Sayfa 15 / 367 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    İnter-Roma maçında Adriano ya verilen penaltı kadardır İtalya da fuboldaki adalet...

Kağıttan Şampiyon...
    2'ye katlarız şampiyonlukta birilerini...

Bu da bnm son sözümdür...
    Bu gibi kararlar her yerde oluyor.Ligimizde başka liglerde.Bir penaltı ile adalet arasında nasıl bir bağlantı kurulur yahu.Dünyanın her yerinde bu tarz kararlar verilir

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Bu gibi kararlar her yerde oluyor.Ligimizde başka liglerde.Bir penaltı ile adalet arasında nasıl bir bağlantı kurulur yahu.Dünyanın her yerinde bu tarz kararlar verilir
    abi orda fıratcan abi orda şöyle demek istemiş.adriano adaletsiz bir şekilde nasıl penaltı kazanıyorsa bazı takımalarda öyle adaletsizlikle gül gibi geçiniyo demek istemiş.yani bu penaltı örneğini türkiyeden de verebilirdi.yani penaltı öylesine bir şey orda.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Benim tek anlamadığım nokta var.Juventus İtalya Ligi'nin en fazla şampiyon olmuş takımı.Mailan'ın başında başbakan var veya vardı.İnter'in başında da İtalya'da bilinen biri var.Şimdi İnter başkanın sahibi olduğu telekom şirketinde ki kayıtlara göre Juventus,Milan ve Fiorentina'nın şike yaptığı ortaya çıkardı.

Yani Juventus şike yaptığı kanıtlandı.Siz daha gelip ne diye suçu İnter'e atarsınız.Juventus şike yaptı.Bunu kabul edin artık.Şike,şike,şike

Siz öyle bir gösteriyorsunuzki sanki juventus şike yapmamış haksız yere küme düşürülmüş.Adamlar onlarca maçta şike yapmışlar.İnter bir şekilde ortaya çıakrdı.Hatta İtalya Başbakanı Berlusconi'nin takımı Milan'ın yaptığını da çıkardı.İnter şike yapmış mı yapmamış mı orası beni ilgilendirmez.Ben sadece Juvelilerin sanki şike yapmamışlar gibi davranmalarını anlamıyorum.Şike yaptınız ve düşürüldünüz.bu kadar basit

Abi ufak bir benzetme sadece yani bağlanyı yok... Bir şey anlatmak istedim orda...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benim tek anlamadığım nokta var.Juventus İtalya Ligi'nin en fazla şampiyon olmuş takımı.Mailan'ın başında başbakan var veya vardı.İnter'in başında da İtalya'da bilinen biri var.Şimdi İnter başkanın sahibi olduğu telekom şirketinde ki kayıtlara göre Juventus,Milan ve Fiorentina'nın şike yaptığı ortaya çıkardı
    Peki sen bu telefon şirketinin sahibi olsan kendi yaptıklarınıda çıkarırmısın ortaya

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Benim tek anlamadığım nokta var.Juventus İtalya Ligi'nin en fazla şampiyon olmuş takımı.Mailan'ın başında başbakan var veya vardı.İnter'in başında da İtalya'da bilinen biri var.Şimdi İnter başkanın sahibi olduğu telekom şirketinde ki kayıtlara göre Juventus,Milan ve Fiorentina'nın şike yaptığı ortaya çıkardı.

Yani Juventus şike yaptığı kanıtlandı.Siz daha gelip ne diye suçu İnter'e atarsınız.Juventus şike yaptı.Bunu kabul edin artık.Şike,şike,şike

