10 milyon euro aldigina bakmayin siz ingilterede vergiler %45 oraninda yani paranin hemen hemen yarisi zaten vergilere gidiyor yine 5,5-6,5 milyon € civari kazaniyor yilda.
Printable View
Şuan soğudum Robinho'dan:D biz Ozan ve Volkan'a dönelim en azından yıllıklar daha az.
Sorun klüpte yok başkanda var sorun o bence
Bu arada bu gece gelirse ben giderim havaalanı ilk çünkü yarın Samsun'a dönüyorum:D ama ne bilim daha Türkiye için genç 26 yaşında bence zor çok zor Adalı ve başkanda aynısını söylüyor zaten.Q7 gibi bitsin sonu inşallah:D
Yok canım bizim başkanda para bol. Ona borçlanırız. En sonunda da zaten kulübün anahtarlarını teslim ederiz. Yıldırım başkan'da sponsor olur Beşiktaş'a. Beşiktaş Milnagaz oluruz. :)
Beşiktaş Türkiye'yi sallayacak!
(SPORX ÖZEL HABER) Portekizli yıldız Ricardo Quaresma transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş, iki İspanyol süper starı daha kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar Real Madrid'in iki deneyimli ismi Raul ve Guti'nin transferinde son aşamaya geldi. İki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.
Teknik direktör Schuster'in takımın başında olması iki oyuncuyu ikna etmekte koz olarak kullanıldı. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği Guti transferinin yanı sıra gol sorununu da sürpriz bir atakla deneyimli golcü Raul ile çözmüş olacak.
Siyah-beyazlı yöneticiler iki yıldız ismi pazartesi günü İstanbul'a getirmeyi planlıyor.
Ayrıntılar Az Sonra...
Haber: Hilmi SEVER
09.07.2010
Kaynak : Sporx.com
(SPORX ÖZEL HABER) Portekizli yıldız Ricardo Quaresma transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş, iki İspanyol süper starı daha kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar Real Madrid'in iki deneyimli ismi Raul ve Guti'nin transferinde son aşamaya geldi. İki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.
Teknik direktör Schuster'in takımın başında olması iki oyuncuyu ikna etmekte koz olarak kullanıldı. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği Guti transferinin yanı sıra gol sorununu da sürpriz bir atakla deneyimli golcü Raul ile çözmüş olacak.
Siyah-beyazlı yöneticiler iki yıldız ismi pazartesi günü İstanbul'a getirmeyi planlıyor.
Ayrıntılar Az Sonra...
09.07.2010
Ayrıntılar Az Sonra...
09.07.2010
Ayrıntılar Az Sonra...
09.07.2010
Fink in sözLeşmesi donduruLdu. TeLLo büyük ihtimaL ES-ES te. Zapo ve HoLosko da Bursa nın yoLunu tutacak.
Sercan-Guti ve RauL ya da Robinho transferi iLe de bitireceğiz transfer sezonunu. Robinho için şu anda en iyi tekLifi biz yaptık. City SaLı ya da Çarşamba günü Robinho konusunda kararını veriecek. O zamana kadar bizden iyi tekLif yapan oLmazsa artık oLay Robinho yu ikna etmeye kaLıyor. RauL zor gibi. Eşi Amerika da yaşamak konusunda ısrarcı davranıyormuş. RauL da Schuster i kırmayıp bu Amerika işini 1 ya da 2 yıL daha erteLeyebiLirmiyiz diye düşüncede.
Kısacası yıLdız isimLer geLiyor. İstanbuL u tutuşturmaya hazır oLaLım.
Bir cisim yaklaşıyor,belki iki..(:
Fink'in sözleşmesi 1 aylığına donduruldu Delgado'nun lisansının çıkarılabilmesi için.Teklifler var,satılacak Fink...
Guti bu hafta içinde açıklanır...
Bursa,Sercan,Holosko,Volkan,Zapo Beşiktaş ilişkiside belli olur...:)
Delgado için Fink'i feda edecek olmamız kötü.Hele de Guti gelecekse.Yine Guti'nin geleceğini varsayarak elimde olsa Tabata ve Delgado'yu yollar,Tello'yu da takımda tutardım.
Ben olsam takımda son göndereceğim yabancılardan biri Fink olurdu ancak Schuster tek önlibero oynatacak ve Ernst,Necip+Uğur,Cumali yeter dedi heralde...
O tek libero olayı da sonumuz olmaz inşallah.Takım savunmasını yapmayı en kısa zaman becermeye başlar umarım takımımız.
Zaten en büyük sorun o olacak.Ama tek önliberonun önünde Delgado değilde Guti oynayınca kurtarır orası ama Delgado oynarsa çok gol yeriz...
Hilbert ile sözleşme imzalanmadığı için mi UEFA'ya bildirilmedi? Ya da nasılsa Hilbert bu takımda kalacak, bu 2 maçı, hazırlık maçı gibi düşünüp, diğer yabancıları oynatıp son hallerini görmek adına mı Hilbert listeye alınmadı?
Çünkü istediğin kadar yabancı ile sözleşme imzalayabilirsin ama federasyon 10 tanesine lisans verir, bu 10 tanesi avrupada oynayabilir. Son durumlarını görmek ve 2 maçtan sonra gidecekleri belirlemek için böyle yaptığını düşünüyorum yoksa göndereceği oyuncular belli olsa, Hilbert'i listeye alırlardı en azından.
Hilbert'te bir sorun yok gibi şuanda.Sadece lisansı çıkarılamadığı için bildirilmedi.Bu maçlar pek zorlu olmadığı içinde üstüne düşülmedi sanırım.Ama gönderilmesi durumunun söz konusu olduğunu düşünmüyorum...
Ama tabi yine kararı verecek olan Schuster.Ferrari giderse şaşırmayın...
Hilbert tam Türkiye Ligi oyuncusu. Hızlı, fiziği de güçlü olduğu için sertliğe dayanabilir. Giderse çok üzülürüm.
Ne gitmesi yahu. HiLbert Schuster in isteği doğruLtusunda aLındı. AdamLa anLaştık sırf Schuster karar versin diye adamın imzasını bekLettik. UEFA ya aLınmadı diye yoLcu anLamına geLmez. Zaten her turdan sonra yeni Liste veriLiyor UEFA ya. Hemen gözden çıkarıLacağını sanmam.
Daha maça çıkmadan yollamazlar herhalde.
Demirören ve Adalı İspanya'ya gidiyorlar.Büyük bir aksilik çıkmaz ise Guti ile dönecekler...
Guti iyi transfer olur. Raul alınırsa efsane olur.
Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?
Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.
"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.
Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.
Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.
Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...
http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/
Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben
Guti gelecekse BJK,Tabata ve Delgado ikilisinden birini yollayacak ve büyük ihtimalle o kişide Tabata olacak..
Guti iLe beraber RauL da geLirse KaymakLı ekmek kadayıfı oLur.
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=3885
Çarpıtmayın yahu. Guti gay değil. Kız kardeşiyle öpüşüyomuş orda...
KaymakLı ekmekLi kremkarameL tarzı birşey oLur yanı aşırı derece de tatLı birşey oLur :D