Böyle bir mağlubiyeti bile kurtarmaya çalışıyorsun ya tebrik ederim. :D 9-0'a kadar C.Ronaldo ile nasıl saldırdığını ikimiz de biliyoruz. Orta sahayı geçemeyen bir MANU vardı. 10-0 yendiğimde ekranı görenler çok şaşırdı, önce 0-0 gibi gördüyselerde 10'u sonra farkettiler. :n:
İlk maçımda Batuhan ile karşılaştım ve skor 7-1'di. :D İkinci maçı da 4-2 kazandım.
Daha sonra benimle karşılaşmaya can atan Aygün ile 4 maç yaptık. İlk maçta tuş takıldı ama ayıp olmasın diye söylemedim. Yine de 1 gol atmayı başardım. Fakat Aygün'ün galibiyetine gölge düşürmek istemem, hak ederek kazandı, hatta frikikten C.Ronaldo ile bir gol de attı. :D Daha sonraki 3 maçı kazandım ama son maçta Aygün, skor 4-0, 5-0, 6-0 iken birer kere "abi yeter ya" dedi. :n: :k: Elimizde belge olmadığı için size sunamıyoruz ama aynen böyle oldu. :D Bu ağır yenilgiyi dünya klasmanının en iyilerinden birinden alması onun için tek teselliydi. :D
Arada Eren ile Fifa'da 2 maç yaptık. En son FIFA 2003'ü oynamış biri olarak FIFA 2010'da Eren'i ve o maçları da 2-1 ve 3-1 kazandım.
Son olarak Şemsi ile FIFA'da kapıştık. Güzel bir maçın sonunda onu da 7-2 yendim. Sonuçta günün zafer anıtı adıma dikildi. :D
İşte istatistiklerim :
Oynadığı maç : 9
Galibiyet : 8
Mağlubiyet : 1
Attığı gol : 39
Yediği gol : 13
Atılan gol ortalaması : 4.3
Yenilen gol ortalaması : 1.4
Ortalama skor : 3-1
En çok kazanılan oyuncu : Aygün (3 kez)
En çok yenilen oyuncu : Aygün (1 kez)
Özet : Aygün'ün insan içine çıkacak hali kalmadı. :D