Biz öyle bir teklif mi yapmışız=)
Printable View
Biz öyle bir teklif mi yapmışız=)
Evet zaten teklif yapıldığı bariz ortadaydı Robinho için , ama isteyipte alamadılar denmesin diye kem küm ediyor yönetim.
Bu arada haber ESPN haberi sağlam haber yani.
City Robinho+para verip Barça'dan İbo'yu almak istiyor , Barça'dan bir red devabı geldiği anda bence City teklifimizi kabul etmek zorunda kalacaktır.
Barca niye kabul etsin veya etmesin bunları düşünmek lazım ..
Villa geldi kabul etmeyebilirler..
Henry gidiyor kabul edebilirler..
Sanmıyorum İbrahimovic gibi en kötü formuyla bile 20 gol atabilen bi adamı verip ,
Robinho gibi huysuz adamı alarak risk alacaklarını.
Tahminimce bu hafta içi Barcelona cephesinden bir yanıt gelir City'e ki büyük ihitmalle olumsuz olur.
Sonra City tek alıcı olarak mecbur bizimle masaya oturur ve zaten pazarlık aşamasına gelindiğinde Serdal adalı almadan bırakmaz.
Sponsorunda Moil olacağı kesinleşti gibi. Sadece belki başka sponsor çıkar diye bekleniyor biraz daha , Moili de başka yıldız transferi için kullanmak var yönetimin aklında sanırım.
Robinho dünya kupasında çok iyi bir oyun sergilememiş olsaydı City kesinlikle 23-24 milyon euroluk bu teklifimizi kabul ederdi ama elleri güçlendi şuanda.
Ben geç ve zor olacağını ama bu transferin olumlu biteceğini düşünüyorum.
Robinho Türkiye'ye gelmeyi kabul edecek mi daha önemli bir sorun bence.Açıkcası ben pek umutlu değilim bu transferin gerçekleşmesi konusunda.Ya da kendimi fazla umutlandırmamaya çalışıyorum diyeyim.
Abi haftalardır gündemde tüm dünyada Beşiktaş-Robinho flörtü. Ki Robinhoyu geitrmek konusunda umutsuz olsalar 20 milyon küsur para teklif etmezlerdi .
robinhoda açıklama yapardı istemiyorum diye ama sadece doğru olup olmadıgı belli olmayan haberler var robinho istemiyorum demiş diye. Resmi bir açıklama yok robinho ve cityden.
Benim açıkçası dünyada en çok güvendiğim 3 kaynak , BBC , Guardian ve ESPN 'dir.
Dün toplantı yapacak deniyordu, yapmamış mı Robinho?
Tabi Santos'un bonservisini almasına imkan yok Robinho'nun. Yeniden kiralayabilirler sadece, City eğer takasta kullanmazsa, para sıkıntısı çekeceklerini sanmadığımdan satma konusunda hevesli olmazlar bence. Tabi Robinho eğer ille de satın beni derse, City pek pazarlık yapmaz, 3-5 onlar için sorun değil.:p
Bu Robinho iside bayagi uzadi umarim sonuda Quaresma transferi gibi olur :) ligin kalitesi ve cekisme acisindan cok iyi bir transfer eminimki sadece bu gelicekmi gelmiycekmi tartismalari bile BJK li arkadaslari heyecanlandiriyordur ,
Benim bildigim kadariyla BJK normal sartlarda bonservisini alabilicek kadar bir para teklif etmis , manchester city de su anda hayir demeden ertelemis teklifi herhalde baska bir planlari var Robinho icin buyuk ihtimalle takas icin kullanmak istiyorlar ilk etapda bakalim 1-2 haftaya kadar cozulur bu transfer hikayesi
Dediklerine katılıyorum Ahmet kardeşim.. Kaldı ki Barcelona disipline en çok önem veren takımların basında gelıyor ve dediğin gibi patlamaya hazır bir Robinho takım içindeki dengelere dinamit koyabilir ve bunu göz önünde tutup almak istemeyeblirler..
benim anlamadığım bir nokta var.Beşiktaş kadar borçlu bir kulup(GS taraftarıyım GSnin de mali durumu çok iyi değil kabul ediyorum.)nasıl oluyor da nobre bobo nihat varken o kadar maliyeti olan robinhoya talip olabiliyor.transfer sponsorla yapılsa bile sonradan sorun oluyor.delgado ve lincoln transferleri de daha sonra sorun çıkardı.beşiktaş robinhoyu alırsa çok eminim ya beşiktaş sezon ortasında maaş ödeyemeyecek duruma gelir yada takım yine demirörene borçlanır ki bunun da diğer seçenekten pek bi farkı yok
City Yaya Toure'yi aldı, İnter Balotelli için yaptıkları teklifi reddetti.
15 Haziran'da Daily Mirror'da çıkan haber
KaynakQuote:
Just days after claiming he is keen to return to Manchester City, Robinho now claims he is interested in joining Besiktas.
The British record £32.5million flop, who is on loan at Santos until August, would like to work with his former Real Madrid boss Bernd Schuster, who has recently taken over at Beskitas.
Robinho said: "If Schuster is there, I could go too."
Gelecekse Schuster sayesinde gelecek ama bu demeçten sonra Messi, İniesta ve Xavi ile oynamaktan mutluluk duyarım gibi bir açıklaması var. Barca devreye girerse iş biter. :)
Schuster kuLağından çeker getirir.
Robinho Man city 'den ne kadar alıyor yıllık?
Robinho BarceLona da rotasyonda kaLır. ViLLa geLdi zaten, kanatLarda da İniesta ve Pedro varken sürekLi oynaması zor.
beşiktaşın eğer 20 milyon euro gibi bir rakamı sadece Robinho'nun bonservisi için varsa, o zaman maaşı sorun olmaz :D 5Milyon eurodan fazlaya denk geliyor o maaş. 6 verirler yıllık.. Madem Robinho'yu alacaksın, bu paraları da vereksin..
Ama ondan sonra Beşiktaş nasıl toparlanır...
Şuan soğudum Robinho'dan:D biz Ozan ve Volkan'a dönelim en azından yıllıklar daha az.
Sorun klüpte yok başkanda var sorun o bence
Bu arada bu gece gelirse ben giderim havaalanı ilk çünkü yarın Samsun'a dönüyorum:D ama ne bilim daha Türkiye için genç 26 yaşında bence zor çok zor Adalı ve başkanda aynısını söylüyor zaten.Q7 gibi bitsin sonu inşallah:D
Yok canım bizim başkanda para bol. Ona borçlanırız. En sonunda da zaten kulübün anahtarlarını teslim ederiz. Yıldırım başkan'da sponsor olur Beşiktaş'a. Beşiktaş Milnagaz oluruz. :)
Beşiktaş Türkiye'yi sallayacak!
(SPORX ÖZEL HABER) Portekizli yıldız Ricardo Quaresma transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş, iki İspanyol süper starı daha kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar Real Madrid'in iki deneyimli ismi Raul ve Guti'nin transferinde son aşamaya geldi. İki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.
Teknik direktör Schuster'in takımın başında olması iki oyuncuyu ikna etmekte koz olarak kullanıldı. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği Guti transferinin yanı sıra gol sorununu da sürpriz bir atakla deneyimli golcü Raul ile çözmüş olacak.
Siyah-beyazlı yöneticiler iki yıldız ismi pazartesi günü İstanbul'a getirmeyi planlıyor.
Ayrıntılar Az Sonra...
Haber: Hilmi SEVER
09.07.2010
Kaynak : Sporx.com
Beşiktaş Türkiye'yi sallayacak!
(SPORX ÖZEL HABER) Portekizli yıldız Ricardo Quaresma transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş, iki İspanyol süper starı daha kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar Real Madrid'in iki deneyimli ismi Raul ve Guti'nin transferinde son aşamaya geldi. İki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.
Teknik direktör Schuster'in takımın başında olması iki oyuncuyu ikna etmekte koz olarak kullanıldı. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği Guti transferinin yanı sıra gol sorununu da sürpriz bir atakla deneyimli golcü Raul ile çözmüş olacak.
Siyah-beyazlı yöneticiler iki yıldız ismi pazartesi günü İstanbul'a getirmeyi planlıyor.
Ayrıntılar Az Sonra...
Haber: Hilmi SEVER
09.07.2010
Kaynak : Sporx.com