Bayram edilebilir. :p
Printable View
Bayram edilebilir. :p
Gerçekleri yazdığını nerden bileyim . Ben aynı şeyi derim yine ve hep dicem . Ben İnter'e verilen bir ceza duymadım yani ceza almadılar. En başından beri bahsediyorum burada kesin bir olay gösteremediniz bana hepimizin bildiği bir olay yok ben bir kişinin yorumuyla ilgilenmem bile . Ayrıca juve'nin neyini kıskanayım benim için juve inter ayrımı yok diyorum ama bir türlü anlamadınız.
Ben ne dediğimi çok iyi biliyorum kimse merak etmesin bu forumda bir tek siz yoksunuz juveliler olarak burada juveyi eleştirme hakkınada sahibiz.
İnter ceza aldımı ? Almadı . Daha fazla niye uzatıyosunuz ki.
Niye
ilk değil,muhtemelen son olmayacak.İtiraf etmem gereken birşey var inter bu sene işi ilerletmiş.Geçen sezon Roma'dan 6 gol yemişlerdi bu sezon 1 tane yediler.Chivu'yu almışlardı ondan fark etmiş olabilir.Roma'da geçen hafta Juventus'tan 5 gol yemişti şimdi moral buldu.
inter yenildi inter 0 roma 1 böyle devam inter.
Gözümü kapadım sevmiyorum Juventus u demeye devam ediyosun...
İnsan neden yanıldını kabul edemiyor... Dicek sözün yok dönüp dolaşıp aynı şeyi sölüyosun...
Hele bir sözün var tam gülmelik İnsan sahibi olduğu şirkette kendi yaptı usülsüz işlerin kayıtlarını heralde açık etmez veya saklamaz polisin savcının bulucağı yerde...Sen diyosunki olsa bulurlar... Çizgi Film değil bu her şey o kadar basit olmuyo işte...
Eleştir kardeşim eleştirme demiyorum ben ama Inter in Juve den aşağı kalar yanı yok bunu bil yani... İnanmadığın kişi bu olayları çok çok yakından takip ediyor senin gibi gözünü kapatıp sadece Juventusu sevmiyorum demiyor...Önce isapt diyosun sonra inanmıyorum diyosun bende sana pes diyorum valla bravo sana...
roma inter'i de rossi'nin 85 te penaltıdan attığı golle galip geldi romalı değilim ama interli hiç değilim yazayım dedim konuyu açan yazmamış konuna sahip çık))))
Roma'ya sempatim oldu bu akşam..:)
Malum şu 85'
Bu Juveliler yüzünden Juve'ye karşı antipatisi olmayan bile Juve'yi antipatik görmeye başlıyorlar.Küme düşmeden önce ne sempatim vardı ne de antipatim.Ama küme düştükten sonra başlarına taş düşse bile İnter'den bilecek duruma gelmeleri çoğu kişi yüzünden Juve'yi antipatik yaptı.
Anti Juve
Ha forza İnter mi tabi ki değil.İtalya için Forza Livorno.
Kayıtlar gerçek bilgiler, Klüb Başkanı Başbakan bile olsa cezayı gerektirir... Heleki medyaya sızmışsa...
Milan o kadar dokunulmaz olsaydı sürekli Şampiyon olurdu... Hukuk kesin bilgilerine bakar telefon kayıtları yeterli o yüzden Milan ceza aldı... Ama Inter gidip bunlarıda ben yaptım demez.. Ben sana bunu diyorum... Inter şike yapmıyor dedin bende yapıyor bence dedim... Burada olayı sonlandıralım... Çünkü bu konu uzarsa aynı şekilde dvm eder...
Ayrıca yukardaki suçu gördük yani savundun gibi bir takım değilmiş...:0:
İddia atılmıyor bak gerçek ama sen halen gerçek haberi bile bir kılıf buluyosun savurmak için...
Ayrıca biz yormuyoruz bak sen yorulmuşsun hafiften sinirlenmişsinde sertleşiyosun hafiften... Biz yönetici değiliz ama sen galiba Moratti nin bir yerden faydasını görmüş gibisin...
evet inter bu maçtan moralli döndü bu maçtan sonra baslarlar birbirlerinin arkasından laf etmeye futbolcular birbiri ile bütünleşme sağlamamış bir takım maçlardan önce bir futbolcu diğerine laf atıyor maçta da birbirlerinin yüzüne bakıyor inter'in politika bu saygı duyuyorum ayrıca chivu yu kutlamak lazım o olmasa .....
