bu yazdığın kadroda hilbert dahada etkili olur savaşan bir oyuncu iyi de geri geliyor 4-4-2'nin sağında etkili olur ama 4-2-3-1'in sağında sıkıntı çekebilir.
Printable View
gutinin o resmi 2-3 senelik resim görmeyen kalmadi yönetim daha yenimi görmüs :)
Delgado ernst bjkde ki beğendigim iki adam budur bu sene iyi bir performans sergileyebilir bjk, delgado q7 ernst orta saha güçlü forvet alsınlar,bide bobo iyi oyuncu değil kendini geliştiremedi bitti.
"Hazır hissetmiyorum"
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in bile, "Teklif yaptık, ancak getirmek zor" dediği Manchester City'nin yıldız ismi Robinho, siyah-beyazlı kulüp konusunda net ve ironik bir yanıt verdi: "Teklifinize çok teşekkür ederim ama kendimi Beşiktaş forması giymeye hazır hissetmiyorum."Brezilyalı yıldız, Dünya Kupası için bulunduğu milli takım kampında yaptığı açıklamada, Beşiktaş defterini kapattığını açıkladı. Kartal'ın kendisine yaptığı teklife teşekkür eden yıldız futbolcu, şu an için Türkiye'ye gelme gibi bir niyetinin bulunmadığını vurguladı.
Robinho, Manchester City'den ayrılmayı düşündüğünü de tekrarlayarak, istemesi halinde Barcelona'ya gidebileceğini, aksi taktirde Brezilya'da, Santos takımında kalacağını ifade etti.
Adam Brezilya ligini Türkiye'ye tercih ediyorsa daha fazla ugrasmanin alemi yoktur ne hali varsa görsün Brezilya'da :)
Robinho Beşiktaş'a saygı duyduğunu ancak şuanda Türkiye'de oynamak gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı;
http://www.youtube.com/watch?v=JUUzi1wdnVQ
Sanıyorum Delgado bu sene tekrardan yıldızını parlatacak. Eğer kendine gelir ve iyi bir performans sergilerse 10 numaraya gerek kalmaz.
Serdar Adalı'nın son açıklaması;
`` Şu aşamada yabancı transferini noktalamış bulunmaktayız. Yerli bir golcü konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu aşamada en çok gündemde olan isim Sercan Yıldırım. Fakat Bursaspor`lu yöneticiler ile daha önceki görüşmemizde bu oyuncu için herhangi bir ücret ödemeyeceğimizi belirtmiştik. Bursaspor`lu yöneticiler Holosko ve Tello ile görüşüp futbolculardan olumlu yanıt almışlar. Zapotoncy için ise oyuncu ile sürekli temas halindeler. Ama bir transfer gerçekleşcekse önce bizim ile görüşmeleri gerekiyor. Bizim Bursaspor`dan talep edebileceğimiz oyuncular belli. Eğer Bursaspor Holosko, Tello ve Zapotocny istiyorsa bize Sercan Yıldırım ve Ozan İpek`i ekstra ücret vermeden takas yöntemi ile transfer edebiliriz. Ancak bunun için Bursaspor`lu yöneticilerin bizim ile temas kurmaları şart.`` diyerek sözlerini tamamladı.
İŞTE BEŞİKTAŞ´IN GİZLİ BOMBASI!..
Quaresma´nın transferinden sonra yabancı transferinde çıtayı yükselten Beşiktaş´ta Robinho ve Guti´den sonra bir başka bomba isim daha ortaya çıktı.
http://www.macadogru.com/resimler/1117.jpg
İlk defa Macadogru.com´un açıklayacağı bu ismin Beşiktaşlı taraftarları çok heyecanlandırağı apaçık ortada...
- O İSİM THIERRY HENRY -
Yaptığımız araştırmalar sonucunda siyah-beyazlıların sır gibi sakladığı bu ismin Barcelona´da forma giyen 33 yaşındaki Fransız yıldız Thierry Henry olduğu öğrenildi.
Beşiktaş´ın gündemde olan transfer girişimleri Robinho ve Guti´nin yanısıra, çok uzun bir süredir gizliden gizliye Henry´nin transferi için uğraştığı ve büyük bir aşama kaydedildiği de gelen bilgiler arasında.
- SCHUSTER DE İSTİYOR -
Siyah-beyazlıların dünyaca ünlü yeni hocası Schuster´in takıma bir golcü istediği ve yönetimden gelen Henry haberleri üzerine oldukça mutlu olduğu, bu girişimleri desteklediği öğrenildi.
