herkese selamlar
bugun gelen arkada$larima cok te$ekkur ediyorum. gercekten cok keyifli ve cok eglenceli bir gun oldu. her ne kadar bekledigimizin altinda bir sayiyla bulu$mayi gercekle$tirsek de az sayiya ragmen maksimum zevki ve maksimum keyifi aldik diyebiliriz. ozellikle durumleri yerken.

$emsi, batuhan, cengiz ve emrahla kadikoyde mitingler arasinda bulu$tuktan sonra be$ikta$a gecip eren'i oguz'u ve aygun'u alip ps3 yaptik.

ben aygunle ba$ladim ilk. 3 mac yaptik 1 galibiyet 2 maglubiyet aldim yanli$ hatirlamiyorsam. ilk defa pes2010 oynayan biri icin iyi bir skor bence. ama asil olay benim icin sonra ba$ladi. $oyleki:

erenle fifa2010'a donduk. fenerbahce - galatasaray derbisi yaptik. acikca soylemek gerekirse fifa2010'u pes2010'a tercih ederim. pes2010'dan cok cok daha iyi bir oyun. eren'i fifa2010'da yendikten sonra yolladim evine. sonra onun yerine cengiz'im gecti. onunla da fenerbahce - galatasaray maclari yaptik. onlarda da yendim. galatasaray kadikoy'de ustuste hic o kadar kazanamami$tir. du$unun artik siz gerisini.

aygun'u de gonderdikten sonra ben, cengiz, emrah, oguz, $emsi ve batuhan taksim'e ciktik. istiklal caddesi'nin arka sokaginda bilen mangal keyfi diye bir yer var belki bileniniz vardir ben genelde orda yerim yemegimi. bizimkilerle oraya gittik. emrah haricinde hepimiz 2 durum yedik. o derece actik yani.

daha sonra da ayrildik. biz oguzla tophane'ye benim mekana gectik(osmanli nargile) be$ikta$ macini seyretmek icin. orda da inanilmaz keyif aldik ke$ke ayrilmasaymi$iz da gelseymi$iniz dedim hatta. biz oraya gittigimiz 17.30-18.00 falandi saat daha ve 22.00'ye kadar ordaydik oguzla. muthi$ tavla maclari yaptik. en cok yenen ben oldum ama galiba.

ayrica oguz donu$te vapur iskelesinde bagirsaklarini, midesini, dalagini cikaran adami ve bizim yerde gorup de tekme attigimiz 10 kuru$u alan adami sanirsam unutmayacagim.

ben haftaya olmayabilirim. cunku hem yilba$i planlari icin para biriktirmem gerekiyor hem de ba$ka bi yerde olabilir haftasonu (kalma plani) o yuzden aranizda olmayabilirim. eger bulu$ursaniz size $imdiden iyi eglenceler ve bugunku guzel gun icin de hepinize te$ekkurler...