mustafa Pektemek. Necati'yi alana kadar Mustafa'yı kaptırmasak Galatasaray'a iyiydi.
Ben Quaresma nın da bittiğini düşünüyorum. OyuncuLar birer birer gönderiLdikten sonra bu da açıkLanacaktır. Deco ve Semih transferi iLe de geLecek sezon fırtına gibi eseriz.
Semih Türkiyede Fenerbahçeden başka BJK - GS - TS forması giyeceğini hiç düşünmüyorum.
KARTAL TABATA`YI GÖZDEN ÇIKARDI.!
Kartal, 8 milyon Euro`luk Tabata`yı gözden çıkardı.
Turkcell Süper Lig`de 2009-2010 sezonunu şampiyon Bursaspor`a 2-1 mağlup olarak 4. sırada tamamlayan Beşiktaş`ta gelecek yılın planlaması yapılıyor.
UEFA Avrupa Ligi`ne ikinci ön eleme turundan itibaren katılacağı için sezonu erken açmak zorunda kalan Siyah-Beyazlı takım, yerli ve yabancı transfer çalışmalarına hız verdi.
Öncelikle yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen transfer komitesi, geçen sene Gaziantepspor`dan 8 milyon Euro`ya alınan Rodrigo Tabata`yı gözden çıkarttı. Halen kadrosunda 11 yabancı bulunan Kartal`ın transfer yapabilmesi için en az 4 oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyor. İki yabancı transferi gerçekleştirmeyi düşünen Beşiktaş`ta gideceklerin sayısı ise en az 5 olarak belirlendi. Gordon Schildenfeld bedelsiz, Bursaspor kadrosunda yer alan Çek stoper Tomas Zapotocny ise bonservis ya da takas yoluyla yollanacak. 2010 Dünya Kupası için ülkesine giden Rodrigo Tello`ya da kendisine kulüp bulabileceği söylendi. Alman Michael Fink ve Brezilyalı Rodrigo Tabata`ya yeni transferlere kontenjan açılması için ayrılmaları halinde yardımcı olunabileceği ifade edildi. Futbol Komitesi başkanı Serdal Adalı da altyapıdan gelen oyunculara daha fazla imkan vereceklerini kaydetti. Teknik Direktör Mustafa Denizli`nin de Michael Fink`in gönderilmesine Uğur İnceman ve Necip Uysal`ın son dönemdeki performansları sebebiyle onay verdiği ortaya çıktı.
ZAMAN / MESUT YILDIRIM
Orta sahaya futbolcu alınacaksa Tello'nun yerine Delgado gitmelidir bence. Zaten sol kanatta alternatifimiz çok az.
tabata'nın hiç alınmaması gerekiyordu bence. bir de 8 m euro ödediler. çok büyük para. daha genç bir yabancı alınıp geleceği düşünebilirlerdi.
Yönetimimiz yine birşeylerin peşinde ve bunu söyleyeceğimi tahmine etmezdim ama bu sefer doğru adımlar atılıyor.. Herkes emeğinin karşılığını alsın , emek vermeyen de bu takımdan gitsin bu kadar basit.. Nobre'nin hala bu kulüpten para kazandıgını görünce çıldırıyorum.. Koca sezonda 3 gol atan bir golcü?? ye yıllık 2.2 milyon euro ver ama iş kaliteli transfere gelince fazla durumumuz yokk.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Umarım bu formayı hakeden isimler takıma kazandırılır ..
Tabata aslında çok iş yapabilecek bir oyuncu ancak o bonservisi hep formasına yapışık kalacak. Delgado dönecekse, ve iyi bir kanat oyuncusu alınacaksa kiralanması en mantıklısı. Genç bir türk oyuncunun takasında da kullanılabilir.
Nobre ise yıllardır sırtımızda bir kambur. Üstelik defalarca az daha Bobo'nun yollanmasına sebep oluyordu varlığı. Batuhanın kazanılamamasında da az da olsa Nobrenin ve Türk pasaportunun katkısı var. Hatta sezon başında Nobre tek forvetken Bobo'nun sol kanatta oynadığı maçları hatırlayıp çıldırmamak mümkün değil :)
İşte Volkan'ın gönlündeki takım!
Bursaspor'un başarılı futbolcusu Volkan Şen, forma giymek istediği takımı açıkladı...
20/05/10 16:53
http://im.htspor.com/2010/05/20/5165...jpg?1274430374
Bursaspor’un başarılı oyuncusu Volkan Şen, Beşiktaş’ta forma giymek istediğini belirtti.
Bursaspor’un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Volkan Şen hakkında çıkan transfer haberleri hakkında bir açıklama yaptı.
