Ve A.s HoşgeLdin :D:D
Printable View
Ve A.s HoşgeLdin :D:D
nassınız bakım:)
iyi diyelım iyi olalım ama bugun tofaş maçı vardı gidemıcem oan uzülüyom biraz..
tofasin maci nerde kapalidami ?
selam beyler nasılsınız?
Kimle ? oynuyorlar
Hadi beyler ben kacar ileriki zamanlarda ugrarim yine mac'a gidiyorum arkadasin maci izleyimde kerata nasil oynuyo goreyim :)
ee ben geldim huu huu kimse yokmuuu
bugün klübümle ilk resmi macıma cıktım 4 gol yedim 4-0 yenildik ama takımın en iyisiydim maçtan çıkınca yaşlı bi adam geldi öptü aferin böyle devam falan dedi keske o amcanın yerine genç ve güzel bir bayan öpseydi :D
yaw serhat ya sen palavra atıyorsun yada hakkaten sizin takım pek iyi değil ayrıca birazda sapıksın abi:n:
sizin takimin en iyisi sense ben sizin takimi düsünemiyorum :n:
Serhat sen adama uyma,böyle devam edersen en yakin zamanda seni istiyen takimlar seni transfer etmekten vazgecer :D biraz pcnin basindan kalk cik disari kosu yap,ayrobik hareketler falan yap,reflekslerini düzelt :)
abi birde her seferinde yaniliyorlar ama müthiş performanslar gösteriyor serhat hep:n:
nedense serhatta her maç takımın en iyisi oluyo ya :D
evet bence serhat sizin takım seni satıp yerine bir kaç yıldız alsın yeniliyor sizin takım biri bunu durdurmalı:n:
Öyle deme semsi,serhat giderse takim otomatikmen cöker,onun gibi bir kaleciyi asla bulmazlar :D
Serhat olum sizin antrenöre söyle bu is böyle gitmez,gidin sokak sokak dolasin,iyi top oynayan cocuklari takiminiza toplayin :n: gelecegin yeteneklerini almis olursunuz :D
yada sizin hocaya fm deki genç yeteneklerden bahset:n:
Selamun Aleykm beyLer
Açık . :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kimsecikler yok mu?
abi ligdeki takımların yaş ortalaması 25 bizimkisi ise 16 takımdaki en yaşlı kişi 18 yaşında eee haliyle tecrübe bakımından bayaa bi gerideyiz ayrıca durmadan takımın en iyisi olma sebebini söyleyeyim bizin defansın kanatları çok kötü sık sık sagdan soldan rakiple karşı karşıya kalıyorum ve bu karşı karşıyaların 5-6 tanesinden 1 i gol oluyor bugün rahat 10-15 kere bu durumlar karşılaştım 2 si gol oldu adamlar zaten bir golü elle attı(maçtan sonra sordum adam fenerbahceliymiş bu ırsi bişey herhalde :D) diger golse karambole ayrıca reflesklerimi konuşturdugum 1-2 pozisyon varki görrülmeye deger :)
hala kendini övüyo ya :n:
İşte bunlardan sonra ben yolda geçerken Juventus başkanı beni aradı. Alo dedim. Seni transfer etmek istiyorum dedi. Tamam dedim. Yolun ortasına uçak indirttik. Bindim uçağa İtalya'ya gittim. Hemen bir ev ayarladılar. Gittim ev de laptop vardı. Ordan nete girdim. Gerisi burdayım işte...
serhat sen kendine konu açsana bide bunla ilgili :n:
slm ahali nasılsınız ne var ne yok????
Alican o biseymi?
gecende antremanlara cikarken alex ferguson beni özellikle izlemeye ta ingiltereden glazeri alarak gelmis,beni izlemek icin scout yerine kendi gelmek istemis.antremanda cift kale macta 15 gol atinca ben alex ferguson yaninda getirdigi sözlesmeyi bana imzalattirdi,sonra bizim eve gectik,evde babamla glazer tavla oynuyordu,alex ferguson ile ben sözlesmeyi konusuyorduk,sonra beni ingiltereye götürdü,antremanlarda cristiano ronaldo ile teke tek macta cristianoyu 5-0 yenince ben 16 yasimda as oldum.simdi öbür maca ben 16 numarali formamla ilk 11de sahaya cikacagim...:D
bizi hiç takan yok:Dohh kafanıza göre atkoşturuyonuz...:D