- BEŞİKTAŞ´IN ÖNÜNDE ÇOK ÇETİN BİR ENGEL VAR -
Fakat Beşiktaş´ın şu anda yabancı transferinde eli kolu bağlanmış durumda. Uzun süredir Henry için gizliden gizliye görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, bu yolda çok büyük mesafeler kat etmesine rağmen, takımdaki yabancı fazlalığından dolayı kıpırdayamıyor.
- YALANLAMALAR STRATEJİK BİR HAMLE -
Bu sebeple de yönetimin, gündeme gelen isimlerle ilgili olarak sürekli "İlgilenmiyoruz" demesinin bir strateji olduğu, çünkü Beşiktaşlı yöneticilerin eldeki yabancıların değer kaybetmesini istemediği de bize gelen duyumlar arasında.
Bakalım Robinho, Guti ve Henry şeytan üçgeninde gidip gelen Beşiktaş yönetimi, bu 3 dünya yıldızından birisine Beşiktaş forması giydirebilecek mi?
Yoksa Beşiktaş taraftarı bu sene sadece Quaresma´yla mı yetinecek?
Gelişmeler Macadogru.com´da olacak... Bizden ayrılmayın!...
MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER
Sadece Quaresma ile mi yetinecek sözü çok saçma olmuş.. Henry gelirse mükemmel olur tabiki ligimizde müthiş iş yapar hem de sadece Q7 ile yetinmemiş olurz ..
Eğer biz de istiyorsak Henry'i beşiktaşın alması imkansız , diye bir yorum yazmıştım , ya gitmemiş , yada silinmiş , silindiyse kimseyi kırmak için söylemedim olası veya kesinleşmiş transfeleri yorumluyorum burda , doğal olarak beşiktaş şampiyonlar liginde oynasaydı tam tersi yorum yazacaktım
Henry yi yollayacakya Barça artık tüm takımlarla yazarlar. Yarın Fenerde ertesi gün Cimbomda :)
Resmi sitede Henry iLe iLgiLeniLmediğine dair resmi açıkLama geLdi.
Reyes ve Forlan ismi gündeme geldi ancak Schuster ikisininde bizim istediğimiz tarzda forvet olmadığını söyleyerek istememiş.
Reyes de gelmezki :D
Quaresma geldikten sonra Reyes neden gelmesin ki? Patlama yapıp gidecek bir hali yok artık. Forlan için aynı şey geçerli değil Forlan çok üst düzey bir forvet. Sanırım Schuster döneminde Reyes Real Madrid'deydi. Eğer Beşiktaş paraya yüklüce bir kıyarsa Reyes'i Beşiktaş'ta görmek hayal olmaz bence :) Bu arada Forlan istenilen tarzda forvet değilse gerçekten Beşiktaş hangi gezegenden getirecek forveti :D
Orhan Gülle Gaziantepspor´da
Kulübümüz Beşiktaş’tan 15 Ocak 1992 doğumlu genç oyuncu Orhan Gülle ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Orhan Gülle bügün ekibimizin kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.
Yeni oyuncumuz Orhan Gülle’ye hoşgeldin diyor, kırmızı-siyahlı forma altında başarılar diliyoruz.
Gaziantep Spor Kulübü
Reyes gelmez diye birşey gelir ama bize uygun bir oyuncu değil ne tam forvet ne tam kanat. O yüzden gerçek mevkisi forvet olan , uzaktan da şut atabilen hava toplarında etkili bir forvet gerekli.
Şuanda footballpress'te Grafite haberleri çıktı. Footballpress çok sağlam bir kaynak ve boş sallamıyorlar ama Grafite iyi olmaz bence.
Bursaspor`un gözde yıldızı Ozan İpek Haber1903`e özel açıklamalar yaptı.
Yıldız futbolcu yeni transferlerle güçlenen Beşiktaş`ta forma giymeyi çok istediğini ve Ertuğrul Sağlam`dan izin çıkması durumunda önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.
İşte Ozan İpek`in bomba açıklamaları ;
`` Ben Beşiktaş kulübünde oynamak istiyorum. İlk başlarda Bursaspor`da kalma planlarım vardı. Fakat daha sonra kararımı değiştirdim ve Beşiktaş`ta oynamak istediğimi yöneticilere ilettim. Beşiktaş bu yıl çok güçlü bir kadro kurdu. Quaresma transferi çok büyük bir olay. Bence bu sene şampiyonlukta en büyük favori Beşiktaş olacaktır. Menajerim şuanda Bursaspor yönetimi ile görüşüyor. Şuanda en büyük engelim Ertuğrul Sağlam`dır. Ertuğrul hocam izin verdiği an ben Beşiktaş`tayım. ``
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903
Hayret ne Sercan ne Volkan ne Ozan hiçbiri bir yere gitmez Bursa CL oynayacak diyordu arkadaşlar :)
Bu açıklamalardan sonra Ozan kolay kolay kalmaz Bursa'da. Üste Sercan'ı da alır o çok konuşulan takası gerçekleştiririz bence. Golcü olarak da en kuvvetli aday şu an için Robinho. Reyes ve Henry haberleri balon çıktı. :)
Robinho gelmez, ama Bursa'nin gencleri rest cekerse Bursa bu takasi yapmak zorunda. Ozan da saglam Besiktasli bildigim kadariyla, sanirim kocaman bir kartal dovmesi de var, sampiyonluk kutlamalarinda gormustum.
