Hilbert'e sallamak ne kadar doğru bilmiyorum. Geçmişini ve kariyerini herkes biliyor. Stuttgart'taki performansını da biliyoruz. Bu durumu farklı birşey ama çözemedim. İzlediğimiz Hilbert bu olmamalı.
Printable View
Hilbert'e sallamak ne kadar doğru bilmiyorum. Geçmişini ve kariyerini herkes biliyor. Stuttgart'taki performansını da biliyoruz. Bu durumu farklı birşey ama çözemedim. İzlediğimiz Hilbert bu olmamalı.
Heralde 2 maçta kötü oynadı diye Türkiye'den başka bir ülkede oyuncu gönderilmez..
Daha önceden yukarıdaki mesajımdaki gibiydi sitenin girişi ancak formanın resmi aldı yerini. Hayırlısı olsun 1 gün bekleyelim bakalım ne olacak.
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=15717
Bir de FM'de Hilbert'in hız ve hızlanma 17-18 gibi birşeydi. Ancak izlediğimiz Hilbert sanki başka hilbert gibi gerçektende , kağnı gibi bir Hilbert gördüm ben şuana kadar.
Konuşmaya gerek bile yok bu takımdan gönderilecek tek oyuncu Tabata'dır. Ama işte gönderemiyorlar.
dublörünü getirdiler bize galiba:zuhaha
http://www.skybet.com/betting/footba...ption_13576807
Sanırım Robi geliyor yavaş yavaş artık :)
Geçen hafta 10/1 veriyordu Beşiktaş'a transferine Skybet , şimdi en yüksek şansı 2/1 ile bize vermiş.
delgado 2-3 maç gol attı 1 sezon daha kalır garanti
Rodrigo Tello bu takımda oynardı diye düşünüyorum ama iyiki gönderdi Beşiktaş sağolsun. :n:
Anlamadığım Hilbert'i isteyen Mustafa Denizli'ydi ve o görevi bıraktığında henüz resmi sözleşme yapılmamıştı. Schuster geldikten sonra sözleşme imzalandı, demek ki o da onay verdi bu transfere. İyi ama şimdi niye gönderilecekler listesinde ismi geçiyor ki. :confused: Madem ki gönderecektin ne diye sözleşme yapmadan önce veto etmedin.
Yönetime yakın tanıdıkları olan,daha önce Quaresma ve Guti'nin geleceğini Forza'da söyleyen bir kaç abimiz söylüyor transferin bittiğini.Guti ile Quaresma'nın geleceğini bilmekte ne var diye düşünebilirsin.Bu adamlar Quaresma'nın bizi reddettiği haberlerinin ayyuka çıktığı dönemlerde ve Demirören'in Guti ile ilgilenmiyoruz dediği dönemlerde bu transferlerin olacağını öğrendiklerini söylüyorlardı.Yarın resmiyet kazanır inşallah Robinho transferi.
Evet Skybet muhabbeti gerçekten sağlam bir kaynak oldu , yarın nasıl uyanacagız acaba bakalım.. Hayırlısı olsun..
Şems söylediklerin çok ciddi şeyler yani q7 ve guti olayları.. İnşallah bu sefer de haklı çıkarlar ve Robinho Beşiktaşımız'a katılır..
yaaa adebayor olsun :zuhaha
robinho gelince(gelirse) sol açık mı yoksa nihat'ın yerine mi oynayacak bobo robinho mu
Bobo nihat
Rob Guti Q7
mi?
Yarını dört gözle bekliyorum bende.İnşallah Robinho'yu bitirmişizdir ama Erdem Ulus'un yazısını okudum biraz önce.Hiçte iç açıcı şeyler yazmamış.Umarım yanılıyordur.Bu kadar umutlandık.Umarım hayal kırıklığı yaşamayız.
Merak edenler için; Erdem Ulus'un Yazısı
Kaynak: Haber1903
Öyle bir kadro olamaz kardeş.. Stoperler ve Ernst ile 7 yabancı olur o zaman..
hangisi olamaz 2 kadro var da orda:)
stoperden birisi toraman olur ersan olur
Bu arada hakkaten Erdem Ulus pek güzel bir yazı yazmamış..
Neyse ben ankette de oyumu sadece forma tanıtılacak seçeneğinde kullandım.. rahatımm.. =P
Ben alttakine göre yorum yaptım kardeş..