Kayıtlar olduğu iddaa ediliyor.Ozan İpek ile bir görüntü varsa yayınlamalılar.
Printable View
BUNU DA YALANLAYIN!
-HABER1903-
Haber1903`ün Ozan İpek ile ilgili yayınladığı haber spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Futbolcunun menajeri haberimizin ardından yaptığı açıklamada bizi yalancılıkla suçlayarak ağır ithamlarla eleştirdi. Bursaspor resmi internet sitesinden yayınladığı açıklama ile iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, futbolcunun da haberin doğru olmadığını ifade eden sözlerine yer verdi.
Biz Haber1903 olarak yayın hayatımıza başladığımız ilk günden bu yana hiçbir zaman yalan ya da maksatlı bir haber yayınlamadık. Bugün de Ozan İpek ile yaptığımız tele röpörtajı hiç bir ifadeyi çarpıtmadan okurlarımıza duyurduk.
Ancak çeşitli internet sitelerinde aleyhimize yapılan haberler bizleri fazlasıyla rahatsız etti. Haber1903 olarak Milli Takımımızın formasını giymiş genç bir futbolcunun zor durumda kalmaması adına ses kaydını yayınlamakta tereddüt ettik. Ama gelinen noktada okuyucularımızın ve tek taraflı istihbaratla çalışan bazı meslektaşlarımızın güvenini sarsmamak adına Ozan İpek ile yaptığımız röpörtajın ses kaydını kamuoyuna sunuyoruz.
İşte Ses kaydı : http://www.1903tube.com/video/1451/O...Roportaji.html
http://www.facebook.com/video/video....7702618&ref=mf
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903
Montaj bu :D
http://www.youtube.com/watch?v=FPWgqRIhUHo
BJK neden etik kurallara uymuyor? Sözleşmeli oyuncuları ayartmaya çalışıyor :D
Tello ve Holosko'yla gorustugunu aciklayan Bursa cok mu etik? Kaldi ki burda yonetimin yaptigi birsey de yok, bir sitenin bir oyuncuyla yaptigi roportaj var o kadar. Bildigim kadariyla su an gorusmeler de devam ediyor zaten, bu saatten sonra Ozan Ipek'in bize, Holosko ve Zapo'nun da Bursa'ya gitmesini bekliyorum, hatta Sercan ve Tello da katilabilir isin icine.
VaLLa bence Ozan İpek bizim takımımız için gereksiz gibi duruyor. AsLında çok yetenekLi ama Quaresma nın soLda oynayacağını düşünürsek pek forma buLma şansı oLmaz gibi. Ama Quaresma yı sağda soLda Ozan gibi de bir sistem oLabiLir. Ama ona kadar ben voLkan ve Sercan ı tercih ederim.
Kim geLir biLinmez ama kesin oLan birşey varki Schuster HoLosko için de gidebiLir onayını verdikten sonra Bursaspor a gidecek BeşiktaşLı oyuncuLara karşı Bursaspordan bu 3 isimden birisi geLicek.
Kanatlarda Türk alternatiflerimiz sadece Ekrem ve Nihat. 6 yabancı kuralı nedeniyle ilerde illa ki Türk oyunculara ihtiyacımız olacak, bence Ozan İpek bayağı şans bulur ve o şansları kullanır.
Bursa acemice davranıyor.Senin futbolun Beşiktaşa gitmek istiyorum diyor , sonra resmi sitenden yalanlıyorsun. Hiç mi düşünmüyor yöneticilier bir röportaj yapılırken sadece yazı ile olmaz ses kaydı alınır diye.
Şimdi ne diyecekler çok merak ediyorum. Haber1903 sallama bir haber zaten yapmaz , Erdem Ulus olmasa belki , ama Erdem Ulus gibi bir kurt medyacının olduğu medya kurluşunun yalan haber yapmayacağı ortada.
Hadi bakalım gelişmeleri izlemeye koyulalım şimdi.
