Duruma göre gelebilirim.
Duruma göre gelebilirim.
Pasaport'a vizeye gerek yok. Çok yakin insan ticareti yapan arkadaşlarım var. Onlar çözer sorunu.
Gelin abi burada banklarda yatarsınız.Yer problem değil yani.![]()
So what?
Saike
Yatacak yere gerek yok zaten. Olmadı günü birlik yaparız.
Gelirim; ama bu sıcakta ne olur gündüz buluşmayalım. Öğlen'in saat 12de yürümek istemiyorum. =))
Beyler, artık okul vs. yok haftaiçi, haftasonu farketmemesi gerekir, siz uygun olduğunuz zamanı yazın madem orta yolu bulalım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bu cumartesi pazar gelememe durumum var ama diğer günler büyük ihtimal gelirim diye düşünüyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Zaten bu haftasonu olması zor, haftaya rahat olur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ayın 2'sinden itibaren haftaiçi gündüzleri akşam 4 veya 5'e kadar boş olacağım ben.Son haftamız malum.
![]()
28-29'una kadar gerçekleşirse gelirim. Batuhan'ın dediği gibi gündüz buluşmayalım.
Bir kerede mazeret yaratma be, ayıp yahu
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
tatile gidicem. kum, güneş, deniz üçlüsüne katılma zamanı geldi ya da başka üçlülere bilemiyorum artık.![]()
nekopcan gel seni de silah, içtima, nöbet üçlüsüne katalım.
Bu haftasonu olmasın, kısmetse başımı bağlayacağım.Yazlığa gidiyorum. =)) Bana bir kaç gün öncesinden bildirnde, ona göre yazlıktan dönerim. =))
Hadi beyler artık bir karar varalım, yapmayacaksak yapmayalım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Adam haklı beyler.
Benim durumu biliyorsunuz ne desem yalan ayarlayıp haber ederseniz müsayit olursam gelirim.
bugün yağmur var havalara bi baksakta maç mı yaksak aslında![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Maç gibi birşey olacaksa,fotoğraf çekme işini halledebilirim.Ayıptır söylemesi kaliteli bir fotoğraf makinası mevcuttur elimde![]()
Maç yapıcak kadar adam zor bulunur yalnız.
Sen yap abi bunca zamandır katılıyosun siz varken benim ne haddime![]()
Sanki farklılık olcak ha ben ha batu, ha eren, ha serhat, ha bir başkası, bir kerede altyapı çalışsın, biz davetli olalım değil mi
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
ne zaman olcak? beni de istermisiniz?