Siz öyle bir gösteriyorsunuzki sanki juventus şike yapmamış haksız yere küme düşürülmüş.Adamlar onlarca maçta şike yapmışlar.İnter bir şekilde ortaya çıakrdı.Hatta İtalya Başbakanı Berlusconi'nin takımı Milan'ın yaptığını da çıkardı.İnter şike yapmış mı yapmamış mı orası beni ilgilendirmez.Ben sadece Juvelilerin sanki şike yapmamışlar gibi davranmalarını anlamıyorum.Şike yaptınız ve düşürüldünüz.bu kadar basit
    Arkadaş güzel bir şekilde açıklamış.
    Daha öncede belirttim , inter'in şike yaptığına dair hiçbir kanıt yok . Ama juve'nin şike yaptığı kesin bir olay.
    Yani aslında beni juve'yi sevmeniz değil sürekli inter'i eleştirmeniz uyuz etti açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Yahu ben ne diyorum İnter şike yapmış veya yapmamış bu benim sorunum değil.Benim sorunun sadece Juvelilerin sanki şike yapmamışlarda haksız yere düşürülmüşler gibi davranmaları.Şikenizi yaptınız düştünüz.Ha madem Juve o kadar büyük bir kulüp gerekli baskısını gerekli dökümanını oluşturabilseydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yani aslında beni juve'yi sevmeniz değil sürekli inter'i eleştirmeniz uyuz etti açıkçası.
    Hislerime tercüman olmuşsun vallahi...

Ben Juventus şike yapmadı demiyorum... Telefon kaytılarının sahibi Moratti elbette kendi yaptıklarını çıkarmaz ortaya...Ama bazıları ispatlanamayan şeye inanmam diyor... İnsan sahibi olduğu Klübü, sahibi olduğu şirketle hiç küme düşürürmü yahu bir düşünün...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Telekom hattı inter başkanının elinde diye illaki şike yapmasımı gerekir İnter'in .
    Ben şike yaptı veya yapmadı demiyorum . Sonuçta ortaya çıktımı çıkmadı .
    O zaman sorun yok. Bu ülkede o telefon kayıtlarını ortaya çıkaracak güçler yokmu sanki ? Telekom hattı moratti'nin elinde diye dokunulmazlığımı var bu adamın , bu ülkede futbol federasyonu var , görevli birimler var. Gerekli denetlemeler yapılır burdan sadece iddia ederiz şunu yaptı bunu yapmadı diye ama ortada şike varmı yok o zaman sorun da yok.

tabiki gerekmez ama yaptığı düşünürsek çok rahat saklar bu olayı...

* Transfer Politikasını eleştiriyorum çünkü haklıyım haksızsam ispatlayınn..
    * Ligdeki başarısını eleştiriyom çünkü o kadar harcamaya rağmen halen anca 3.olabiliyolar...
    * Eleştiriyorum çünkü Avrupa da başarısız...
    * Eleştiriyorum çünkü takımda huzursuzluk var her gün yeni bir haber çıkıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

tabiki gerekmez ama yaptığı düşünürsek çok rahat saklar bu olayı...

* Transfer Politikasını eleştiriyorum çünkü haklıyım haksızsam ispatlayınn..
    * Ligdeki başarısını eleştiriyom çünkü o kadar harcamaya rağmen halen anca 3.olabiliyolar...
    * Eleştiriyorum çünkü Avrupa da başarısız...
    * Eleştiriyorum çünkü takımda huzursuzluk var her gün yeni bir haber çıkıyor...

Ben şike iddiaları konusunda söyledim . İddia ediyosunuz ya moratti'nin üzerine gidilemiyo diye ben bu yüzden söyledim.
    Yoksa senin inter'in futbolu transfer politikası, takımdaki huzursuzluk yorumlarına benim hiçbir tepkim olamaz olmamalıda zaten.Ben sizin İnter'i karalama kampanyanızı eleştirdim o kadar.

Şike iddialında bnm düşüncelerim geri de kalan sayfalarda belli... Düşündüklerimi savundum şeyleri açıkca yazdım belirttim... O zaman daha uzatmaya gerek yok en azından kendi adıma bu tartışmada yazdım son msajımdır...

daha önce de dediğim gibi materazzi 3. dünya savaşı çıkarabilecek kapasitede bir adamdır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    daha önce de dediğim gibi materazzi 3. dünya savaşı çıkarabilecek kapasitede bir adamdır.
    çaktırmadan tek başına milanlı futbolcuları öldürme girişiminde bulunmuştur.videosunu çok yakın zamanda koyucam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    materazzi top 5

http://www.youtube.com/watch?v=fQtaaTpFDuQ

materazzi vs milan

http://www.youtube.com/watch?v=w59WikzhrT0

Del Piero_10 Misafir

Yazmayacaktım aslında ama 2 şeyi düzelteyim.