Yanlız Bursa eğer Beşiktaş'ı bu ses kaydını delil olarak kullanarak, oyuncularını ayarttığına dair şikayet ederse Beşiktaş ceza alabilir. Tabi TFF bunu verebilirmi oda tartışılır :]
Ben gordugum ve dinledigim kadariyla Ozan Ipek BJK ile gorustum diye birsey demiyor? Sadece BJK'de oynamak istiyorum diyor??? Peki Bursa Tello ve Holosko ile anlastik diye soyleyince neden hukuk disi olmuyor da BJK yonetimin bagimsiz bir site roportaj yapinca ve orada oynamak istiyorum lafini koparinca hukuk disi oluyor?
Volkan Sen de ayni aciklamalari yapmisti, o yuzden cogul kullandim.
Banane yahu Beşiktaş'tan isterse 2-3 küme aşağıya düşürülsün. :] Çokta umrumda.
Yorum yapıyorum ve nasıl yazmam gerektiğini sizdende öğrenecek değilim. Şunu yazabilirmiyim diye izinde alma gereği duymuyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/profile.php?do=editlist yazarsın KaPaLı diye görmezsin mesajlarımı. http://www.bursaspor.org.tr/ Burdada göremedim Holosko haberlerini. Yoksa Beşiktaş'tada basınmı yapıyo transferleri.
Ozan ile basın röportaj yapıyor.Ozan Beşiktaş'a gitmek istiyorum falan filan diyor;
Sen gelip burada Beşiktaş ceza alır diyorsun.Bunu hangi akla mantığa sığdırarak yapıyorsun kardeşim Allah aşkına bir açıklamasını yap...
Ben sana nasıl yazman gerektiği konusunda direktif vermiyorum,yazdığın şeyin ne kadar "mantıksız" olduğunu söylüyorum.Sananeyse sırf lak sokucam diye zorlama kendini bu kadar.
Sonra görmek istemiyorsan engelle diyosun.Yok yaa,ben burda küfür edeyim,görmek istemeyen engellesin,yok böyle bir şey.
Holosko ne alaka?
Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı söyledi; Tello ve Holosko ile Bursa anlaşmış diye...
Holosko + Tello X Ozan için değildir heralde sadece.
Öyleyse rezillik olur.
Ozan İpek BJK'ya gelirse yazık olur fazla forma bulamaz ancak Beşiktaş için ise iyi bir yedek olur. Oyuna düşünülmeden sokulup verim alınabilecek bir oyuncu.
Yedek kalmamı :) komik olmayın.
Adam bu sene ŞL'de top oynayacak Beşiktaş'ı bu senelik ne yapsın :)
“ İnanılmaz bir başarı yakaladığımız Bursaspor forması ile Şampiyonlar Liginde oynama düşüncesi bile beni şimdiden heyecanlandırıyor. Bu yıl da büyük zaferlere imza atmaya hazırlandığımız şu günlerde taraftarlarımızın transfer dedikodularına itibar etmemelerini rica ediyorum…”
Ozan bu kadroda nerede oynayacak merak ediyorum ben. Quaresma ve Hilbert boşuna mı alındı ?
Komik bir tarafı yok ayrıca yazdıklarımın sadece gerçekler.
ŞL'de oynasınlar bakalım. Bu yorumlar antipatik yapıyor yalnız artık Bursa'yı.
Yapcak birşey yok seneler sonra gelen bir olay bursaspor'un kimseye kendini sempatik veya sevdirme gibi bir çalışması uygulaması yok onlar zaten kendilerine yetiyorlar, yettikleri için başarıyı sağladılar zaten..
Quaresma geçen sezon toplasan 10 maç oynamadı adam gibi neyin Quaresmasından bahsediyorsun burada oynayacağı ne malüm? ki ozan geçen seneki performansıyla silip süpürür..
Anladım Quaresma Ozan'ın yedeği olarak bekler diyorsun. Mantıklı.
