Abi bende 1 tane fotoğraf var oda seninle küçük Eren'in olduğu.Onu koyuyorum sen iste yeterki
Soldaki Arnold Schwarzenegger(SEKOPEJ-Serkan abi) Sağdaki de Yavru Schwarzenegger (K1nq35-Eren)
Abi bende 1 tane fotoğraf var oda seninle küçük Eren'in olduğu.Onu koyuyorum sen iste yeterki
Soldaki Arnold Schwarzenegger(SEKOPEJ-Serkan abi) Sağdaki de Yavru Schwarzenegger (K1nq35-Eren)
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Kendininkileri sildin mi yoksa, öyle poz verdim ki, fotoğraf çekme işi orada sona erdi.Saniyede 52 farklı verdiğim pozda düğmeye bastığın anda denk gelen buymuş demek ki.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yok abi bizimkiler karanlık çıkmıştı o yüzden sildik o anda.Senin durumun hakikatten öyle, Önce bir baktım gülüyordun, sonra telefonu kaldırdım sana doğrulttum bir acı ifadesi gördüm, ardından da çekme tuşuna bastım sinirli bi haldeydin![]()
Yaşar abi ve Ferdi abi
Yine mi doğal görünme çabası yahu, sonunda başarmışsınız ama tebrikler.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hareket halindeyken çekseydiniz bari, amca da güzel poz vermiş ama doğal.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben dedim sen sağa ben sola bakayım diye ama anlatamadım ki![]()
Serkan abi'ye teşekkür ediyoruz organizasyon için. Gerçi 39 dakika geç kaldı ama olsun. Güzel bir buluşma oldu, keyifli dakikalar geçirdik hep birlikte. Beni niye formayla beklediniz yahu![]()
Serkan gerçek yüzünü göstermiş sonunda![]()
O yumruk fazlalık olmuş ya orada.
Aslında 39 değil, 36 falandı hem sen birbirimizi nasıl tanıyacağız dediğimde Bursa formalı olurum demeiş miydin.Yine de ben teşekkür ederim o kadar zaman beklediğin için.
İzmir'de bir yere gitmek için bu kadar sıkıntı yaşadığım başka an olmamıştı sanırım. Neyse ki 5 Aralık'ta bizim metro açılacak, askere gitmeden binmiş olacağım hem de İzmir'in her bölgesine sorunsuz ulaşacağım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan yakışıklı çıkmış![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Doğal poz çok verdim ama karizmamdan objektifler çatladı![]()
Yaşar abi yapıyozmu bu hafta veya haftaya bi buluşma ?
Arkadaşlar Yaşar abi ile konuştum bu hafta olmaz ama haftaya yapabiliriz dedi bende siteye yazayım dedim.Herkesten bir cevap bekliyoruz![]()
Last edited by K1nq35 : 08.Aralık.2010 at 18:02
ben haftaya perşembe izmire gelebilirim ama kesin birşey yok hatta hiçbir şey yokşu an sadece düşünüyorum derslere falan bakmam lazım izmire gelirsem buluşmaya da tabii ki gelirim
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Türksportal'a can feda, Serkan abiye elveda buluşması yapıyoruz Haftaya Cumartesi duruma göre.Gelebilicek olan arkadaşlar yazarlarsa erkenden kararlaştırırız.
Gençler yapın bir buluşma gelin Foça'ya.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
3 aydır bi gelişme yok konuda bari ben bişey yazim.
bi ara izmir buluşması yapak ta birkaç ay içinde; maç ta yapalım bu sefer
yani bunu kaç kez söyledim bilmiyorum ama bir daha söylicem;gs de iş yok bari biz oyniyak; ca mızı pa mızı görsünler direk emekli etsinler![]()
özellikle de resimleri siteden yayınlayalım bakalım kimin ca sı pa sı 140mış 80 miş görelim.
ben;
Mevki:gk
ca pa: hadi olsun 80(yani 2 80 olacağız)
(alt kısmı sildim,uzatmayalım,konu dışına çıkmayalım diye maç olsun görürsünüz beni,yoksa ? )
Forumdaki herkes adına rica ediyorum bir futbol maçı düzenleyin![]()
Olmıcak duaya amin denmez![]()
çok komik
olsun ya;ben dedim istemiyorsanız yani mecbur değilsiniz; naapalım olmicak o zaman
benim dediğim amatör bir maçtı;site üyelerinin oyundaki yetenekleri bakalım bi maç yapalım "gerçek" oyunda var mı dedik,zaten benim bi iddiam yok amaç oynamak,iyi vakit geçirmek,bol gol yemektiama isteyen yoksa kalsın boşverin.
Ben oynarım.