Ozan kendini yakmak istiyor heralde, onu 2.ligden çekip yıldız yapan takımı bırakıp, Quaresma'nın yedeği olacak.
Süper karar.
Haber1903.com sallamış haberi.Ozan İpek yalanladı.
Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, Ozan İpek'in, bir internet sitesinde yer alan, ''Ben Beşiktaş Kulübü'nde oynamak istiyorum'' ifadeleri ile verilen haberin, gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Ozan'dan büyük tepki!
Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan İpek, Beşiktaş'ta oynamak istediği yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi.
Bir internet sitesinde yer alan, “Ozan İpek Beşiktaş’a doğru” başlıklı haberde, Ozan İpek’in söylediği iddia edilen “Menajerim şuanda Bursaspor yönetimi ile görüşüyor. Ertuğrul hocam izin verdiği an ben Beşiktaş'tayım” sözleri yeşil – beyazlı camianın tepkisini çekti.
"SADECE BURSASPOR'U DÜŞÜNÜYORUM"
Böyle bir ifade kullanmadığını belirten Ozan İpek ise “Kesinlikle böyle bir konuşma yapmadım. Bursaspor’da çok mutluyum. Bu sezon sadece Bursaspor forması ile çıkacağım Şampiyonlar Ligi maçlarını düşünüyorum. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüplerde tabi ki herkes oynamak ister. Ancak şu an benim buradan ayrılmam için başkanımın ve hocamın ‘Ozan biz şu kulüple anlaştık. Seni şu kulübe veriyoruz’ demesi lazım. Başka türlü benim ayrılmam mümkün değil” şeklinde konuştu.
BUNLAR KASITLI HABERLER
Ozan İpek’in menajeri Engin Kırkpınar da “Ozan için hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı, olamaz da. Ozan’ın Bursaspor ile sözleşmesi vardır. Söz sahibi biz değil Bursaspor’dur. Bu haberler Bursaspor’u ve Ozan’ı yıpratmak için yapılmaktadır. Bursaspor Kulübü’nden habersiz kesinlik böyle bir adım atmamız söz konusu değildir” dedi.
Ligtv
BURASI HABER1903 BURDA YALAN HABER YOK !!!
- HABER1903 -
Haber1903 olarak okuyucularımıza duyurduğumuz "Ozan İpek Beşiktaş`a Doğru" başlıklı haberimiz büyük yankı uyandırırken, hiç istemememize rağmen Bursaspor cephesi ve özellikle Menajerini sıkıntıya sokmuş durumda...
Son Dakika gelişmesi olarak okurlarımız ile paylaştığımız bu haberin tek bir cümlesinde dahi Menajeri`nin iddia ettiği gibi yalan, çarptırılmış veya abartılmış hiçbir ifade yer almamaktadır...
Ayrıca Ozan İpek`in Menajerinin farklı bir yayın organına verdiği demeçte "Böyle Habercilik Olmaz" ifadelerini de şaşkınlık ile karşılıyor, hiç bilgisi ve haddi olmayan konularda yorum yapmamasını tavsiye ediyoruz...
Spor Kamuoyu ve Beşiktaş taraftarları Haber1903`ün bu zamana kadar yaptığı haberlerin sadece gerçekleri yansıttığını bilir ve takip eder.
İnternet üzerinden yayın yapan www.maraton.com.tr sitesininde bu haberimizin ardından tek taraflı istihbaratları ile Bursaspor resmi siteliğine soyunması da bizi son derece üzmüştür...
Haber1903 olarak yaptığımız tüm röportajlar kayıt altında olmakla birlikte, konunun uzaması karşı tarafı geri dönüşü olmayan sıkıntılara sokucaktır...
Saygılarımızla
Haberimiz ile ilgili iddiaların yeraldığı sitelerin linkleri aşşağıdadır.
http://www.maraton.com.tr/haberler/1...stiyor-mu.html
http://www.bursaspor.org.tr/haberdet...haber_id=11093
- HABER1903 -