Hoşgeldin Q7. Umarım bu büyük ilgiye layık bir futbol ortaya koyar ve havaalanını salladığın gibi futbolunla ligi de sallarsın.
Printable View
Hoşgeldin Q7. Umarım bu büyük ilgiye layık bir futbol ortaya koyar ve havaalanını salladığın gibi futbolunla ligi de sallarsın.
Çok önemli bir transfer. İnşallah ayarlayabilirsem Saraçoğlu'ndaki maçta izlerim :)
cok iyi transfer tartismasiz BJK ye hayirli olsun , umarim bir gun GS , BJK , FB olarak oyuncuyu bu sekilde karsilamanin hicde iyi birsey olmadigini anliycaz , oyuncu ya bu sekilde ''tanri'' muamelesi yaparsan olmaz bu isler , birak kendi halinde kalsin isini yaparsa her turlu sevgi yi gosterirsin zaten stadda
Dublörü bu ya. :p
Bu arada Quaresma'nın giydiği forma ilk yeni forma.Bu forma yarından itibaren satışa çıkarılacak.Diğer formalar daha sonra tanıtılacak;
İkinci fotoya dikkatli bakarsanız "kartal desenlerini" görebilirsiniz
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28512
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28510
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28511
Quaresma T-Shirtleri
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28484
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28486
Bu beyaz forma çok güzel olmuş kartal desenleriyle,altına da beyaz şort olsa daha güzel olurmuş ama :)
Alt resimde tıpkı Baros ve Burak arası bir kişi gibi :D
Bu arada formalar süper olmuş. Geçen seneki formaları beğenmiyordum ama forma numara ve fontlarıda harika duruyor..
beşiktaş'ı bu transferden ötürü kutlamak gerek. önemli bir yıldızı ligimize kazandırdılar. öyle zannediyorum ki bu transfer sezonunda birçok bomba daha patlayacak.
bu arada serdar adalı, robinho geliyor daha durun demiş sanırım :)
bununla ilgili kulüpten bir haber, duyum vs var mı ?
Temmuz'da açıklanacakmış Robinho transferi.:icon_razz:
Yarınki imza törenine kesin gitmem lazım.Kaçmaz.
Yetmez, YıLdırım Demirören Yetmezzz.
Bu arada HiLbert transferi de sanırım Robinho ya bağLı oLacak. Robinho geLirse HiLbert tan vazgeçiLecek, geLmezse HiLbert ve bir yerLi transferi iLe transfer kapanacak.
Q7 yi karşılamaya 7000 kişi gitmiş polis kayıtlarına göre.
Robinho-Hilbert olayı mantıklı ancak yerli transferinde umarım tek gündem Sercan değildir. Orhan, Onur, Cumali gibi isimler kadroya dahil edilecekler mi bilmiyorum ancak şu haliyle ortasahada Uğur İnceman, Necip ve Yusuf (ki artık Yusuf'tan beklentimiz sınırlı olmalı) dışında yerli alternatifimiz yok (Ekrem'i göbek oyuncusu saymazsak).
Yine Forzada çok kesin bir dille Veli Kavlak'ın Beşiktaş'la anlaştığı söylenmişti. Umarım göbeğe gösterişsiz de olsa yerli takviye düşünüyorlardır.
Türkiyeye gelmiş en yetenekli futbolcu hayırlı olsun kulübümüze.
Şimdi gözler Robinho'da!
Beşiktaş'ın flaş transferi Quaresma'nın İstanbul'a gelmesinden sonra gözler Brezilyalı yıldız Robinho'ya çevrildi. Robinho ile ilgili İngiliz Mirror gazetesi bir iddia ortaya attı.
Gazetedeki haberde Robinho'nun Manchester City'den kurtulmak için Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'den yardım istediği ileri sürüldü. Siyah beyazlı kulübün de Robinho'yu almaya hazır olduğu belirtilirken, Schuster'in "Onunla Madrid’de çok iyi ilişkilerimiz vardı. Eğer Beşiktaş’ı seçerse takım içinde bambaşka bir kimliğe sahip olacak" dediği belirtildi.
Robinho, M.City tarafından geçtiğimiz sezon Brezila’nın Santos takımına kiralanmıştı.
LigTv
//
Q7 için kapılar kaçta açılacak?
Yeni sezonun ilk flaş transferini yapan Beşiktaş'ta gözler, Ricardo Quaresma'nın imza törenine çevrildi.
Siyah-beyazlı kulüp, Quaresma'nın imza töreninin taraftarların huzurunda yapılacağını bir kez daha duyururken, BJK İnönü Stadı'nın kapılarının saat 17.00'de açılacağını açıkladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, taraftarların yoğunluğuna bağlı olarak eski ve yeni açık tribünlerin de açılacağı bildirildi.
