abiler şöyle bi el atsanızda bi şeyler yapılsa![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Hala buluşma olmadımı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
5 kişi bi araya gelemiyorsunuz yahu
Yazın net tarih. Salı günü Kadıköyle buluşuyoruz diye buluşunca karar verirsiniz ne yapıcağınıza. Zaten ya vapurla tur atarsınız, ya başka bi şekilde gezersiniz yada PS yaparsınızÖyle PC başından yazmakla olmaz
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
11 Ağustos'ta Şükrü Saraçoğlu'nda Türkiye - Romanya maçı var saat 21:15'te akşam 20:19'da okunuyor o güniftarı hep birlikte açıp sonra maça gidebiliriz ama biletleri kim alacak
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Özgür ne heveslisin![]()
Ben yukarıda diyeceğimi dedim ama Batu, Serhat, Mehmet, Eren ve Serkan'ı (Şemsi burada olsa onu da) ikna ederseniz ensemide bozabilirim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Yalan oldu![]()
Aygün yaparsa olur tabii,
Zaten Eren'de gitti, çok dertliyim, ramazan sonrası buluşuyoruz hatta artık hafta içi vs. de buluşalım, bu ne yahu arayın geliyorum diyin gelin hiç anlamam.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bir aralar ne güzel buluşurduk felan.
Ramazan bitiyor,bir buluşma ayarlayım yahu ..![]()
O zaman önümüzdeki haftasonu bi buluşalım.![]()
So what?
Saike
Koca yaz geçti buluşun artık![]()
Ben İstanbul'a daha yeni geldim.Ben geldim bi buluşma düzenleriz artık.![]()
So what?
Saike
Düzenleyin ayarlayın, bana haber verin durumu.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bir halısaha ekibi oluşur mu ki acaba?
So what?
Saike
buradan iş çıkmaz artık, büyükler yaşlandı ! halı saha felan kaldıramıyoruz diyorlar![]()
Ehtiyarlar olarak halı saha bizden geçti artık.
Oturun, buluşun, konuşun, vakit geçirin işte, aksiyona ne gerek var.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
O zaman haftasonu ne yaparsanız gelirimcileri görelim.Yapacak bir şey buluruz elbet.
So what?
Saike
17 eylüle kadar gelirim, 17 eylül dahil. 18i veya 19unda okul için tekrar bursaya dönmem gerekiyor.
şartlı gelirimciyim yani Şemsi![]()
Ekim'e kadar yokum buluşmalarda![]()
derbi akşamı ne yapıyosunuz diye söze giriyim o zaman![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly