robihho adebayor birde ikisine birden teklif...
evet anlıyorum:0::schaf::schaf:(d)(d)(:/:)(//x)(bb)(//ö)(/2)(vv)(vv):66:
Printable View
robihho adebayor birde ikisine birden teklif...
evet anlıyorum:0::schaf::schaf:(d)(d)(:/:)(//x)(bb)(//ö)(/2)(vv)(vv):66:
---------------------------Hakan---------------------------
Toraman---------Ferrari---Zapotocny--İbrahim Ü
----------------------Ernst---------------------------------
----------------------------------Necip---------------------
------------------------Guti--------------------------------
-Quaresma---------------------------------Robinho---
---------------------------Adebayor----------------------
:uzgun:
haksızlık (vv)
Q7 büyük takım topçusu değil, Guti yaşlı, Robinho disiplinsiz, Adebayor'un kötü özelliği yok aa varmış aslında birazcık yavaş. Bu takım iş yapmaz beyler anca 5. olursunuz :p :zuhaha
adam haklı beyler dağılın(vv)
ahmet 7. yabancı oluyor zapo yerine ersan iş yapar mı yapmaz mı bu takımda bana bunu söyle;)
Beyler pardon da Robinho veya Adebayor gelirse sizinle ilişiğimi keserim haberiniz olsun :D :D
Beşiktaş'a kısmetse :)
Demirören isterse:zuhaha
Adalı bitirirse :D
Yanlisiniz var :) Bizim kuluplerin herzaman yaptigi seydir kuluple anlasalim nede olmasa futbolcu ile anlasiriz ve sonradan cikan sonuc
-Futbolcu kibarca reddeti
-hanimi/kiz arkadasi/cocuklari gelmek istemiyor
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=76382
Bir dev daha yolda!
Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, siyah beyazlı yöneticilerle yaptığı 'çok özel toplantıda' Tabata, Fink, Delgado ve Hilbert'in satılarak bu oyuncuların yerine 'süper bir santrfor' alınması için görüş birliğine vardığı öğrenildi.
Robinho ve Adebayor birlikte gelsin 1 sene boyunca Beşiktaş avatarıyla gezicem.Hatta 2inden biri bonservisiyle gelsin yine dolaşıcam :n: .Şaka bi yana yapıcam.
Bjk inş alır ligin kalitesi artsın avrupada iyi olalım biraz.
Tabata'nın satılacağını sanmıyorum.Geçen sezon ödenen bonservis sebebiyle ertesi sezon göndermek istemezler.Yoksa bu sezon ilk onla yollar ayrılırdı Tello,Fink'ten önce.
Ntvsporda şimdi Hakan gündoğar kiralık olarak city ve adebayor ile anlaşıldıgını kontenjan açılınca büyük ihitmalle biteceğini söyledi.
Ramazan ramazan kontenjan açılmasın diye dua ediyim de görün :p :D
http://media1.ntvspor.net//C/I/55/ade600_NP2YC.jpg
Şimdi de Adebayor mu?
12 Ağustos 2010 00:30 | NTVSpor.net
Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Manchester City'nin yıldızı Adebayor'u kiralık olarak kadrosuna katmak için ön görüşmelere başladı.
Şimdi de Adebayor mu?
Quaresma ve Guti gibi yıldız futbolcuları transfer ederek büyük yankı uyandıran Beşiktaş, forvet arayışları için Togolu yıldız Adebayor'un üzerinde duruyor.
Manchester City'de forma giyen Togolu forvet için Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in İngiliz kulübün yöneticileriyle bir ön görüşme yaptığı kaydedildi. Siyah beyazlı ekibin Adebayor'u kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu iddia edilirken bu transfer için daha yoğun görüşmelere takımdan gönderilecek yabancı futbolcunun belirlenmesinin ardından başlanacağı da gelen haberler arasında...
iddalara göre robinho bonservis
Adebayor kiralık
yanlış mı anlamışım?
İlk başta söyleyeyim tamamen kendi yürüttüğüm mantık ve daha önceki transfer düreçlerini örnek olarak kendi adıma Adebayor - robinho ikilisinden biri yada ikisi birden Beşiktaş'ta diyorum.
Bu adam da gelirse tutulmayız heralde.. İnşallah pürüzler halledilir ve ikinci Nouma takıma katılır..
Aynen yiğidim :D
olabilir özgür bırak dokunma:D
http://img192.imageshack.us/img192/8426/baykus.jpg
Konuya gelirsek tamamen fikir diyorum arkadşlar ben kendi mantıgıma göre gelmesse yüklenmeyin bana :zuhaha
ooooooo öyle bir yüklencez ki:zuhaha
10 agustosa robınho besıktasta gencler uzatmayın.. noldu ahmet:D