Bursa’da hedeflediği başarılara ulaştığını belirten yetenekli oyuncu, “Bursa’da başarıyı yakaladık. Milli Takım’a da çağırıldım. Uzun süre milli formayı giymek istiyorum. Kulübümle sözleşmem devam ediyor. Bir teklif varsa da, bana iletilmedi” dedi.
Profesyonelliğe vurgu yapan Volkan Şen, “Gerçekçi olmak lazım. Sürekli görev alabileceğim bir takımda oynamak isterim. Duygusal davranma gibi bir lüksümüz yok. Ciddi bir teklif gelirse hocam ve yönetim de müsaade ederse Beşiktaş’ta futbol oynamak isterim” şeklinde konuştu.
(GOAL)
Volkan bu ligde sevdiğim oyunculardan ancak dirtiness'i biraz fazla :)
Volkan Şen'in açıklaması çok akıllıca , Fenerbahçe ve Galatasarayda ilk 11 şansının zayıf olduğunu , Beşiktaş'ta direk ilk 11 oynayabileceğini biliyor ve açıklaması da bu yönde.Bence en azından 1 sene daha kalmalılar takımlarında sercan,volkan,ozan...
Bu açıklamasının videosu felan varsa inanabilirim.Bursaspor'un elindeki oyuncuları satacağını sanmıyorum çok iyi teklifler gelmediği sürece.
YÖNETİM QUARESMA`YA UÇTU
Beşiktaş yönetimi, son 1 aydır transfer gündemine aldığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Ricardo Quaresma için İspanya`ya gitti.
Şampiyonlar Ligi finalinde yarın akşam Inter ve Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşma için Madrid`de bulunan İtalyan ekibin yetkilileri ile görüşecek olan Beşiktaş yönetiminin, transfere son noktayı koyması bekleniyor. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu`nun dün akşam İsparnya`ya gittiği öğrenildi. Bu üç ismin Inter yetkililerinin yanı sıra İtalyan ekibin Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayan, ama takımıyla beraber Madrid`e giden Quaresma ile görüşecekleri de belirtildi. Özellikle Portekizli oyuncuyla maçtan önce yüz yüze görüşmesi beklenen siyah beyazlı heyetin Quaresma`yı, Beşiktaş`a transferi konusunda ikna etmesi bekleniyor.
Dha
Edin artık yahu nolur edin yanii .. İnşallah ordan Qua ile birlikte dönersiniz ..
10 haziranda transfer dönemi açılıyor. O zamana kadar en azından 1-2 futbolcunun işi bitirilmeli ve bunlardan biri de Quaresma olmalı. Umarım yöneticilerimiz bu defa sevindirirler bizi transfer konusunda.
Transfer görüşmesi haftaya!
http://www.malatyabjk.com/arma/BJK_LOGOSU_1.gif
Beşiktaş'ta transferde henüz bir gelişme yaşanmazken, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli'nin gelecek hafta bir araya gelmesi bekleniyor.
Dış transferde arayışlarını sürdüren ve kadrosundaki bazı yabancıları değiştirmeyi planlayan siyah-beyazlı kulüpte, bu görüşmenin ardından hareketliliğin artmasının beklendiği öğrenildi.
Bu arada, sezon içinde ameliyat olan teknik direktör Mustafa Denizli'nin rutin kontrolleri ise sürüyor. Denizli'nin bu kontrollerin ardından tatile gideceği bildirildi.
21.05.2010Kaynak : AA
Beşiktaş Pazarlama ve Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy taraftarı heycanlandıracak açıklamayı haber1903`e yaptı.
Hiç bir transferin imza olmadan bitmeyeceğinin altını çizen Aksoy, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören`in son bir aydır bu transferle uğraştığını ve kesinlikle bitirmek için Madrid`e gittiğini belirterek, "Sanırım Başkanımız, Serdal Adalı ile birlikte bu görüşmeden sonra müjdeyi verecekler" dedi..
PAZARLAMA KOMİTESİ OLARAK QUERESMA`YA HAZIRIZ
BJK`nin Pazarlama ve Kartal Yuvaları`ndan sorumlu yöneticisi Aksoy, "Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. O telefon gelsin daha onlar uçaktayken Q7 formaları Adidas tarafından hazırlanmaya başlanır ve 10 Haziran`da kartal yuvası mağzalarında vitrine asılır" dedi. Aksoy ayrıca Beşiktaş taraftarı büyüklüğünü gösterip forma satışlarında 50 bin barajını geçmelidir ifadelerini kullandı...
Bu arada yurt dışında bulunan Başkan Yıldırım Demirören`in yarın Madrid`e geçerek Serdal Adalı ile buluşacağı ve İnter-Bayern, Şampiyonlar Ligi Finali`nin ardından transferi noktalayacağı gelen haberler arasında...
Haber1903