Serkan abi'ye teşekkür ediyoruz organizasyon için. Gerçi 39 dakika geç kaldı ama olsun. Güzel bir buluşma oldu, keyifli dakikalar geçirdik hep birlikte. Beni niye formayla beklediniz yahu :D
Printable View
Serkan abi'ye teşekkür ediyoruz organizasyon için. Gerçi 39 dakika geç kaldı ama olsun. Güzel bir buluşma oldu, keyifli dakikalar geçirdik hep birlikte. Beni niye formayla beklediniz yahu :D
Serkan gerçek yüzünü göstermiş sonunda :zuhaha
O yumruk fazlalık olmuş ya orada.:D
Aslında 39 değil, 36 falandı hem sen birbirimizi nasıl tanıyacağız dediğimde Bursa formalı olurum demeiş miydin.:D Yine de ben teşekkür ederim o kadar zaman beklediğin için.:) İzmir'de bir yere gitmek için bu kadar sıkıntı yaşadığım başka an olmamıştı sanırım. Neyse ki 5 Aralık'ta bizim metro açılacak, askere gitmeden binmiş olacağım hem de İzmir'in her bölgesine sorunsuz ulaşacağım.:D
Serkan yakışıklı çıkmış :)
Doğal poz çok verdim ama karizmamdan objektifler çatladı :D
Yaşar abi yapıyozmu bu hafta veya haftaya bi buluşma ?
Arkadaşlar Yaşar abi ile konuştum bu hafta olmaz ama haftaya yapabiliriz dedi bende siteye yazayım dedim.Herkesten bir cevap bekliyoruz :)
ben haftaya perşembe izmire gelebilirim ama kesin birşey yok hatta hiçbir şey yok :) şu an sadece düşünüyorum derslere falan bakmam lazım izmire gelirsem buluşmaya da tabii ki gelirim
Türksportal'a can feda, Serkan abiye elveda buluşması yapıyoruz Haftaya Cumartesi duruma göre.Gelebilicek olan arkadaşlar yazarlarsa erkenden kararlaştırırız.
Gençler yapın bir buluşma gelin Foça'ya.:D
3 aydır bi gelişme yok konuda bari ben bişey yazim.
bi ara izmir buluşması yapak ta birkaç ay içinde; maç ta yapalım bu sefer
yani bunu kaç kez söyledim bilmiyorum ama bir daha söylicem;gs de iş yok bari biz oyniyak; ca mızı pa mızı görsünler direk emekli etsinler :)
özellikle de resimleri siteden yayınlayalım bakalım kimin ca sı pa sı 140mış 80 miş görelim.
ben;
Mevki:gk
ca pa: hadi olsun 80(yani 2 80 olacağız :) )
(alt kısmı sildim,uzatmayalım,konu dışına çıkmayalım diye maç olsun görürsünüz beni,yoksa ? )
Forumdaki herkes adına rica ediyorum bir futbol maçı düzenleyin :D
Olmıcak duaya amin denmez :)
çok komik:mad:
olsun ya;ben dedim istemiyorsanız yani mecbur değilsiniz; naapalım olmicak o zaman:(
benim dediğim amatör bir maçtı;site üyelerinin oyundaki yetenekleri bakalım bi maç yapalım "gerçek" oyunda var mı dedik,zaten benim bi iddiam yok amaç oynamak,iyi vakit geçirmek,bol gol yemekti :icon_razz: ama isteyen yoksa kalsın boşverin.
Ben oynarım.
Arkadaşlar izmir'de merkezde uygun fiyata günlük ev kiralayan varmı ? izmirli arkadaşların yardımını bekliyorum.
Geleneksel İzmir Buluşmaması ne zaman?
İzmir de buluşma olmayacak mı?
Ek: Dün bişeyler düşünmüştüm.Aynı anda hem izmirde hem istanbulda buluşma yapalım sonra bi internet cafeye falan gidip izmir-istanbul buluşması yapalım.
izmir-istanbul takımları yapalım.çift maç deplasmanlı maç oynayalım.(izmirde yeterli sayı yokmuş)
yada turksportal bir gösteri maçı düzenlesin,eski oyuncular-turksportal takımı maçı.(formalı)
yada turksportal türkiyeyi en azından bir kaç ili dolaşıp,fm oynayanları biraraya getirsin.
gibi çılgın projelerim var.Gerçi nasıl olsa olmayacak bunlar :(
Yaşar abiye sesleniyoruz ....
Serkan abi gelecek Kasımda. :D
Ağustos'ta gelebilirim ben de İzmir'e .
Temmuz, Ağustos hiç farketmez, İzmir'de olacağım o iki ay da da. :) Bir buluşma olursa seve seve katılabilirim.
Ben 1 Temmuz günü Izmir´e geliyorum, eger bir bulusma olursa mutlaka katilirim (: Serkan askerde oldugu oldugu icin organizasyon isi Yaso´ya kaldi. Benim icin tarih önemli degil, her halükarda ben her zamanki gibi bulusmada bulunacagim. :d
Tamam Yaşar abi firarda ama bulacağız onu, ayarlıyoruz.
kesin söz vermiyim ama bende olurum heralde :)
Çağdaş ben bugün Yaşar abiye yazdım cevap alamadım umarım foruma bakar .
O zaman sizi bekliyoruz iyi bir buluşma olcak gibi :)
Pazar günü boş olan arkadaşlar buraya bir uğrasın bakalım.Barancığım da burda olur o gün.Eren'im sen zaten burdasın.
toplu buluşma olursa gelirim.
iki türlü de algılayabilirsiniz. :)
(yani çok kişi gelirse manasında 1,"top oynarsak" manasında 2
yanlış anlaşılmasın diye ek yapayım dedim.:D )
size iyi buluşmalar.
Pazar günleri çalışıyorum malesef.
Cumartesi diyorum o halde.Kimler Müsait Cumartesi ?
ben her gün müsaitim.yeter ki toplu buluşma olsun.
öğleden sonra yada akşam daha uygun olur benim için.