Guti beşiktaşa hayırlı olsun :)
Printable View
Guti beşiktaşa hayırlı olsun :)
Sergen Yalcın'da her transferde hemen komplo teorileri kuruyor yahu , direk olumsuz yönlerini söylüyo bi insan bu kadar negatif olabilri mi.
Guti yaşı ne olursa olsun ligimize kalite katacak bir oyuncudur hayırlı olsun
Guti BJK ye hayirli olsun Hagi'den Sonra Alex den once Turkiyeye gelen en iyi ''PASOR''
34 yaşında olsa da Guti'yi ligimizde izleyeceğimiz için ben bile heycanlandım. Hayırlısı olsun...
Raul ' da BJK' de kaynak Lig TV
Kesinlikle İmrendim.
Guti hayırlı olsun Beşiktaş'a.Kesinlikle Quaresma'dan daha faydalı olacağını düşünüyorum,çok iyi bir transfer oldu ligimiz için.
hayırlı olsun Guti transferi.. Kaliteli oyuncu... BJK bi yarı final hedeflemeli EUROPA'da...
--------------tabata------------------
zapo---- sivok ---ferrari -----tello
-----------ernst----fink---------------
hilbert------guti-------queresma
--------------bobo------------------
:zuhaha
Hayırlı olsun BJK'e her ne kadar desteklemesemde Türkiyede iş yapacaktır.
Raul'u alırsa gider alırım formasını..
yaşı ne olursa olsun iyi bir isimdir Guti bence iyi transfer
Guti kaç numara giyecek acaba :D istediği forma numarası tabata da ise bence kavga çıkar :D
14 giyecektir herhalde Real Madrid'teki numarası.Ama Raul gelirse asıl o hangi numarayı giymek isteyecek onu merak ediyorum :)
Raul Gelirse 7 Giyer. 7de Rıdvanın Forması Sanırım Seve Seve Verir Abisine:D Seve Seve Olmasada Verir Yani Bir Şekilde:zuhaha
Bence Raul başka numarayı ister. Bu durumuda anlatırlar ona sanırsam. Koca Q7 7 yi verecek değilya :D
Adamın adı bile 7 olmuş :D
70 olur 11 olur.:)
Biri bizi durdursun.
Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı ?
bi tane de hizli ve havadan etkili forvet aldimi BJK cok iddaa li bir kadrosu olucak , onumuzdeki sene beklentilerde cok yuksek olur dogal olarak
Takımın sadece Şampiyonlar Liginde mücadele etmesi, çok büyük olması yada iyi para vermesi yetmiyor.
Getirilen teknik direktöründe önemi büyük. Kaliteli transferlerde bu faktör ön plana çıktı diyebiliriz.
Beşiktaş taraftarı maçları izlemek için sabırsızlanacaktır.
Şimdi Beşiktaş'ın transferlerine 2 yönden bakmak lazım.
1- Takıma Katkı Anlamında;
Ricardo Quaresma; Takıma katkı sağlayacağı şüphesiz. Hala söylüyorum Quaresma'yı zorlayabilecek bek sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Kanatlardan çok etkili olacaktır. Ancak; Beşiktaş'ın geçen seneki sorununun kanatlarda olduğunu düşünmüyorum. Kanatlardan oldukça etkili gelen bir Beşiktaş vardı. Tek sorun gol atamamaktı. Bu bağlamda transferlere baktığımızda alınmış bir forvet yok. Bobo sakatlanırsa yerine kim oynayacak?
Roberto Hilbert; Ben başarılı bir transfer olarak görüyordum. Fakat anlaşılan o ki aceleci davranmış Beşiktaş. Quaresma'yı aldıysan Hilbert'i niye alırsın? Hilbert'i almanın maddi külfetten başka getireceği birşey olmaz. Hele ki kanatlarında Nihat - Quaresma - Holosko - Delgado - Tello gibi oynayabilecek oyuncuların varken.
Guti Hernandez; Takıma muhteşem katkı sağlayacak bir oyuncu daha. Ama Türkiye'de rahat oynar mı bilmiyorum. Zorlanacaktır. Hatta bence ona acımasız fauller bile yapılacaktır. Delgado'yu gönderecektir diye düşünüyorum Beşiktaş bu hamleden sonra.
Cenk Gönen; Kale için başarılı bir transfer. Rüştü seneye futbolu bırakır. Hakan ile dönüşümlü oynarlar.
2- Maddi Anlamda;
İşin Beşiktaş açısından acı yönünün bu olacağını düşünüyorum. Gerek Quaresma gerekse Guti maddi külfeti oldukça fazla olan oyuncular. Dönen fiyatları takip ettik hepimiz. Hİlbert'i ve Cenk'ide sayarsak Beşiktaş'ın biraz daha zorlanacağı aşikar. Hal böyleyken Beşiktaş'ın geçen sene oyuncularının alacaklarını ödeyemediğinide göz önünde bulundurursak Beşiktaş çok çok çok zorlanacaktır. Hele ki Nobre'nin felan 2.5 Milyon € gibi bir maaşının felan bulunması tam fiyasko zaten. Ayrıca Delgado - Zapotocny - Tello gibi kontratı süren oyuncularıda aldığınız fiyatın çok çok altına göndermeniz gerekecek. Hele gönderemezseniz bu oyuncuları hem TFF'ye bildirmeyeceksiniz. Hemde maaşlarını ödemek zorunda kalacaksınız. Bunların üstüne birde Raul transferini düşünün. Üzerine Schuster'in ve ekibinin alacağı maaşı ekleyin. Üzerine takımda İbrahim Toraman - Sivok - Ferrari - Nobre - Nihat gibi yıllık maaşları oldukça yüksek olan futbolcuları ekleyin. Çok bilinmeyenli çözümü zor bir denklem.
Yayın gelirleri arttı tamam. Beşiktaş'ın borcu var zaten üstüne. Forma satışlarındanda bişeyler geldi diyelim. Yinede bunları karşılayabileceğini sanmıyorum Beşiktaş'ın. Bu maddi külfeti karşılamak için tek çıkar yol. Hem Avrupa'da hemde Türkiye'de dişe dokunur bir başarı...
Eğer o başarı gelmezse Yıldırım Demirören Beşiktaş'ı bir çıkmaza doğru sürüklüyor.
(Biraz uzun bir yazı oldu. Zahmet edip okuyanlara teşekkürler.)
Düren: "Görüşmeler sürüyor ama imza yok"
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Real Madridli futbolcu Guti ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü, ancak henüz imzalanmış bir anlaşmanın bulunmadığını söyledi.Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada Guti ile sözleşme imzalanmadığını belirterek, ''Kesinleşmiş, imzalanmış bir anlaşma yok. Guti ile görüşmeler sürüyor. Bu transferin netlik kazanması, teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda takımdan ayrılacak yabancı oyuncuların belirlenmesinden sonra mümkündür'' diye konuştu.
Real Madrid'in golcü futbolcusu Raul ile ilgili bazı iddiaların da konuşulduğunu hatırlatan Düren, ''Transfer komitemiz Raul ile hiçbir zaman ilgilenmemiştir'' dedi.
Düren, İspanya'da bulunan kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceklerini sözlerine ekledi.