herkese selamlar
bugun gelen arkada$larima cok te$ekkur ediyorum. gercekten cok keyifli ve cok eglenceli bir gun oldu. her ne kadar bekledigimizin altinda bir sayiyla bulu$mayi gercekle$tirsek de az sayiya ragmen maksimum zevki ve maksimum keyifi aldik diyebiliriz. ozellikle durumleri yerken.![]()
$emsi, batuhan, cengiz ve emrahla kadikoyde mitingler arasinda bulu$tuktan sonra be$ikta$a gecip eren'i oguz'u ve aygun'u alip ps3 yaptik.
ben aygunle ba$ladim ilk. 3 mac yaptik 1 galibiyet 2 maglubiyet aldim yanli$ hatirlamiyorsam. ilk defa pes2010 oynayan biri icin iyi bir skor bence.ama asil olay benim icin sonra ba$ladi. $oyleki:
erenle fifa2010'a donduk. fenerbahce - galatasaray derbisi yaptik. acikca soylemek gerekirse fifa2010'u pes2010'a tercih ederim. pes2010'dan cok cok daha iyi bir oyun. eren'i fifa2010'da yendikten sonra yolladim evine.sonra onun yerine cengiz'im gecti. onunla da fenerbahce - galatasaray maclari yaptik. onlarda da yendim.
galatasaray kadikoy'de ustuste hic o kadar kazanamami$tir. du$unun artik siz gerisini.
![]()
aygun'u de gonderdikten sonra ben, cengiz, emrah, oguz, $emsi ve batuhan taksim'e ciktik. istiklal caddesi'nin arka sokaginda bilen mangal keyfi diye bir yer var belki bileniniz vardir ben genelde orda yerim yemegimi. bizimkilerle oraya gittik. emrah haricinde hepimiz 2 durum yedik. o derece actik yani.![]()
daha sonra da ayrildik. biz oguzla tophane'ye benim mekana gectik(osmanli nargile) be$ikta$ macini seyretmek icin. orda da inanilmaz keyif aldik ke$ke ayrilmasaymi$iz da gelseymi$iniz dedim hatta. biz oraya gittigimiz 17.30-18.00 falandi saat daha ve 22.00'ye kadar ordaydik oguzla. muthi$ tavla maclari yaptik. en cok yenen ben oldum ama galiba.![]()
ayrica oguz donu$te vapur iskelesinde bagirsaklarini, midesini, dalagini cikaran adami ve bizim yerde gorup de tekme attigimiz 10 kuru$u alan adami sanirsam unutmayacagim.
ben haftaya olmayabilirim. cunku hem yilba$i planlari icin para biriktirmem gerekiyor hem de ba$ka bi yerde olabilir haftasonu (kalma plani) o yuzden aranizda olmayabilirim. eger bulu$ursaniz size $imdiden iyi eglenceler ve bugunku guzel gun icin de hepinize te$ekkurler...