Originally Posted by
Sekopej
Çok güzel bir buluşmaydı, Eren'e, Ferdi'ye, Yaşar'a ve Erdinç'e çok teşekkür ederim. Son 5 dakikada da olsa beni askere uğurlamak için bizimle görüşen büyük Eren'e de teşekkürler.:D
PES ve FIFA'da yaptığım şovlardan bahsetmiyorum, ben askerdeyken siz daha çok çalışsın, gelince belki yenersiniz.:n:
Manzarası güzel :n: bir kafede vakit geçirdik küçük parkta. Bu buluşmada da Bursalı kardeşimiz Erdinç ile tanışmış olduk. Ben geç kaldım, diğerleri de tanıyamamış, iyi beklemekten sıkılıp ayrılmamış Erdinç.:)
Keyifli bir buluşma oldu yine, askerden döndüğümde henüz okullar kapanmamış olur, o zaman tekrar buluşmak dileğiyle, ayrıca yakın yere düşersem yemin töreninebekliyorum ha, o kadar söz verdiniz.:D Benim olmadığım buluşmaları da yapabileceğinize inanıyorum, bu konuda Yaşar'a güveniyorum.:D Küçük Eren de her buluşmaya katılacaktır bundan sonra, gerçi Ferdi ve Erdinç de olacaktır artık.
Eren sana fazla takıldım Göztepe'den dolayı, şaka olduğunu biliyorsun, alındığın anlar olmamıştır umarım.:)
Fotoğraflar bende yok, pek çekmedik gerçi ama yine de 2-3 tane vardı. Keyfi olursa ekler herhalde Yaşar.:D