Guti'yle anlaşıldığı yönünde haberler dolaşıyor.
Printable View
Guti'yle anlaşıldığı yönünde haberler dolaşıyor.
Şuanda Demirören'in İngiltere'de Robinho için görüşmelerde bulunduğu duyumu var , ve Guti'nin aksilik olmaz artık Beşiktaşlı olduğu bir çok kişi tarafından ve basın tarafından belirtiliyor.
Guti'de gelsin, Robinho'da gelsin.
Kadro nasıl olcak :D
savunmayı geçtim hücum hattı ;
Hilbert ------ Guti -----------Quaresma
---------Bobo----------Robinho
sivok ferrari ernst?:n:
kadro yukarıdaki gibi olursa avrupa'dan başarı bekler taraftar. hatta türkiye'deki taraflı tarafsız herkes bekler.
Murat sen halen daha Bobo mu diyorsun ya :n:
Oraya Güizayı koy döktürür ister istemez :n:
Fazla Robinho hayali kurmamak lazım.Ama Guti olabilir...
Guti ile anlaşıldığı dedikoduları dolaşıyor bu aralar forumlarda.
Hoşgeldin Guti diyenler bile var. Herkes hazırlıklı olsun :)
Guti artık Beşiktaşta gibi birşey. Forzabeşiktaş'ta site yönetimi tarafından güvenilirliği olan kişilerin verdiği bilgilere göre Guti artık Beşiktaş'lı ve en geç 2-3 güne açıklanacakmış. Hayırlı olsun diyelim.
Guti'yi alabilirsek çok iyi transfer olur bence.Hep istemişimdir Guti'yi Beşiktaş'ta görmeyi.
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=5431
Quaresma - Guti - Hilbert.
Of of of.
Tamam abicim onu anladik, sen 6 yabancili normal dengeli kadro yaz, sana hak verecegim. Belki FM senin yazdigin gibi isliyor, ama gercek hayat oyle degil maalesef. Onemli olan sirf oyuncularin ismi veya hucum oyunculari degil, oyle olsa GS gecen sene acik ara farkla sampiyon olurdu....
Ben de bundan korkuyorum iste. Hadi gecen senelerde takim cok defansif oynuyordu, gecen seneki gol kisirligi da cila oldu, ama ofansif oyun ve bol gol adina sacma sapan dengesiz bir kadro kurulursa husran olur. Gecen sene GS'liler transferleri abartirken ben sacma sapan isler yapildigini savunuyordum. Cunku Kewell ve Arda varken Keita alindi. Keita'yi gectim sonra ustune gereksiz bir sekilde Elano alindi. Yonetim yildiz pesinde kosacagim derken orta saha ve defanstaki kalitesiz yerlileri hesaba katmadi, bizim yonetim de bu sekilde davraniyor su an. Hadi Avrupa'yi gectim, orada sinirlama yok hepsi oynar, ama ligde senin bu yazdigin ofansa gore Sivok-Ferrari-Ernst'ten 2'si kenarda oturacak, bu da zaten bu kadroya gore zayif olan defansin tamamen cokmesi demek. Ben BJK'li olarak Quaresma ve Robinho'dan evvel ilk olarak defansta Sivok-Ferrari ikilisini yazarin, onlerine Ernst' koyarim, her sartta Fink'i de ilk 11 olmasa da kadroda tutarim. Guti ve Robinho olursa bunlar beni bir futbolsever olarak cok heyecanlandirir, ama bir BJK'li olarak kafamda soru isaretleri de birakir acikcasi. Acikcasi bize lazim olan kanatlardaki eksikligi kapatacak ve kritik maclarda takimin ofansif yukunu cekecek ust duzey yaratici bir yabanci ve bu transferler Q7 ve Hilbert ile gerceklesti, bundan sonraki transferler bana gore lukse kacar ve gereksiz olur, hele ki yabanci kontenjani 12 kisi kapliyorsa su an.....
Ben de buzdağının bir de görünmeyen yüzünü düşünenlerdenim, bjk4ever adlı arkadaş gibi .. Tamam iyi güzel yani orada yazıldığı gibi bir hücum hattımız olsa bulutların üstüne çıkarım keyiften ama işin bir de savunma yönü var.. Hani derler ya hücum ederek maç kazanırsınız savunma yaparak şampiyon olursunuz... O yüzden bu saatten sonra en fazla bir tane yabancı alınması görüşündeyim..
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 24.06.2010 13:54:38
Özel Durum Açıklaması (Genel)
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz Real Madrid Kulübü futbolcusu Guti Hernandez’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır.
Beşiktaş Guti'yi renklerine katmak için vites yükseltti
24 Haziran 2010 11:53
Yeni sezona Bernd Schuster yönetiminde hazırlanan ve Portekizli Quaresma'yı transfer ederek büyük ses getiren Beşiktaş, şimdi de İspanyol Guti'yi transfer etmek için girişimlere başladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/44/guti600_VF9X2.jpg
Beşiktaş'ın top başı yaptığı ilk antrenmanı Nevzat Demir Tesisleri'nde takip eden NTV Spor ekibinden Hakan Gündoğar, Siyah Beyazlı ekibin Guti için girişimlerde bulunduğunu bildirdi. Spor Servisi Programı'na bağlanan ve Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtlayan Hakan Gündoğar, Beşiktaş'ın Guti'yi almak için sponsorlarla görüşmelerde bulunduğunu ve sponsorla anlaşılması durumunda Guti'yi transfer edeceğini ifade etti.
ZAPO YOLCU LİSTESİNDE
Beşiktaş'ın kadrosunda 12 yabancı futbolcu bulunuyor ve gözden çıkartılan isimlerin başında Zapotochny geliyor.
