Elyasa Beşiktaş'a geliyor
Ankaragücü'nün başarılı defans oyuncusu Elyasa'nın Beşiktaş'la anlaştığı ve sezonun 2. yarısında siyah beyazlı formayı giyeceği öğrenildi.
Best FM'de Özkan Öztürk'ün programında Elyasa'nın Beşiktaş'a geleceği şeklinde ortaya atılan iddia üzerine Ligtv.com.tr olarak yaptığımız araştırmalardan sonra Elyasa'nın Beşiktaş'la anlaştığını öğrendik. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Elyasa'nın transferi için hem Ankaragücü yönetimiyle hem futbolcuyla temaslarda bulunan Beşiktaş yönetimi bu transfer girişiminden olumlu yanıt aldı. 25 yaşında sağ bek oyuncusu olan Elyasa ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtildi. Elyasa'nın, transferi yakın çevresine doğruladığı ve sezonun 2. yarısında büyük ihtimalle Beşiktaş forması giyeceğini söylediği öğrenildi.
Bu arada Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada, bu transferle ilgili çalışmalardan bilgisi olmadığını belirterek, "Ancak ben buna inşallah derim. Böyle değerli bir oyuncunun Beşiktaş'a kazandırılmasından mutlu olurum" dedi.
(Ligtv.com.tr)
Bilmiyorum ama bu adamı Fener, Besiktas ve Galatasaray maclarında izledim gayet iyi göründü gözüme. Yetenekli bir isim bence.
Gökhan emreciksinde büyük ihtimalle beşiktaş'a gidecek...
Türk vatandaşı olması en büyük avantajı diye düşünüyorum.Fena bir oyuncu değil.Açıkcası sağ bekte sıkıntı yaşıyorduk.Eğer çok maliyetli olmayacaksa fena transfer değil..
So what?
Saike
ELYASA: 'HERKESİN BİR HEDEFİ VARDIR''
Ankaragücü'nün savunma oyuncusu Abdullah Elyasa Süme, şu anda takımın başarısından başka birşey düşünmediğini belirterek, ''Ancak herkesin bir hedefi vardır'' dedi.
Elyasa, Beşiktaş'a transferiyle ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Her futbolcu orada oynamak ister. Ama benim aklımda şu anda Ankargücü'nden başka hiçbir şey yok. Tek düşüncem takımımın layık olduğu yere gelmesidir'' diye konuştu. Herkesin bir hedefi olduğunu ifade eden genç futbolcu, transferiyle ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, ''Transfer, iki kulübün menfaatleri doğrultusunda gerçekleşmelidir'' dedi.
Eger haberler dogruysa,Ankaragücü en iyi adamlarini satip,küme düsmeyi hedefliyor.
Elyasa mı?
Elyasa Ekrem Bobo İbrahim Zapo Sivok falan şampiyonlar ligini alırız artık seneye.![]()
Last edited by El Barto : 16.Aralık.2008 at 13:43
Bnece bjk fener bunlar böyle adamalr almamlı bu takımlar avrupada varız diyolarsa kalıtelı veya kalıtelı olmaya aday aadamları almalı bunlarla bıryere varılmaz.
Elyasa'nin asil mevkisi stoper, sag bek olarakta iyi ama ofansif olarak 0.
BEŞİKTAŞ TRANSFERDE ALMANLAR İLE KAPIŞIYOR!..
Beşiktaş'ın ara transferdeki rotası yavaş yavaş belli olmaya başladı.
İtalyan medyasına göre; Beşiktaş, gurbetçi yıldız Yıldıray Baştürk'ün peşinde. Tuttomercatoweb adlı internet sitesi, siyah beyazlıların, Bundesliga kulübü Stuttgart ile sözleşmesi 2010 yılında bitecek olan Yıldıray'ı uzun süredir takip ettiğini ve Ocak ayında transferi tamamlamak istediğini duyurdu.
Haberde, Beşiktaş ile beraber Borrussia Mönchengladbach'ın da Yıldıray'ı isteyen kulüler arasında olduğu ifade edildi.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
Bobo Zapo ve Sivok ile ancak Türkiye liginde şampiyonlar ligine gitmeye oynarız abi. Biraz gerçekçi olmak lazım. Şimdi Allah aşkına takımımızın yıldızı diye geçindiğimiz adamlar bunlar. Hangisi Avrupa'da şöyle hedefleri olan eli yüzü düzgün bir takımda oynar? Her sene aynı şeyler sezon başında Türkiye Liginde şampiyonluk Avrupa'da başarı hedefleri koyar yönetim ama transfer ettiği adamlarla bunu yapmanın imkansız oldugunu herkes biliyor ama dillendiremiyor. Ara transferde kim gelirse gelsin adam olmaz bu takım. Yada ben inanmıyorum bu takımın başarılı olacağına.
Bobo Çağrılmıyormuydu Brezilya Milli Takımına Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Brezilya Milli takımına çağırılsa ne olur yahu. Bir kere adamın bir devamlılığı yok. Bir ara 15M€'ya satarız diye atıp tutan yöneticiler 5M€'ya satsalar ya bakalım Bobo'yu görelim.
Yönetim değişsin, adam gibi bir yönetim gelsin desin kadroyu yeniliyoruz 5 sene başarı beklemeyin ama 5 sene sonunda da adam gibi takır takır top oynayan bir takım kursunlar. Çok zor bir iş değil, zamanında yapmadığımız bir işte değilRızalar, Feyyazlar, Metinler, Alileri unuttuk mu?
![]()
İngilizler Batuhan'ı konuşuyor!
İngilizler Batuhan'ı konuşuyor!
15 Aralık 2008 Pazartesi 14:00
Beşiktaş'ta kadroya dahi giremeyen Batuhan Karadeniz, dünyada geleceğin 3 yıldız futbolcusu arasında gösterildi.
