en kötü buluşmamdı pek övünmezdim yerinde olsam. :D ayrıca o buluşmada da yine herkese tek tek haber veren bizi mecidiyeköyde toplayıp oraya getiren yine oğuzdu. :D
Printable View
yani Oğuz abi olmadan olmuyor bu iş :D:D
ben bi önceki mesaja itafen yazdım abi onu :n::n: sensiz de olmaz tabi :D
Yeme şimdi beni. :) Neyse Oğuz bu işin üstadı tabii Çağrı'yıda unutmamak lazım. =)))
Üstad müstad lütfen olmuyor böyle, benden önce Çağrı var ustamdır.
Havalar serinlesin biraz öyle yaparız, ben zaten ense vaziyetindeyim,
Bekleyin ay sonunda geliyorum.Ramazan buluşması yaparız.:icon_biggrin:
11 Ağustos'ta Türkiye-Romanya maçı var Şükrü Saraçoğlunda... Ramazan'ın ilk günü ama belki hepbirlikte iftar açıp sonra maça gidebiliriz :D:D ya da Şemsi abiyi bekleriz :) ya da maça gideriz sonra Şemsi abi gelince bi buluşma daha yaparız :D:D
Ramazan'da hep birlikte bir gün iftar açmak güzel olabilir aslında .. :)
abiler şöyle bi el atsanızda bi şeyler yapılsa :D
Hala buluşma olmadımı :D
5 kişi bi araya gelemiyorsunuz yahu :D
Yazın net tarih. Salı günü Kadıköyle buluşuyoruz diye buluşunca karar verirsiniz ne yapıcağınıza. Zaten ya vapurla tur atarsınız, ya başka bi şekilde gezersiniz yada PS yaparsınız :D Öyle PC başından yazmakla olmaz :D
11 Ağustos'ta Şükrü Saraçoğlu'nda Türkiye - Romanya maçı var saat 21:15'te akşam 20:19'da okunuyor o gün :) iftarı hep birlikte açıp sonra maça gidebiliriz ama biletleri kim alacak :D:D
Özgür ne heveslisin :D
Ben yukarıda diyeceğimi dedim ama Batu, Serhat, Mehmet, Eren ve Serkan'ı (Şemsi burada olsa onu da) ikna ederseniz ensemide bozabilirim.
Yalan oldu :u:
Aygün yaparsa olur tabii,
Zaten Eren'de gitti, çok dertliyim, ramazan sonrası buluşuyoruz hatta artık hafta içi vs. de buluşalım, bu ne yahu arayın geliyorum diyin gelin hiç anlamam.
Bir aralar ne güzel buluşurduk felan.
Ramazan bitiyor,bir buluşma ayarlayım yahu .. :)
O zaman önümüzdeki haftasonu bi buluşalım.:)
Koca yaz geçti buluşun artık :p
Ben İstanbul'a daha yeni geldim.Ben geldim bi buluşma düzenleriz artık.:icon_biggrin:
Düzenleyin ayarlayın, bana haber verin durumu.
Bir halısaha ekibi oluşur mu ki acaba?
buradan iş çıkmaz artık, büyükler yaşlandı ! halı saha felan kaldıramıyoruz diyorlar :schaf:
Ehtiyarlar olarak halı saha bizden geçti artık.
Oturun, buluşun, konuşun, vakit geçirin işte, aksiyona ne gerek var.
O zaman haftasonu ne yaparsanız gelirimcileri görelim.Yapacak bir şey buluruz elbet.
17 eylüle kadar gelirim, 17 eylül dahil. 18i veya 19unda okul için tekrar bursaya dönmem gerekiyor.
şartlı gelirimciyim yani Şemsi :D
Ekim'e kadar yokum buluşmalarda :D
derbi akşamı ne yapıyosunuz diye söze giriyim o zaman:)