Arkadaşlar doğru düzgün bir taktik yok mu ?
Netteki hangi taktiği kullandıysam kullanayım sürekli mağlubiyet alıyorum , br istikrar yakalnmıyor. Başarılı bir taktik bulamadım. Kendim yapıyorum o da olmuyor. Beşiktaşla Akhisara karşı iç sahada 15-20 şut yiyorum. 2-3 gol yiyorum. Sezon tamamlayamıyorum kovulmaktan artık. Fm 12'de grid vardı , fm 13'te de başarılı taktikler vardı bu yıl çok boş bu taktik piyasası sanki.
Taktik verin yoksa bu oyun beni çıldırtıcak :D
Merhaba arkadaşlar Galatasarayı aldım ve hangi taktiği denesem bilemedim 4-3-1-2 taktiği denedim tutmadı hanovera 3-1 yenildim hani şut oranım falanda kötü topla oynama oranım %39larda fm 13 le ne kariyerler yaptım çokta iyi oldu fakat fm 14 direktifleriyle birlikte bir taktik uyduramadım bana bir taktik önerirmisiniz
Galatasaray için bir taktik verirseniz sevinirim yenemediğim her maç için oyunu suçluyorum :smismileyiw2: Çıldırmak üzereyim .
Bu oyunda Giresunspor'a taktik yokmu? ? ?
3 sezondur Giresunspor'la keriyer yapıyorum.(7-8 sezon olurduda kovdular :D ) Hiç istikrar yakalayamadım.İlk sezon 1 galibiyet alıyorsam peşinden ya beraberlik ya mağlubiyet geliyordu.Son haftalarda yakaladğım seriyle play offlardan 1. lige çıktım.Yine aynı.İstikrarın i si yok takımda.Bazen bakıyorsunuz kendilerini aşıyorlar tek pas felan BARCELONA gibi oynuyorlar.Diğer maç Pazarligindeki takımla berabere kalıyorum Kupada.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden çok teşekkür ediyorum yardım edenlere...kullandığım taktik lato609 TACTİCK...