Katılmıycağım şeyi niye düzenliyim :D
Printable View
mayg benden çalım yemekten korkuyorsan korkma eski performansımdan uzağım.. :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet batu haklı.. nargile yapalım. ardından ps yaparız sıkılırsak..
nargile olmasın ya küçükler var burda :p direk ps olsa :D
Alican gel Bursa'ya Cıraganda içelim nargileyi sınırsız cay nargilenin yanında :D ücretsiz :zuhaha
adaş ne güzel bişeymiş o :D söyliyceksin elmalı nargileyi sınırsız çay içeceksin obaa :n:
Aynen süper bişe ayıptır söylemesi gitmiştik 9 tane cay içtik sadece nargilenin parasını ödedik :D
Arkadaşlar bende İstanbul'a geleceğime göre farz oldu artık bir organizasyon yapmak.:icon_smile: Henüz İstanbul'da değilim ama ancak organize olunduğu için şimdiden gündeme getiriyorum.:icon_smile:
Şemsi abi önce sen bir gel buraya buluşalım :p
Ben ölüm vs.gibi olaylar meydana gelmediği sürece kesin olarak İstanbul'a geleceğim.Gelmek zorundayım..:icon_smile: Seninle buluşmamız ayrı.Grup olarak turksportal üyeleri buluşup bir takım organizasyonlar düzenlemek hep istediğim bir olaydır.Yakın bir zamanda olmasada önümüzdeki 5 sene içerisinde bir organizasyon yaparız herhalde..:icon_biggrin:
maçı ayarlayın geleyim
Çok büyük bir istek olursa gelebilirim :)
Bencede...
Kadıköy uygundur eren.. Bu yaka olsun da nere olursa :D Bende yarın istanbuldayım..
Oylama yapılsın :p
aygün sen gelmeye niyetli olursan ciddi anlamda gelip alırım seni sorun olmaz yol
Ayg. gelirse sıkıca pataklar mısınız :n:-Denizli Buluşması İntikamı - :zuhaha.
somutlaştı mı iş nerde ne zaman falan belirlendi mi yoksa daha işin başındamıyız?
hali saha macina beni de yazin gencler eger yer olursa :)
Evet, arkadaşlar, organizasyon şuan için halı saha maçıdır. Gelecek olanlar isimlerini bildirirse sevinirim.
Tarih: 17-18 Ekim
Şuan gelmesi muhtemeller ve kesinler,
Bursaspor (Oğuz Kağan) - Kesin
EreN (Eren) - Kesin
nekop (Serhat) - Kesin
El Barto (Emre Abi)
EL-Hadji (Burak Abi) - Kesin
anilton (Anıl)
ABOOO (Cengiz Abi)
FenerBahceLi (Mehmet)
Photograph (Batuhan)
GeNç KaRTaL (Şemsi)
Haygary (İsmail)
tahatto93 (Taha)
hakan sükürü (Muhammed)
ridvanv (Rıdvan) - Kesin
SerKaN (Serkan) - Kesin
ShevAnil (Anıl)
Maçı seyretmeye gelirim eğer pazar günü saat 4'e kadar olup bitecekse. :) Tek müsait olduğum zaan aralığı pazar günleri 07:00 ile 16:00 arası :p
Buluşma nerede yapılacak ?
Arkadaşlar çok büyük bir aksilik yaşanmazsa bende geleceğim.Yalnız İstanbul'u çok fazla bilmediğimden buluşacağımız mekanı tarif etmeniz gerekecek.Halledilir sanırım..
Kartal merkez diye geçiyor.Daha ayrıntıya girmek gerekirse sahilyolundaki kartalbaba alt geçidinin karşısındaki sokak..:)
Yeri daha belirlemedik ancak bu sefer Anadolu Yakası ağır basıyor. Maç yapılacağı düşünüldüğü için merkezi bir yer olacaktır. Tarif konusu merak etmeyin yer belirlensin ayrıntılı tarifini vereceğiz.
Tamam o zaman. Liseye benide yazın fakat kesin değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Liseye mi :n: Listeye :)
Benide yaz Oğuz abi :)
Ekledim sizi de, zaten bu kadronun tamamı gelse süper maç olur. :D
Daha geleceklerde vardır, gelecek olan belirtsin, ekleyelim. Yer olarak da Anadolu Yakası uygun mudur sizlere?
Serhat geliyorsa benim açımdan sorun yok, tabi bana yol arkadaşı olursa :D