Amauri çağırılmışsa o iş yatar ...
Hoarau'yu niye düşünmüyoruz acaba ? :D
Printable View
Amauri çağırılmışsa o iş yatar ...
Hoarau'yu niye düşünmüyoruz acaba ? :D
Cassano geliyor Amauri gidiyor yaziyor , BJK ye buyuk ihtimalle
ceviri tamamen sallamadir :D
Beşiktaş'ın Hoarau'dan daha çok ismi olan birini getireceğini düşünüyorum.. Trezeguet içimden geçmiyor değil bir ara adı da geçmişti yanılmıyorsam :)
Neyse İtalyanca bilen biri olarak Fildişi Sahili karşısında Amauri , Cassano ve Balotelli kampta diyor.
Edit : Çoktan cevaplamışlar :D
Var mı bir haber.
Amauri zor transfer yüksek bonservisini Demirören'in verecegini sanmiyorum.
robinho için güya 27 m bonservis veriyodu:D
hayır yani sponsor Demirörenin şirketi olacak bonservisi sponsor karşılayacaktı Guti hesabı onunda bir kısmını başkan verecekmiş maaşının:) borsayla ilgili bir haber duymadım bazı transferleri bitirince bildiriyorlar ama...
Oyuncuya teklif veriliyor , kulübüyle anlaşılıyor oyuncuyla da görüşmeye başlandıgında
Şirketimiz Beşiktaş A.Ş , xxx adlı oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır.
Diye bildiri yayınlanıyor. Yoksa Q7 borsaya bildirilmeden çok önce İnterle anlaşılmıştı bile bonserviste.
Td olayında niye 6 aday bildirdiler ben şaşırmıştım açıkcası adayları borsaya bildirmelerine.Getirince bildiriyosun tamam da adaylar niye?
O yanıltmaca bi nevi taktik..
O dümendi yahu, daha Mustafa Denizli gitmeden Schuster'in geleceği belliydi hatta Schuster Robinho ile birlikte geliyor haberleri çıkmıştı. Yönetim de böyle değil, Schuster ile bir anlaşma yok demek için, 6 adayla görüşeceğiz dedi, gidip çaylarını içtiler, görüştük dediler ve Schuster'i açıkladılar.
anladım:)
Hadi Adebayor beklemedeyiz:zuhaha
Guti ve Quaresma ya ne kadar para verildi bilgisi olan varmı acaba..?
Bonservisinedir hani topçuyadır öyle bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..
Q7 - 7.3 milyon euro - Yıllık 3.5
Guti - Bonservissiz - Yıllık 2.5
Cenk Gönen- 1 milyon euro - Yıllık 400 bin lira
Hilbert bonservissiz - Yıllık 1.3 milyon euro
Ersan Gülüm - Kiralık
Toplam Bonservis Harcaması 8.3 milyon euro
Toplam yılık ücret 7.8 milyon euro
gutinin 1.5'ini Demirören vermeyecekmiydi.
ayrıca 7,5 yapar çünkü cenk'inki lira:)
edit:Guti 2.7 diye hatırlıyorum
Pardon orda yanlışlık var Cenk TL olarak alıyor 7.5 olacak evet. Ama Ersana 300-400 bin lira veriliyordur yine 7.8 eder yine :D
:zuhaha
Gerçek Q7 oldu!
10 Ağustos 2010 13:25 | NTVSpor.net
Doğuş Otomotiv Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma'ya düzenlenen törenle Audi Q7 marka otomobil hediye etti.
http://media1.ntvspor.net//C/I/55/q600_WJ5J3.jpg
Beşiktaş'ın Q7 lakaplı Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma gerçek Q7 oldu. Doğuş Otomotiv Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma'ya düzenlenen törenle Audi Q7 marka otomobil hediye etti. Doğuş Otomotiv Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster'i de unutmadı. Schuster'e de bir araç hediye edildi.
1 Video Gerçek Q7 oldu
Törende Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu da yer aldı. Bilaloğlu Beşiktaş ile uzun zamandan beri güzel bir bağ kurduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini söylerken Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster de NTV SPOR'a yaptığı açıklamada "Büyük bir markayla çalışıyoruz. İspanya'da da aynı markalarla çalıştım. İspanya'da da Audi kullanıyordum. Çok memnunum. Böyle markalarla çalışmak Beşiktaş'ın da büyüklüğünü gösteriyor" dedi.
NTV SPOR canlı yayınına katılan Ricardo Quaresma ise lakabıyla aynı olan bir arabaya sahip olduğunu için çok mutlu olduğunu ifade etti. Q7 "İyi başladım. Takıma yardım etmeye çalışıyorum. Onlar da bana yardım ediyorum. Beşiktaş'ı çok daha ilerilere taşıyacağız" diye konuştu.
http://www.haber1903.com/Haber-15501-alain-delon
çok güzel bir yazı:)
Olimpiakos - Nobre ne oldu?
şimdilik birşey yok galiba.
yorumlar şöyel nobre nin yanında uğur'uda verelim(inceman)
robinho gelmesede olur:zuhaha
Ne Carew ne de Adebayor'un transferi Nobre'nin transferi kadar heyecanlandırmıyor beni.
olympiakosun bizim türk takimlarindan farki yok galiba :) nobre 4 senedir toplam 20 gol ya atti ya atamadi :)
Koskoca OLimpiyakos yahu.Demekki koskoca değiLmiş bu takım.Ha Diatta ha ŞiLdenfeLd ha Seriç hiçbir farkı yok bu transferin.
Olimpiakos'un koskoca oldugunu kim söyledi yahu =) Alın Nobre'yi kurtarın milyonları..