Sayfa 1372 / 4326 İlkİlk ... 3728721272132213621370137113721373137413821422147218722372 ... SonSon
41,131 ile 41,160 arası toplam 129762 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ve A.s HoşgeLdin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

nassınız bakım

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    nassınız bakım
    İyi İyi Sen Nassın ßakaLım MerT.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

iyi diyelım iyi olalım ama bugun tofaş maçı vardı gidemıcem oan uzülüyom biraz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tofasin maci nerde kapalidami ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

selam beyler nasılsınız?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ѕєянαт.01 View Post
    tofasin maci nerde kapalidami ?
    ewt. kapalı spor salonunda 17:00

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kimle ? oynuyorlar

Hadi beyler ben kacar ileriki zamanlarda ugrarim yine mac'a gidiyorum arkadasin maci izleyimde kerata nasil oynuyo goreyim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ѕєянαт.01 View Post
    Kimle ? oynuyorlar

Hadi beyler ben kacar ileriki zamanlarda ugrarim yine mac'a gidiyorum arkadasin maci izleyimde kerata nasil oynuyo goreyim
    galatasaray ile

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ee ben geldim huu huu kimse yokmuuu
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bugün klübümle ilk resmi macıma cıktım 4 gol yedim 4-0 yenildik ama takımın en iyisiydim maçtan çıkınca yaşlı bi adam geldi öptü aferin böyle devam falan dedi keske o amcanın yerine genç ve güzel bir bayan öpseydi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yaw serhat ya sen palavra atıyorsun yada hakkaten sizin takım pek iyi değil ayrıca birazda sapıksın abi
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bugün klübümle ilk resmi macıma cıktım 4 gol yedim 4-0 yenildik ama takımın en iyisiydim maçtan çıkınca yaşlı bi adam geldi öptü aferin böyle devam falan dedi keske o amcanın yerine genç ve güzel bir bayan öpseydi
    sizin takimin en iyisi sense ben sizin takimi düsünemiyorum

Serhat sen adama uyma,böyle devam edersen en yakin zamanda seni istiyen takimlar seni transfer etmekten vazgecer biraz pcnin basindan kalk cik disari kosu yap,ayrobik hareketler falan yap,reflekslerini düzelt

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi birde her seferinde yaniliyorlar ama müthiş performanslar gösteriyor serhat hep
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

nedense serhatta her maç takımın en iyisi oluyo ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

evet bence serhat sizin takım seni satıp yerine bir kaç yıldız alsın yeniliyor sizin takım biri bunu durdurmalı
    So what?
    Saike

Öyle deme semsi,serhat giderse takim otomatikmen cöker,onun gibi bir kaleciyi asla bulmazlar

Serhat olum sizin antrenöre söyle bu is böyle gitmez,gidin sokak sokak dolasin,iyi top oynayan cocuklari takiminiza toplayin gelecegin yeteneklerini almis olursunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yada sizin hocaya fm deki genç yeteneklerden bahset
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Selamun Aleykm beyLer

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Açık .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kimsecikler yok mu?
    Last edited by Sirius Black : 04.Şubat.2008 at 14:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi ligdeki takımların yaş ortalaması 25 bizimkisi ise 16 takımdaki en yaşlı kişi 18 yaşında eee haliyle tecrübe bakımından bayaa bi gerideyiz ayrıca durmadan takımın en iyisi olma sebebini söyleyeyim bizin defansın kanatları çok kötü sık sık sagdan soldan rakiple karşı karşıya kalıyorum ve bu karşı karşıyaların 5-6 tanesinden 1 i gol oluyor bugün rahat 10-15 kere bu durumlar karşılaştım 2 si gol oldu adamlar zaten bir golü elle attı(maçtan sonra sordum adam fenerbahceliymiş bu ırsi bişey herhalde ) diger golse karambole ayrıca reflesklerimi konuşturdugum 1-2 pozisyon varki görrülmeye deger

