İyi hadi gelmeye çalışırım ama gelebilir miyim bilmiyorum :D
Printable View
28-29'una kadar gerçekleşirse gelirim. Batuhan'ın dediği gibi gündüz buluşmayalım.
Bir kerede mazeret yaratma be, ayıp yahu
tatile gidicem. kum, güneş, deniz üçlüsüne katılma zamanı geldi ya da başka üçlülere bilemiyorum artık. :D
nekopcan gel seni de silah, içtima, nöbet üçlüsüne katalım.
Bu haftasonu olmasın, kısmetse başımı bağlayacağım. :) Yazlığa gidiyorum. =)) Bana bir kaç gün öncesinden bildirnde, ona göre yazlıktan dönerim. =))
Hadi beyler artık bir karar varalım, yapmayacaksak yapmayalım.
Adam haklı beyler.
Benim durumu biliyorsunuz ne desem yalan ayarlayıp haber ederseniz müsayit olursam gelirim.
bugün yağmur var havalara bi baksakta maç mı yaksak aslında :D
Maç gibi birşey olacaksa,fotoğraf çekme işini halledebilirim.Ayıptır söylemesi kaliteli bir fotoğraf makinası mevcuttur elimde :D
Maç yapıcak kadar adam zor bulunur yalnız.
Sen yap abi bunca zamandır katılıyosun siz varken benim ne haddime :D
Sanki farklılık olcak ha ben ha batu, ha eren, ha serhat, ha bir başkası, bir kerede altyapı çalışsın, biz davetli olalım değil mi
ne zaman olcak? beni de istermisiniz?
Adaya uzayalım...
Haklısın Oğuz, bir günde çağırın bizi. Gene biz yapacaz Oğuz, sen yazlıkda ben yazlıkda ne olacak halimiz bilmiyorum. =)))
Aygün ayarla koçum bişey, biz bu sefer çağrılan kişiler olmak istiyoruz. :)
Emre abi gidelim adaya güzel fikir, yakarız mangalımızı ohh mis gibi olmadı; kemer tarafına geçeriz orada yaparız. :)
Yakarım adayı hiç acımam :n: Sizce benim yapıcağım organizasyondan hayır gelir mi de bana yap diyorsunuz :D
Bu buluşmaya herkes gelebilir, şuan bir plan olmadığı için yanıt verilmemiştir, herkese açıktır bu buluşmalar. =))
o zaman kesin geliyorum.keşke halı saha maçı düzenleseniz.
Maç yapalım yahu
Bu sıcakta maçı saat kaçta yapacaksınız gençler? Sakatlık olmasın.
Bana tek araçlık olacak tek yer Avcılar orda da minibüsten sonra yürüyorum :D
Bu sıcakta maç zor olur.Anıl amcacım sen normal buluşmaya bir gel biz maç da yaparız sonra :D
Kışın yağmur yazın sıcak.Bırakın bu işleri,top oynamayı bilmiyoruz desenize şuna :)
Tamam abi Cumartesi sabah 9'da yapalım :D