7M Euro Bonservisle Yedek İçin Aldık Galiba:n:
O anlamda demiyordur Ozan sol tarafta oynuyor Quaresma ise ise sağ tarafta :)
Kusura bakma komiksin. Nedir bu Quaresma'ya gareziniz yahu ? Toplasan 10 maç oynamamışmış İNTERDE ! Sanki Almeria falan der gibi İnterden bahsediyoruz.
Quaresma 4 sene top oynamasın Ozan hertürlü yedeğidir Quaresmanın.
Bursa ŞL oynayacak diyor herkes, anlamıyorum FİFA , Bursaya 6 yıl üst üste ŞL oynama garantisi mi verdi ? Bu sene 6 maç oynar , sonrasında Avrupayada gidemezse birdaha Star'dan izler maçları.
Ama Beşiktaşa veya herhangi büyük bir takıma gider bu sene oynamaz ama her 2 senede bir ŞL oynar.
Ayrıca burda oynayacağı ne malum demişsin ya, bende sana sorarım BURADA OYNAMAYACAĞI NE MALUM ? Yoksa sadece çekememezlik mi ?
6 yabancı sınırı yüzünden tüm yabancılarımız aynı anda oynamayacağı için Ozan rotasyondan bence bayağı şans bulur.
Quote:
Ayrıca burda oynayacağı ne malum demişsin ya, bende sana sorarım BURADA OYNAMAYACAĞI NE MALUM ? Yoksa sadece çekememezlik mi ?
Ben işimi kış tutarım yaz çıkarsa bahtıma.. :)
Benım geçmiş BJK Transfer haberlerıne vs. her türlü mesajlarıma bak ne garezim olacak, ne işim olur Quaresma'yla Hilbert eğer BJK'yi avrupada başarılı bir yere taşırlarsa başım üstünde yerleri var, sonuçta ben spor severim ben izlediğim kadarıyla buraya yazıyorum katılırsın veya katılmasın o sana kalmış..
Kaldı ki Futbolda herşey senelikdir, günlüktür saatliktir vs. Bursaspor Şampiyonlar Liginde futbol oynayacaksa senınde bunu küçümser şekilde gelecek senelerde Starda izler gibi laflar söylemene gerek yok.:)
Tartışma boşuna, Ozan gelirse bu sene en az 40-50 arası maç oynayacak Beşiktaş'ta çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur. Ama yedekten ama ilk 11 bence en az 30-35 maç oynar.
Cl de oynamasının İstanbul takımlarına karşı Bursaya transfer konusunda avantaj sağlamayacağını daha önce anlattım. Evet Insua gibi artık yavaştan kariyerinin sonuna gelen oyunculara cazip gelebilir, ama bugün Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'den hangisi teklif yapsa, Insua da Bursaspor yerine bu takımlara gelirdi. Bunun küçümsemekle ilgisi yok, Bayern her sene şampiyon olmasa da her sene ligdeki en iyi oyuncuları rahatlıkla kadrosuna katabiliyor. Böyle şeyler 1 senelik şampiyonlukla (hatta Trabzonspor'u da hesaba katarsak 6 senelik şampiyonlukla bile) olmuyor, 100 senede şekillenen birikimler. Her ligde bu tarz bir hiyerarşi kurulmuştur. Ve Bursaspor bu yılki başarısını bir kaç kez tekrarlamadan, avrupada istikrarlı bir şekilde boy göstermeden bu hiyerarşide tepelere tırmanamaz. Bursaspor'dan çok daha düşük kalibrede takımlar var, onlar kendilerini Bursasporla bir tutsalar, bu minvalde demeç verseler, mesela yarın Karabükspor ligi Bursanın üzerinde bitirse, "size oyuncu mu satacağız, en iyi yıldızlarınızı biz alırız, Karabüksporla uefaya gitmek varken neden Bursasporla kendi liginde otursun oyuncularımız" şeklinde tavır takınsalar bunu ne kadar kabullenir Bursalı kardeşlerim? Empati yapmak lazım.