LigTv
Katılmıyorum Ahmet sana burada.
Yetenekli olmasına yetenekli ama en yetenekli değil bence, ondan yetenekli olarak Türkiye'ye gelmiş Hagi var mesela, neyse burası tartışılır, herkesçe değişebilir.
Ama şunu da unutmamak gerek en büyük yetenek istikrardır.
Bu son söylediğim söze rağmen Quaresma'nın ligimize renk katacağına eminim, çok yetenekli.
Başarı ile yeteneği karşılaştırmayalım, Quaresma TR'ye gelen oyuncular içerisinde yetenek bakımından ilk 5'e girer. Sırasıda herkesin düşüncesine göre değişebilir. Ama ilk 5'te olacağı kesindir. Tabi bu yeteneği ne kadar kullanacağıda başarısını belli eder.
Quaresma'yı alarak çok iyi transfer yaptı BJK. Umarım beşiktaş'ta ritmini bulurda güzel futbol izleriz (=
Quaresma'nın imza törenini izledim de ben hayatımda böyle bir taraftar görmedim Beşiktaş taraftarından başka bir taraftarın da bu denli muhteşem olabileceğini sanmıyorum.. Gerçekten inanılmazdı.
Beyler yetenek olarak bence Quaresma 1. , Ortega 2.'dir.
Hagi ve Alex yetenekten ziyade lider oyunculardır. Biliyordum bir galatasaraylının hagi ve bir fenerlinin Alex diyeceğini.
Alex ve Hagi Quaresma kadar yetenekli değil.
Quaresmada Hagi ve Alex kadar ligder değil.
Quaresma-Hagi tartışmasına döndürmek istemiyorum bu konuyu ama eğer Hagi yetenekli bir oyuncu olmasaydı -Quaresma kadar- Real Madrid'de 64 maçta forma giyemezdi, aynı şekilde Barcelona'da da 35 maçta oynayamazdı.. Balotelli,Pandev çok lider oyuncular mıydı ki Inter'de o kadar maç forma giydiler veya Ronaldinho,Deco lider olamadığı için mi gönderildi Barça'dan ?
Quaresma yeryüzünde teknik kapasitesi en iyi olan oyunculardan birisi.. Alex ve Hagi ile kiyaslanamayacak bir teknik kapasitesi var ayrica süratli bir futbolcu fakat tek eksigi istikrarsizligi eger besiktasta istikrari saglayabilirse türkiye liginin altini üstüne getirir.. kaliteli bir transfer her ne kadar son 2 sezon düsüs icinde olsada..
Beşiktaş'a bir Galacticos!
http://www.sporx.com/images/1/29/5214_B_r001.jpg
Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'yı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, transferde hız kesmiyor. Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı yıldız Robinho'nun ardından tecrübeli golcü Raul Gonzales ile ilgilendiği ileri sürüldü.
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS'ta yer alan habere göre; Bernd Schuster, Beşiktaş'ın gol yollarındaki yaşadığı sıkıntıyı Raul ile çözmeyi planlıyor. Raul'un Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakmadığı ileri sürülen haberde, Bernd Schuster'in açıklamalarına da yer verildi.
Beşiktaş'ın çiçeği burnundaki teknik adamı Schuster yaptığı açıklamada, "Golcü bir futbolcuya ihtiyacımız var. Beşiktaş, geçen yıl sadece 45 gol atabilmiş ve en golcü oyuncumuz sadece 13 kez rakip fileleri havalandırmış. Bu sorunu çözmememiz için santrfor bölgesine takviye yapmamız şart. Ancak Raul'un Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini şu anda tam olarak bilmiyorum" dedi.
Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesinden sonra 12 yıldır formasını giydiği Real Madrid'den kopma noktasına gelen Raul'un gelecek yıl ABD'de forma giyeceği her geçen gün daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Altyapı kariyerine Atletico Madrid'de başlayan Raul, 1992 yılında bir başka Madrid temsilcisi Real Madrid'e geçti. 1994 yılından bu yana Real Madrid'de forma giyen İspanyol yıldız, takımı ile çıktığı 550 maçta 228 golün altına imza attı.
Oynadığı başarılı futbol ve attığı goller ile bir Real Madrid efsanesi olan 32 yaşındaki golcü, 1996-2006 yılları arasında oynadığı İspanya Milli Takımı'nda da 44 kez rakip fileleri havalandırdı.
sporx.com
Raul Real Madrid forması altında futbolu bırakır olması gerekende budur. Fakat olurda Beşiktaş alırsa çok katkı sağlar fakat ben pek ihtimal vermiyorum.
Bence de Raul artık son demlerini yaşıyor futbolda.. Futbolu da Real Madrid'de bırakacaktır diye düşünüyorum...