Beraberlik sayısı belirtilmediğine göre 0 kabul et. :D
Printable View
Yarın sırf bu beklentilere kapılmamak için erken saatten denize gideceğim. Öğlene doğru geleceğim, umarım o ara transfer tamamlanır.
Ben en kötü Sercan'ın geleceğini düşünüyorum.
Robi fenere diye haberler çıkmaya başladı :S .
Cidden önce kendimi öldürürüm sonra demiröreni. :zuhaha
Ozan transferi yattı çoktan bence. sağolsun M.Ö kendi reklamı ve kişisel hırsları uğruna bitmiş transferi son anda bozdu.
Volkan transferi olabilir bence. Yabancı oyuncu verip Volkan'ı alabiliriz. Sağ kanada Volkan sola Quaresma ortada Guti ilerde Adebayor. :D
Ben hala sadece forma tanıtımına odaklanmıs durumdayım =))
Bizim kulüp kepenk kapatır artık :D
Olympiakos Nobre için çok ciddi bir teklif yapmış sanıyorum yarın açıklanabilirmiş bu da.
Olympiakos Nobre ile ilgileniyormuş hatta kesin olarak açıklamış
Olympiakos senin transfer politikana kurban be...
OLimpiyakos başka adam buLamamışta bizim Nobreye mi saLdırıyor vah yazık.:n:
SaLı gününe girdik hani nerede? !
Adebayor, Huntelaar, Robinho veya Sercan Beşiktaş'a gelirse yandım çok büyük iddia var işin ucunda, karizma gider .Şaka maka ama şu ana kadar iyi transfer politikası içinde Beşiktaş, elini çabuk tuttu transferde .Trabzonla birlikte en hazır takım şuan .
buldummmmmmm yarın Nobre'nini gidişi açıklanacak:zuhaha esmer santrafor herşey uyuyor ama gelme istibaharatı yanlış:zuhaha
Evvet Nobre'den kurtuLma müjdesi demek! :D Bu Robinho'dan da iyi bir haber yahu.:D
Siyah Forma Geliyor
Taraftarlarımızın uzun süredir merakla beklediği siyah formamız, 10 Ağustos Salı günü Kartal Yuvaları’ndaki yerini alacak.
Bu yıl taraftarlarımızın büyük beğenisini kazanan beyaz ve çubuklu formamızdan sonra uzun süre beklenen siyah formamız, 10 Ağustos Salı günü saat 10.00’dan itibaren Kartal Yuvası Mağazaları’ndan satışa çıkacak.
Beşiktaş tarihinde çok büyük anlamı olan siyah formaların son modeli için bütün Beşiktaşlıları mağazalarımıza bekliyoruz.
Sanırım anLıyorum yavaş yavaş.Siyah forma kuLüp tarihinde çok özeL bir yere sahip ve salı günü satışa çıkacak.Yönetim yarın bize bunu diyecek...
İngiltere Premier liginden ise
Carew,Robbie Keane , Jo, bu üç isim olabilir diye düşünüyorum , Darren Bent , Crouch da plase :D
Robinho ABD'de milli takım kampında :)
Bi' üç hafta kadar buralardan uzak kaldım, bu süre içerisinde inanılmaz şeyler oldu. En inanılmaz'ı Beşiktaş gerçekleştirdiği için buraya yazmak istedim.
Guti gibi bir ismi Türkiye'ye getirerek inanılmaz bir işe imza attı Beşiktaş yönetimi öncelikle tebrik ediyor ve bize böyle bir ismi doya doya izlettireceği için teşekkür ediyorum kendi adıma.
Aynı düşüncelerim tabiki Quaresma içinde geçerli zaten bunu dile getirmiştim yine bu forumda.
Şimdi ise gerçekten heycanla bekliyorum Robinho mu? Adebayor mu? Carew mi? Yoksa bir başka dünya yıldızımı gelecek diye. Türkiye'deki tüm takım taraftarlarına bunu yaşatıyorsa bir yönetim başarısız olsa bile gerçekten büyük bir iş başarmıştır bana göre. :)
Elbette bende herkes gibi bu ismin Robinho olmasını isterim fakat, forvet için alınacak ise yararlı olacağını zannetmiyorum. Robinho daha çok çizgide görev alan bir oyuncu. Adebayor ya da Carew olursa tadından yenmez.
Ama ben şu takımda Raul'u görmek isterdim orası ayrı. :)
İtalyadan henüz gelen bir bilgiye göre Serie A'da forma giyen bir yıLdız goLcü Türkiye'ye doğru yoLa çıkmış.Kaynak pek güveniLir değiL ama çok da yaLan gözükmüyor.Ve bunu doğruLayan birkaç haber daha gördüm ortaLıkta.
Ana sayfadaki resim güncellenmiş.Siyah forma satışa çıktı bugün diye.Transferden ses seda yok.
http://img12.imageshack.us/img12/792...siyahforma.jpg
Henüz br haber olmaması da iyimiş =)
İtalya muhabbeti doğruyusa eğer kim olabilirki?
Yoksa Eto'o mu :P Hem siyahi golcü hem Robinho'yu gölgede bırakabilecek bir isim :D
İtalya'dan geleceği iddia edilen isim Amauri olabilir.Ben açıkcası bugün bir transferin açıklanması konusunda pek umutlu değildim.Ama Robinho'nun geleceğine inanıyorum.Er ya da geç.
:n: Eeeee ? Geri sayım siyah forma içinmiydi yoksa ? :p