Forvetini yabancılara emanet eden Beşiktaş'ta kadroya giremeyen Batuhan Karadeniz, İngiliz World Soccer Dergisi tarafından geleceğin 3 yıldız futbolcusu arasında gösterildi.
Dergi, Siyah-beyazlı forvet oyuncusuyla ilgili olarak, "Havada hakim, güçlü, hızlı ve gol peşinde. Hakan Şükür'ün yerini alacak" ifadelerini kullandı...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Taylan Kaynak =?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Emre sorun oyuncuLarda mı ? Sorun sistemde. Bobo, Zapo ve Sivok kaLiteLi isimLer. En azından doğrus sistem uyguLandığı zaman başarıLı oLacak isimLer.
Zamanında savunmanın göz bebeği RonaLdo çok iyi bir futboLcumuydu ? Luce geLmeden önce adamı gönderme pLanLarı yapmıyormuyduk ? Adı sanı duyuLmamış Pancu bizde efsane oLmadı mı ? Kaan Dobra gibi ikinci sınıf bir futboLcu sağ tarafta yıLdızLaşmadımı ? HaLa onun gibi iLeri geri giden bir adam aramıyormuyuz ? Herşey sistemde ve oyuncuyu motivede biter. Geçen yıL iyi bir performans gösteren Bobo bu yıL oynamıyorsa bunu hocasında ve sistemde aramak gerek.
HedefLere uLaşmak ciddi yatırımLardan geçer. Bizim en büyük sıkıntımız ve başarısızLığımızın en büyük sebebi istikrarımızın oLmaması. Oyuncu ve hoca konusunda bu istikrarı yıLLardır yakaLayamadığımız için başarıLı oLamıyoruz. Bu yıL ki takım çok iyi meseLa ama bu sefer de hoca engeLine takıLıyoruz, geçen yıLLarda yönetim engeLine takıLdık feLan. Herşey istikrar da biter.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Batuhan Karadeniz devre arasında büyük ihtimalle Giresunspor'a kiralanacak![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben Mustafa DenizLi nin yerinde oLsam aynen şöyLe yaparım;
Sen zaten hedefLerinden uzakLaşmış bir kuLüpsün. Avrupada havLu atmışsın. Ligde durumun mağLum. Türkiye kupasını zaten boşver.
Satarım sezon ortasında, TeLLo, DeLgado, Seric, Gökhan Zan, Cisse yi. ALırım yerLerine PAF takımdan Emre Özkan ı, bir tane de kaLecimiz var adını tam hatırLayamadım onu. Sonra Antep in orta sahasında Murat CeyLanı aLırım, transferi kapatırım.
DiziLiş oLarak kaLede; Rüştü,Toraman,Zapo,Emre Özkan, Serdar KurtuLuş, Serdar Özkan, Ekrem, Sivok, Murat CeyLan, Bobo, HoLosko (Batuhan)
Sezon sonuna kadar oynatırım. NasıL oLsa bu kadro iLe de beLirLi bir potaya girersin. En kötü Uefa ya gidersin. Ama kazancın cok daha fazLa oLur.
Ha bu arada da iyi bir gözLemLeme ekibi kurarım. Bu adamLarı saLarım, Güney Amerika, Avrupa, İskandinavya ve Afrika üLkeLerine dört bir yanda uzun vadade başarı getirecek oyuncuLar arar, bunLarı sezon sonunda yeni sezon kampında hazır oLacak şekiLde transfer ederim.
Sonunda ne oLur. Bu yıL kaybedersin, geLecek yıL bocaLarsın, bir daha ki yıL başarı geLir, daha sonra daha da büyük başarıLar geLir.
Sistem budur. Bunu yapmadığımız sürece başarıLı oLamayacağız, oLamayızda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu dediklerinin şu an için söz konusu olması mümkün değil Hayrettin abi.Neden? Çünkü Mustafa Denizli sezon sonuna kadar sözleşme yaptı.Bunun anlamı şudur.Bu takımı şampiyon yapmak için geldi.Ve bunu başaramazsada sezon sonu gidecek muhtemelen.Nitekim geldiğinden beri yaptığı açıklamalarlada hedefinin ne olursa olsun her zaman şampiyonluk olduğunu söylüyor.Yıldırım Demirören'inde en büyük hedefi zaten bu olay.Yani dediğinin yapılması için yeni bir yönetimin gelmesi lazım..
Ayrıca her ne kadar yolun sonu belli olsada Galatasaray derbisini kaybetsek bile bence şampiyonluk yarışından koptuğumuzu söyleyemeyiz..
So what?
Saike
hayrettın abıcım dedıgın gayet mantıklı ama şemsinin de dediği gibi suan da olacak bir ıs degıl bu .. bu zamanda yapılacak en ıyı ıs devre arasında 'gerçek manasıyla' iyi bir ön libero ve kaliteli bir sol bek .. ben bu mevkıye toplam fıyatları 3 mılyon euroyu gecmeyecek oyle adamlar soylerımkı zaten hepımız bılıyoruz az cok.. tabı bu benımkı hayalden ote bır sey degıl bızım yeteneklı? yonetımımız gıder 3. lig topcusuna mılyon dolarları verır lıgın ıkıncı yarısında aynı ezıyet devam eder .. keske ımkanım olsa da futbolcu lıstesını yonetıme verebılsem![]()
Mustafa Denizli ilk geldiği günden bu yana Murat ve Sezer Badur için harekete geçilmesini istemişti yönetimden...
Büyük ihtimalle Seric,Tandoğan ve Tuna'da yolcu...
Bu yazdıklarımızın olması için önce, tüm takımlarımızın kağıt mendil değiştirir gibi teknik direktör değiştirmemesi gerekli.