Juventus'un şike yaptığına hükmedilmedi.Şike yapıldığına hükmedilen bir maç bile bulamazsınız.Varsayımlar üzerine karar verildi.Savcı moratti'nin avukatıydı,mahkemelerde ses kayıtlarının delil kabul edilmesi yasaktı.inter'in durumu ise farklı.Evrakta sahtecilik ve vergi kaçakçılığı yaptığı, 2005-2006 sezonu öncesi maddi durumunu olandan farklı gösterip ligde oynamaya hak kazandığı iddia değil,gerçek.

milan'a nasıl ceza verildi?
    Şampiyonlar ligi bileti dolayısıyla kupa ve 150 milyon euro luk cezayı nasıl verdiklerine bende şaşırdım.Bununla ilgii haklısınız.

inter'in adı neden şike olaylarında geçmedi?
    Telefonları dinleyen telefon şirketi inter kulübüne ait.Kendi konuşmalarına yok ettiler.Daha sonra kendi futbolcularınında telefonlarını yasa dışı bir şekilde dinledikleri ve 2 hakemin inter'in eski başkanı ile maçlar hakkında görüşme yaptığını itiraf etmesi 2 günde unutuldu.

Neden her halt Juventus'un üstüne kaldı?
    Çağımızın en tehlikeli silahı olan medya adamı rezilde eder vezirde.İtalya'nın tüm televizyon,gazete,internet sitesi,spor ajanslarını toplasak yarısı moratti ve berlusconi'nindir.Juventus ve Fiat'ın sahibi Agnelli'nin ölümü ile aynı anda başsız kaldığı düşünülen Juventus'tan bir alt lige düşürmek suretiyle kurtulunmuştur.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Juventus'un şike yaptığına hükmedilmedi.Şike yapıldığına hükmedilen bir maç bile bulamazsınız.Varsayımlar üzerine karar verildi.Savcı moratti'nin avukatıydı,mahkemelerde ses kayıtlarının delil kabul edilmesi yasaktı.inter'in durumu ise farklı.Evrakta sahtecilik ve vergi kaçakçılığı yaptığı, 2005-2006 sezonu öncesi maddi durumunu olandan farklı gösterip ligde oynamaya hak kazandığı iddia değil,gerçek.

Şampiyonlar ligi bileti dolayısıyla kupa ve 150 milyon euro luk cezayı nasıl verdiklerine bende şaşırdım.Bununla ilgii haklısınız.

Telefonları dinleyen telefon şirketi inter kulübüne ait.Kendi konuşmalarına yok ettiler.Daha sonra kendi futbolcularınında telefonlarını yasa dışı bir şekilde dinledikleri ve 2 hakemin inter'in eski başkanı ile maçlar hakkında görüşme yaptığını itiraf etmesi 2 günde unutuldu.

Çağımızın en tehlikeli silahı olan medya adamı rezilde eder vezirde.İtalya'nın tüm televizyon,gazete,internet sitesi,spor ajanslarını toplasak yarısı moratti ve berlusconi'nindir.Juventus ve Fiat'ın sahibi Agnelli'nin ölümü ile aynı anda başsız kaldığı düşünülen Juventus'tan bir alt lige düşürmek suretiyle kurtulunmuştur.
    üstad herşeyi açıkladı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bravo özgür abi.abi ben de bunların çoğunu biiyodum ama bir arada toplayamıodum.aslında bende daha çok şey var ama neyse çok yerinde bir konu değil bunların hepsini yazmak için.yazdığın çok iyi oldu ama bazıları gene konuşsun şike şike şike diye.tek tesellileri bu mu acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Benim için kanıtlanamayan bişey sadece iddia'dan ibarettir . İtalya'da tek gerçek geçen sezon juve , milan ,fiorentina gibi takımların ceza alıp inter'in almamasıdır .
    Başkada bişey demiyorum.
    Bu mesajı bi daha yazıyorum.Ve yineliyorum kanıt olmadığı için İnter şu an suçsuz durumdadır, siz istesenizde istemesenizde bu böyle

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

fazla kasmanın alemi yok..

başlığın kenarına guşlukta olduğu gibi bi not iliştirin bari tam olsun..

anti inter forza juve

inter 0-roma 1 dakika 85.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bayram edilebilir.