Vieira da Materazzi kadar olmasa da cirkef bi futbolcudur ama hiç bi zaman Materazzi'nin yaptıgını yapmaz
Vieira çok mu sevildiğini zannediyor?
eski bir haber ama gecen sene kiralık oynayan kaka'nın kardesi bu sene takım kadrosunda yer alacak...
shevchenko ile kan davası olduğuna inanıyorum .....
Şunu hatırlatıyorum.
Kişisel olarak atışmak yasaktır.
En önemlisi bu sitede siyaset yapmak yasaktır.Bir takımın ideolojik görüşünü afişe ederek dolaylı yoldanda siyaset yapmak yasaktır.
Lazio iyi futbolcular veriyor Dünya futboluna.Ancak siyaset ve toplumsal olaylar devreye girince konu farklı boyuta giriyor..:)
O yüzden tarafsızım diyebilirim..
Matterazzi'de Vieira'ya bayılıyordur sanki. :p
İkiside kendi kulvarlarında nefret edilebilecek futbolcular. :)
Klasik bir Inter görüntüsü.Takım olamıyorlar.Birbirlerini çekemiyorlar zaten ikiside ahlak açısından sınıfta kalan futbolcular.Bunlara 2-3 sene önce olsaydı Mihajlovic ,Di Canio,Peruzzi şimdi ise Milan Baros,Alex(Chelsea),Edgar Davids i katabilirsiniz
Bende nefret ediyorum Materazzi'den.Çok itici bir tip.
Roma'nın Inter'i yenmesi artık normal zate.Her maçı Roma alıyor insan bıkar biraz yahu..:)
Arkadaşlar, dün yoktum o yüzden haberi yayınlayamadım.:) İlgili haber;
İtalya Super Cup'ta Inter Milan'ı 1-0 yenen AS Roma kupanın sahibi oldu. Francesco Totti'nin Nicolas Burdisso tarafından düşürülmesinin arıdından kazanılan penaltıyı gole çeviren Rossi, karşılaşmanın tek golünü bitime 5 dakika kala kaydetti.
Inter karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Ludovic Giuly ile çok net bir golden yararlanamazken, Douglas Maicon'un cezalı olduğu karşılaşmada Inter bir sürpriz yaparak, Adriano'yu kadroya almadı.
Zidan'a yapılan o kötü şeyeden sonra zaten Materazzi adında ki şahıı kim sevebilir ki ?
adam harbi shevchenkoyu darmaduman etmis en cok... sakatlanmaktan kurtulmus chelsea ye giderek...
ben shevshenko'nun yerinde olsam cezaya falan aldırmam dalarım anında.Zaten o kadar paraları var.Gerçekten bende sevmiyorum o adamı
bu adamdn nefret edıorum yaa :mad:
MOLTEBregado açıklama yaptı : ''ikisindende nefret ediyorum''
Materazzi'den kim nefret etmiyor ki?
Inter'deki klasik durum, bu olay başka takımlarda da var ama daha çok Inter'de oluyor. İki takım arkadaşı birbirinden nefret ediyor. Inter yönetimi akıllı olup da ikisini de takımdan gönderse, bu tip olayların önüne geçer ama yapmıyorlar.
MAterazzi'nin sahada Futbol oynadığı yok ki. Sadece Fantastik hareketler yapıp rakiplerini sakatlamaya çalışıyor...
Adice yaptığı fauller seyir zevkini bozuyor.
Vieira gibi ben de nefret ediyorum!..
[YOUTUBE]VjGNGT_-B34[/YOUTUBE]
Materazzi'den hep nefret ettim.Bir gün birisi Zidane'dan daha kötü girişicek fena olucak.İnsanlığından hep şüphe etmişimdir onun...
Edgar Davids'in ne cirkefligini gördün kardesim?
Alex'in futbol stili digerlerinden farkli fakat bu onun cirkef oldugu anlamina gelmez.
Ayrica Vieira'yi sevmeyenler Vieira dünyanin en iyi ön liberosu bu tartisilamaz, efendi adam bu zamana kadarda bir cirkefligini görmedim sirf juventus'tan ayrildi diye adami yerden yere vurmayin.