ES-ES TABATA DİYOR
Bu arada geçen sezon kadroya katılan ve maliyeti sebebiyle büyük tepki çeken Tabata için devrede bulunan Eskişehirspor, Brezilyalı futbolcu için girişimilerini hızlandırdı.
SCHUSTER'İN ESKİ ÖĞRENCİSİ
Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Alman Bernd Schuster, 2007-2008'de Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde Guti'nin hocalığını yaptı.
1994'te Real Madrid C Takımı ile futbola başlayan Jose María Gutierrez Hernandez, o yıldan beri La Liga ekibinde yer alıyor ve kısaca Guti olarak tanınıyor. 1.86 boyunda olan 33 yaşındaki İspanyol yıldız, 1995'ten beri Real Madrid A Takımı forması giyiyor ve Mor Menekşeler ile 385 maça çıktı 45 gol kaydetti. İspanya Milli Takımı'nın formasını ilk kez 1999'ta taşıyan Guti, 2005'e kadar Boğalar için mücadele verdi ve 14 kez milli olurken 3 gol kaydetti.
Yanlız borsaya bildirilmemiş biri bombayı bırakıp gitti Forzada dalga geçti sanırım :D
Guti Kartal oluyor!
Beşiktaş, Quaresma'dan sonra bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor...
Bu yaz transferin en diikat çekici takımı olan Beşiktaş'ın İspanyol yıldız Guti ile de anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.
Real Madrid'in tecrübeli orta saha oyuncusu kulübü ile sözleşmesini fesh ettikten sonra Bernd Schuster'in de çabaları sayesinde Beşiktaş ile anlaştı.
Ntvspor'da yer alan habere göre siyah beyazlı takım, Guti'nin maliyetini karşılayacak bir sponsor bulur bulmaz İspanyol yıldızı Türkiye'ye getirecek.
Ben transfer %99 diyorsam bi bildiğim vardır heralde. Bak bakalım kampınızda Erkan Zengin var mı?? Ben size kaynak soruyor muyum? Sormuyorum. Bizimde bazı kaynaklarımız var. Durup durduk yere bişeyler yazmıyoruz...
http://www.bjk.com.tr/tryonetim/medy...idmann2&tipi=B
Erkan transfer görüşmeleri için Eskişehir'de.Bugün yarın netleşir...
Ayrıca Tello ve Zapo'yu da istemiş Rıza Hoca...
Zapo'yu ezelden beri istiyor zaten. Hatta açıklaması vardı Zapo Bursaspor ile anlaşmazsa biz alacağız diye. Bakalım ne olacak. Zapo'da Bursa'nın kararını bekliyor..
Tamam yahu kizmana gerek yok, giderse hayirli ugurlu olsun, ama sonucta imza yok, aciklama yok, o donemde kampa katilacagi haberleri de vardi, o yuzden yazdim. Zapo ile ilgili roportaji ben de seyrettim, hatta 750 000 euro verebiliriz maksimum demisti, Tabata ve Tello icin durum ne??? Istek var mi?
Zaponun ayağı uğurlu gittiği takım şampiyon oluyor bence kalsın Beşiktaş'ta yararlı futbolcu..
Su an Robinho 99% diyen kimseyi ciddiye almam ben. Birazcik mantik kullanan biri zaten dusunur, bir defa Robinho City'de kalacak mi o bile belli degil. Ikincisi, hadi City'den gidecek diyelim, City ilk olarak bonservisiyle satmak ister, ki bu durumda onlarca kulup talip olur, ki Barcelona ve Manchester United ilgileniyor zaten. Kiralanacak olsa yine bircok talibi cikar, adam ustelik duygusal adam, niye gidip Santos'a donmesin buyuk kulupleri istemiyorsa? Kaldi ki hadi kulubuyle anlastin, bu adam su an dunya kupasinda, yani donmeden isi bitirmen mumkun degil, hadi Guti olsa anlarim, cunku bonservisi elinde ve su an gorusup bir iki gunde anlasabilirsin, ama Robinho transferi agustos ayindan evvel olmaz, ki Globoesporte'de bugun cikan habere gore Robinho'nun menajeri Evandro ve babasi hafta sonu City ile gorusecek gelecek hakkinda. Quaresma gibi satilacagi belli olan ve baska ciddi talibi olmayan bir oyuncu bile haftalarca ugrastiriyorsa adami Robinho gibi cok ciddi talipleri olan ve ciddi maliyeti olan bir oyuncunun 1 gunde transfer olacagina inanmak sacmalik. Ayrica Q7 transferini bilmesi benim icin birsey ifade etmez, Q7'yi zaten sagir sultan biliyordu, ki gelir ya da gelmez dersin, 50% ihtimal var, ki gelir diyen de birtek kendisi degil. Bana gore insanlarla dalga gecen, belki de kendini eglendirmek amacli bunu yapan, belki de arkadaslara moral vermek isteyen bir BJK'li, ama ben Robinho 99% lafindan sonra hicbirseyine inanmam.....
Guti büyük ihtimaL geLicek.
GeLecek sezon kadromuz da şu şekiLde oLur.
Rüştü-HiLbert-Toraman-Sivok-İsmaiL
Ernst-Necip-Guti
Nihat-Bobo-Quaresma
Guti ile kesinlikle anlasildi , tek problem sponsor araniyor su anda nedenide Guti'ye pesin para verilicek (bonservisi elinde olan iyi oyuncular genelde imza atarken pesin bir miktar para isterler ) Besiktas'da yapacagi bir transfer hamlesi daha oldugu icin !!(isim soylemiyorum heryerde yaziliyor zaten kac gundur) Guti'ye verilecek pesin parayi sponsorlarla odemek istiyor