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Bu mesajı bi daha yazıyorum.Ve yineliyorum kanıt olmadığı için İnter şu an suçsuz durumdadır, siz istesenizde istemesenizde bu böyle

Bak Özgür gerçekleri yazmış yukarıya herşeye gözünü kapatıp anı şeyi demişsin... Çünkü diyecek bir sözün kalmadı...Sadece anti Juventus diyosun Buraya not iliştirelim Juventus u kısakanıyoruz diye...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bak Özgür gerçekleri yazmış yukarıya herşeye gözünü kapatıp anı şeyi demişsin... Çünkü diyecek bir şey yok... Buraya not iliştirelim Juventus u kısakanıyoruz diye...
    Gerçekleri yazdığını nerden bileyim . Ben aynı şeyi derim yine ve hep dicem . Ben İnter'e verilen bir ceza duymadım yani ceza almadılar. En başından beri bahsediyorum burada kesin bir olay gösteremediniz bana hepimizin bildiği bir olay yok ben bir kişinin yorumuyla ilgilenmem bile . Ayrıca juve'nin neyini kıskanayım benim için juve inter ayrımı yok diyorum ama bir türlü anlamadınız.

Ben ne dediğimi çok iyi biliyorum kimse merak etmesin bu forumda bir tek siz yoksunuz juveliler olarak burada juveyi eleştirme hakkınada sahibiz.

İnter ceza aldımı ? Almadı . Daha fazla niye uzatıyosunuz ki.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bayram edilebilir.
    Niye

ilk değil,muhtemelen son olmayacak.İtiraf etmem gereken birşey var inter bu sene işi ilerletmiş.Geçen sezon Roma'dan 6 gol yemişlerdi bu sezon 1 tane yediler.Chivu'yu almışlardı ondan fark etmiş olabilir.Roma'da geçen hafta Juventus'tan 5 gol yemişti şimdi moral buldu.

inter yenildi inter 0 roma 1 böyle devam inter.

Gözümü kapadım sevmiyorum Juventus u demeye devam ediyosun...

İnsan neden yanıldını kabul edemiyor... Dicek sözün yok dönüp dolaşıp aynı şeyi sölüyosun...

Hele bir sözün var tam gülmelik İnsan sahibi olduğu şirkette kendi yaptı usülsüz işlerin kayıtlarını heralde açık etmez veya saklamaz polisin savcının bulucağı yerde...Sen diyosunki olsa bulurlar... Çizgi Film değil bu her şey o kadar basit olmuyo işte...

Eleştir kardeşim eleştirme demiyorum ben ama Inter in Juve den aşağı kalar yanı yok bunu bil yani... İnanmadığın kişi bu olayları çok çok yakından takip ediyor senin gibi gözünü kapatıp sadece Juventusu sevmiyorum demiyor...Önce isapt diyosun sonra inanmıyorum diyosun bende sana pes diyorum valla bravo sana...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Niye
    .
    Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    inter yenildi inter 0 roma 1 böyle devam inter.
    Bunun için.

roma inter'i de rossi'nin 85 te penaltıdan attığı golle galip geldi romalı değilim ama interli hiç değilim yazayım dedim konuyu açan yazmamış konuna sahip çık))))

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Roma'ya sempatim oldu bu akşam..

Malum şu 85'
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bu Juveliler yüzünden Juve'ye karşı antipatisi olmayan bile Juve'yi antipatik görmeye başlıyorlar.Küme düşmeden önce ne sempatim vardı ne de antipatim.Ama küme düştükten sonra başlarına taş düşse bile İnter'den bilecek duruma gelmeleri çoğu kişi yüzünden Juve'yi antipatik yaptı.

Anti Juve

Ha forza İnter mi tabi ki değil.İtalya için Forza Livorno.

Sayfa 15 / 367 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Mesaj Yetkileri