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hala kendini övüyo ya

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

abi ligdeki takımların yaş ortalaması 25 bizimkisi ise 16 takımdaki en yaşlı kişi 18 yaşında eee haliyle tecrübe bakımından bayaa bi gerideyiz ayrıca durmadan takımın en iyisi olma sebebini söyleyeyim bizin defansın kanatları çok kötü sık sık sagdan soldan rakiple karşı karşıya kalıyorum ve bu karşı karşıyaların 5-6 tanesinden 1 i gol oluyor bugün rahat 10-15 kere bu durumlar karşılaştım 2 si gol oldu adamlar zaten bir golü elle attı(maçtan sonra sordum adam fenerbahceliymiş bu ırsi bişey herhalde ) diger golse karambole ayrıca reflesklerimi konuşturdugum 1-2 pozisyon varki görrülmeye deger
    Serhat,ozaman sizin takimim transfere ihtiyaci var sende burada devreye giriyorsun bak git mahallelerde dolas iyi top oynayan kendi yas grubundan veya daha büyükleri topla takima hem ucuz,hem faydali en güzel transfer politikasi iste

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

İşte bunlardan sonra ben yolda geçerken Juventus başkanı beni aradı. Alo dedim. Seni transfer etmek istiyorum dedi. Tamam dedim. Yolun ortasına uçak indirttik. Bindim uçağa İtalya'ya gittim. Hemen bir ev ayarladılar. Gittim ev de laptop vardı. Ordan nete girdim. Gerisi burdayım işte...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

serhat sen kendine konu açsana bide bunla ilgili

slm ahali nasılsınız ne var ne yok????

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Serhat,ozaman sizin takimim transfere ihtiyaci var sende burada devreye giriyorsun bak git mahallelerde dolas iyi top oynayan kendi yas grubundan veya daha büyükleri topla takima hem ucuz,hem faydali en güzel transfer politikasi iste
    transfere ihtiyaç var fakat takım olarak transfer yapılmıyor çünkü kendi yetiştirdigimiz kişiler oynuyor...

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    İşte bunlardan sonra ben yolda geçerken Juventus başkanı beni aradı. Alo dedim. Seni transfer etmek istiyorum dedi. Tamam dedim. Yolun ortasına uçak indirttik. Bindim uçağa İtalya'ya gittim. Hemen bir ev ayarladılar. Gittim ev de laptop vardı. Ordan nete girdim. Gerisi burdayım işte...
    Alican o biseymi?

gecende antremanlara cikarken alex ferguson beni özellikle izlemeye ta ingiltereden glazeri alarak gelmis,beni izlemek icin scout yerine kendi gelmek istemis.antremanda cift kale macta 15 gol atinca ben alex ferguson yaninda getirdigi sözlesmeyi bana imzalattirdi,sonra bizim eve gectik,evde babamla glazer tavla oynuyordu,alex ferguson ile ben sözlesmeyi konusuyorduk,sonra beni ingiltereye götürdü,antremanlarda cristiano ronaldo ile teke tek macta cristianoyu 5-0 yenince ben 16 yasimda as oldum.simdi öbür maca ben 16 numarali formamla ilk 11de sahaya cikacagim...

bizi hiç takan yokohh kafanıza göre atkoşturuyonuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Alican o biseymi?

gecende antremanlara cikarken alex ferguson beni özellikle izlemeye ta ingiltereden glazeri alarak gelmis,beni izlemek icin scout yerine kendi gelmek istemis.antremanda cift kale macta 15 gol atinca ben alex ferguson yaninda getirdigi sözlesmeyi bana imzalattirdi,sonra bizim eve gectik,evde babamla glazer tavla oynuyordu,alex ferguson ile ben sözlesmeyi konusuyorduk,sonra beni ingiltereye götürdü,antremanlarda cristiano ronaldo ile teke tek macta cristianoyu 5-0 yenince ben 16 yasimda as oldum.simdi öbür maca ben 16 numarali formamla ilk 11de sahaya cikacagim...
    Bu daha iyiydi. Ama başka bir konuda daha aynısını yazmıştın. Ordan kaybettin.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri