Bu mesajıma cevap yazmayınız.Quote:
Tabi bunu kimlerin yaptığını öğrenmeye çalışmak suçlu aramak gibi olur. Herkesi kendiyle baş başa bırakıyoruz. Biri itiraf ederse ne âlâ.
Printable View
aynen katılıyorum bu yıl daha iyi bir serdar aziz var geçen yıla göre
semih ve bienvenu fena olmamış ama iş yapacak gibi durmuyor ikisi de. isteyen varsa tribundergi.com linki http://www.sendspace.com/file/dc3zb4
Anelka hakkinda bir sey diyemem cunku Anelka Turkiye'de oynadiginda arastirmayi biz yapmiyorduk.
Kezman Turkiye'ye gelmeden once ozellikle fiziksel olarak dusmus ama pek de yansitilmamis bir futbolcuydu. Yetenekleri de belki de olmasi gerekenin ustundeydi. Guiza Ispanya'da genis alanlarda oynayan, kontra ataklarda etkili bir santrafordu. Geldiginde ise her derde deva bir santrafor gibi yansitilmisti. Saniyorum Turkiye'ye geldikten sonra yasadiklari ve daha sonrasinda yasadiklari cok da yanlis bir yol izlemedigimizi gosteriyor.
Niang'in hizi ve hizlanmasinin birer puan dusurulmesi olmustu yanilmiyorsam. Cok da anormal degil, yasi ilerlyen bir futbolcunun hizini kaybetmesi.
Yobo'da ise indirim olmadi. Bazi ozelliklerin puanlari duserken, digerleri yukseldi. Inenler hiz/hizlanma ozellikleri olurken, zihinsel ozelliklerde yukseltme yapildi. Bu degisiklikler buyuk olcude forumlarda yazilanlar cercevesinde oldu.
Bu degisiklikleri cok anormal karsilamamak lazim. Sadece Fenerbahce'ye gelen oyuncular degil, yurt disindan gelen ve ozelliklerini gercek disi gordugumuz butun oyuncular icin bu tip degisiklikler yapiliyor.
Mesela Cana'nin pas ve teknik ozelliklerinin dusurulmesi, Simao'nun bazi fiziksel ozelliklerinin dusurulup, zihinsel ozelliklere takviye yapilmasi vs.
Semih'i şu haliyle ileri uçta değil AMC olarak oynatmak daha mantıklı. Bienvenu'yü ise çok fazla izleyemedik ama oynadığı maçlarda dribbling'i daha iyi gibi duruyordu. Tabii ki yine de böyle bir yorum yapmak için erken en azından 6-7 maç daha izlemek gerekli.
Deep Lying Attack'da aynı gerçekte ki gibi oynuyor Semih yani 2011 de öyleydi.
Ya bu semih AMC olmuş çıkmış,fiziksel özellikleri çok kötü olmuş,tamam okadar iyi değil ama en azından balance bukadar düşürülmeseydi deeplying oynatsaydık 12 balance mı olur bu adama,okadar top tutuyor kaptırmıyor takımı hücuma çıkarıyor kafa toplarını neredeyse hepsini alıyor bu özelliği var zaten Semihi Semih yapan dengesi ama oda 12 ben şaşırdım valla.
Heading 17 çok fazla o 13 olsaymış ordan kısılan 4 puan balance a koyulsaymış 16 olsaymış.
+Creavity 14 te fazla olmuş 11 olabilirmiş Decision da 15 ten 13 e düşürülebilirmiş
Arkadaşlar, merhabalar. Ben foruma uzun süre önce üye oldum. Fakat yazar grubuna yeni katıldım.
Konuya gelicek olursak; bende bir Fenerbahçe taraftarıyım fakat, demoda (STSL'de açılan) oyuncu profillerini yerinde buldum. Araştırmacı arkadaşların emeğine sağlık diyorum.
Tam sürüm çıktığında nacizane fikirlerimi paylaşırım.
şu an aklıma geldi. mevcut ferrari'nin durumu oyuna nasıl yansıtıldı acaba? db yapımcıları cevaplarsa sevinirim.
bir de tayfur havutçu-roland koch-carlos carvalhal ne görevde girildi oyunda?
son olarak sanırım perpetua 10 yıllık bi ortalama almış fenerbahçe 1, galatasaray 3 olmuştu ortalamalar baz alındığında. beşiktaş 7. sırada mıydı neydi, net hatırlamıyorum. geçmiş sayfalarda kaldı. beşiktaş'ın kadrosu bu kadar silik mi yoksa başındaki teknik adamdan dolayı mı böyle bir ortalama çıktı? eğer silikse bunu öngörecek nasıl bir intiba yarattı beşiktaş sizde?
cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler.
Sow ve Mustafa Yumlu'nun profillerini koyabilir misiniz?
Bank Asya 1.lig takımlarına bakabiliniyor mu?
ferrari sanırsam free player olarak başlıor oyunda yanlış bilmiyorsam bjk t.direktörüde carvalhal gözüküyor tayfur hocayla ilgili bi bağlantı yok sanırım ama adminler daha iyi bilir tabiki
manuel fernandes e çok sevindim bir de atınç tan iyi bir yükseliş bekliyorum
gerekte yok aslında atınç için yükseliş çünkü fm 11 de 2013 yılına falan geldiginde (eğer yetiştirirsen) mükemmel oluyor yine...... (asistan menejerinizi fazla dinlememenizi öneririm onlar profili düşük her oyuncuya kötü diyolar zaten) potansiyeli hissetmek ve yetiştirmek önemli
Ferrari serbest. Sozlesmesini fesh etti bildigim kadariyla.
Tayfur Havutcu oyunda yok. Teknik direktor Carvalhal, yardimci antrenor Koch.
Besiktas'in bu seviyesinin bir nedeni teknik direktor, dizilisini guncellemedigimiz icin Besiktas'a pek uymayan bir dizilis kullaniyor.
Ote yandan Besiktas, kadrosunda yetenekli oyunculari barindirmakla beraber, oldukca istikrarsiz oyunculari da barindiriyor. Kadrodaki bir cok oyuncunun da yeni ve yabanci olmasi nedeniyle de kadronun kaynasmasi ve iyi performans gostermesi zaman alacaktir.
Bu arada arastirma bolumu acilmistir.
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1218
şu an yine farazi verdiğiniz bilgiler ve yazılan yorumlar üzerine bi soru daha sormak istiyorum izninizle.
tayfur havutçu'nun olmadığını söylediniz. o zaman mantıken serdal adalı da yok.
eğer ona da cevabınız evetse fenerbahçe oyuna başkansız başlayacak doğru mudur? bu da ilerleyen günlerde olası bir seçimi getirebilir mi fm içinde?
ha yok fenerbahçe de başkan var ama tayfur havutçu beşiktaş'ın başında değil derseniz de sizce de bi gariplik yok mu?
yanıtlarınız için teşekkürler.
Aziz Yıldırım başkan olarak görünüyor evet.Tayfur Havutçu yok ve hoca Carvalhal Beşiktaş'ta.Garip bence de evet.
Tayfur Havutcu'nun Besiktas'ta olmamasinin nedeni, takimin basinda olamamasi. Carvalhal'in teknik direktor olmasinin nedeni de, gecici teknik direktor yaptigimiz takdirde oyunun ilk 3 gununde teknik direktorun Mustafa Denizli olmasi.
Bir karar vermek durumunda kaldik ve sike davasi nedeniyle tutuklu olan futbolcu ve teknik ekipleri oyundan cikarttik. Hala veritabaninda bulunuyorlar, bir sonraki yamalarda kolaylikla tekrar ekleyebiliriz.
Tutuklu olan baskanlar ise secim yapmaya daha sicak bakacak sekilde oyunda cunku baskansiz yapsak, oyun kuluplere bir baskan uyduracakti.
Serdal Adali zaten oyunda hic olmadi. Baskan disi yoneticilerin oyunda hic bir islevi olmadigi baskan disindaki yoneticileri hic eklememeyi tercih ediyoruz. Tek istisna, teknik direktorluk yapmis ve daha sonra sportif direktor olmus kisiler.
cevaplar için teşekkürler. anlaşılan şike olayları sizlerin de ayarını şaşırttı :)
hep bi karar vermek durumunda kalmışsınız. diğerleri hakkında yorum yapamam da bunda sanki biraz insafsız davranmışsınız.
carvalhal kendisi de en az 3-4 kere tayfur havutçu geldiği an ben anlaşma şartlarına uyarak antrenörlüğe döneceğim. takımın teknik direktörü tayfur havutçu'dur dedi. ha bana farketmeyecek, zaten ben beşiktaş'ı aldığımda tayfur havutçu otomatikman işsiz kalıyordu. ama yapılan anlamlı olmamış bence. dediğim gibi eğer bir şey uygulandıysa bir takıma her takıma uygulansaydı. korcan'a, bülent uygun'a, aziz yıldırım'a kadar.
Zaten bunu Caretaker Manager (Geçici Teknik Direktör) olarak uygulamıştık ama yine Mustafa Denizli'yi getiriyordu.
Oyunda vakıf sistemi yok, kulüp başkanları kulüplerin sahipleri. Yeni başkan gelince cebinden yüklüce bir miktar para koyabilir, kulübü zengin edebilir. Çünkü gelen her yeni başkan kulübü satın almış oluyor. O zaman zarfında da bu konuda eleştiriler gelecekti. Bence şu an doğrusu yapıldı, aynı mantığı savunmuştum ben de.
Tayfur Havutçu'nun takımın başına döneceği tarih aşağı yukarı belli olsa, yine bir şekilde yansıtılırdı herhalde oyuna ama sonucun ne olacağı, nasıl olacağı, ne zaman olacağı beli değil, doğru yapılmış bence de.
Dediğim gibi Mustafa'da pek bir değişim göremedim.2çzelliğinde artış birinde düşüş olmuş sanırım eskiye göre.
http://www.resimyukletin.com/di-C0ON.png
http://www.resimyukletin.com/di-6EHR.png
q7'nin profili oyuna nasıl bir performans yansıtıyor deneme fırsatı bulan oldu mu?
Mersin İdman Yurdu'ndan oyuncu profilleri koyabilirmisiniz acaba ? Özellikle Nduka ve Boum u merak ediyorum.
Issiar dia ve stoch koyarmsınız