Bi onceki sayfada kaldigi icin yeniden yaziyorum Nonda'nin iki ayakli olmasi lazim.
Cem Sultan'a 2-3 PPm gerekli mi bilmiyorum benim gozlemledigim "Attempts Overhead Kicks" var di bi tek ama eger baska olasi PPM goren varsa onersin dicem ama sanirim bu konu pek ilerlemicek gibi.
Simdi Cem'in bir cok ozelligi mutlaka oyuna girilmeli artik ole random bi oyuncu olarak gozukmemeli oyunda umarim bunun uzerinde bi calisma yapilir gercekten Turkiye icin cok farkli bi oyuncu. Taytopcuoglu verdigim degerler Turkiye'deki o yastaki oyunculara gore biraz fazla olabilir yalniz ne olursa olsun Cem'in bir cok ozelligi ozelikle AMC ve SC icin onemli ozellikler yasitlarinin cok ustunde olmali.
Bu arada konutya girilmisken Cem icin AMC degeri olarak 10 ve free role olarak 15-20 arasi bi rakam girildimi? Genel olarak genc oyunculara tam anlami ile ne gibi guncelemeler yapildi hala merak konusu. Ozellikle bu konu uzerine bi onceki sayfanin sonlarina dogru deginmistim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zafer Koc GS'dan kovuldu. Alt yapi teknik ekibini yenilemek lazim ve Ali Yavas bence oyuna scout olarak eklenebilir. GS'de kesinlikle bi tur scoutlar olmasi lazim bu scoutlarin ozellikle Almanya bilgisi olmali cunku GS Almanya'da deneme kamplari kurup oradan oyuncu secip getiriyor ornek Mehmet Duz, Okan Kanarya ve paf takimina katilan bi kac oyuncu daha olucakti ama onlara ne oldu bilmiyorum.
Sezon basinda yapilmis bu habere gore GS'da Okan Kanarya ile birlikte imza aticak Tuncay Önal (1990) ve Adem Denizer (1990) isimli iki oyuncu daha varmis bu oyuncular imza attilar mi yoksa sadece alt yapi'ya mi alindilar yoksa ayrildilar mi? Bilgisi olan ya da arastirabilicek olan olursa iyi olur. Haber bu:
http://galatasaray.org/futbol/futbol...haberID=300144
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu resmi siteden haber:
http://www.galatasaray.org/taraftark...haberID=299264
Bu da GS'nin Almanya sitesinde bi haber:
http://www.galatasaray.de/detay.asp?...haberID=299974
Buna bakicak olursak Fatih Ibradi'da sanirim Ali Yavas gibi oyuna scout olarak eklenebilir. GS'deki koclar da Almanya hakkinda bilgili olmali.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alt yapi sayfasinda koclar, baska mevkide calisanlar ile ilgili bi takim bilgiler var sanirim bu insanlar dogum arihlerini almak en zor kismi olucak:
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...o_ti_erkek.asp
Hakan Bozdoğan oyuna physician (doktor) olarak eklenmeli.
Yasin Kurt ve Fatih Yıldız oyuna fitness coac olarak eklenmeliler.
Serhat Galimane, Ali Polat, ve Nedim Yiğit oyuna youth coach olarak eklenmeliler.
Adnan Polat ve Adnan Sezgin'de bi sekilde oyuna yonetici olarak eklenmeliler.
Cevat Güler oyuna first team coach olarak eklenmeli.
Canaydin bi sekilde loves the club moduna sokulmali yani kulubu ne olursa olsun hic bi sekilde kolay kolay birakmicak olarak.
Doktorlar
Uzman Dr. İlker Yücesir
Dr. Murat Çevik
Maç Analiz
K.Tolga Demirtaş
Uzman Fizyoterapist
Mustafa Korkmaz
Fizyoterapistler
Cumhur Erol
Bence burada Uzman Fizyoterapist Mustafa Korkmaz oyuna Physio olarak eklensin ama Cumhur Erol oyuna Fitness Coach olarak eklensin cunku sanirim Turkiye'de bu isi de yapiyorlar ole degil mi? Malzemeci, Masorler, ve otobus soferlerini oyuna ne yazik ki eklenmedikleri icin onlari es gectim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yani sole sanirim fisyoterapistler fitness coach olucak doktrolar oyuna physio olarak aktarilicak o yuzden uzman fisyoterapist de fitness coach olucak herhalde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son olarak eklemek istedigim K.Tolga Demirtaş mac analiz diye geciyor o da oyuna scout oalrak eklenebilir mesela scout next opposition gibi seyleri yapan scout olarak artik oynayan ayarlar onu herhalde.
Bi de Hakan Bozdogan physician yazdim orada physio demek istemistim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada GS'nin Orduspor ve Manisaspor gibi "feeder club olarak" gecen kuluplere kiralik yolladigi oyuncular'da "can be recalled" geri cagirliabilir opsiyonu olmalidir cunku yanlis bilmiyorsam kulupler bu oyuncular icin belli bi ucret ve maas odememekte yani oyunu oynarken feeder club oyuncu yolladiginizda o oyuncuyu nasil geri cagirabiliyorsaniz onlari da cagirabiliyor olmalisiniz mesela Aydin'in Manisaspor'dan ayrilip GS'ye donup bu ay IBB'ye kiralik olarak yollanmasi gibi gecmiste de bunun bir cok ogrenegi goruldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica Aydin'a "Runs With Ball Through the left" PPM'i geri verilmeli.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya da right'di hangisi silindise