çok net yüklenirim yani ahmet:D
Printable View
çok net yüklenirim yani ahmet:D
Açık konuşayım, Adebayor veya Robinho gelirse, Beşiktaş'ı bu sene tutmak cidden zor olur.
bence adebayor gelecekse federasyon özel izin çıkarsın bi yabancı daha oynasın ben bi galatasaraylı olarak hayır demem :D
=D bu kadar olumlu tepkiler almak ne güzel =)
Ah bir de gerçekleşse bu iş , aman diyim...
bu kadar olumlu tepki vermemin nedeni inanmamam bu transfere büyük ihtimalle . yanlış anlaşılmasın beşiktaşla bi alakası yok adebayorun türkiye'ye gelmesini olası görmüyorum hatta city'nin çok çok büyük para harici elden çıkaracağını da sanmıyorum .. gerçekleşirse cidden şu ana kadarki hiçbir transfere benzemez . çünkü ne yaşlı ne sakatlık sorunu ne de form sorunu var . bildiğin süper yıldız ..
4 gün içinde herşey belli olur :icon_razz:
Öyle mi diyosun Ahmet=))
Haftaya küu yedi,Guti ve Adebayor fotoğraf çekinecekLer demedi demeyin.:n:
Adebayor'un her goLünden sonra rakipLerin "Hadi be!" diyecek oLması.:)
Adebayor'a 8 milyon euro teklif etmişiz, City ise 12 milyon euroya kadar inmiş.
Bonservisini almaya çalışıyor anlaşılan yönetim olmazsa kiralama formülü devreye girecekmiş.
2 veya 3 yabancı yollanırsa da muhtemelen Adebayor ile birlikte Robinho'da gelecektir.
O zaman ki muhtemel kadromuz :)
------------------------------Rüştü/Hakan/Cenk-----------------
Ekrem----------------Toraman---------Ferrari--------Delinho
------------------------------------Ernst----------------------------
------------------------Necip---------------Guti-------------------
Quaresma-----------------------------------------------Robinho
------------------------------Adebayor----------------------------
Böyle kadro yok ya:D
Sadece Adebayor da yeter banaa
Bu sezon transferde harbiden çağ atladık.Sonuç olarak gelmese bile Adebayor,Robinho gibi isimlerle ilgilenmemiz bile önemli.İnşallah gerçekleşir.O zaman neler olur düşünemiyorum gerçekten.
O değil de,Robinho ve Adebayor da gelirse FM 11'de turnuvalarda Beşiktaş'ı yasaklamak zorunda kalacağız sanırım.:icon_biggrin:
Evet Şemsi haklısın. Bir de turnuvadaki hazırlık maçlarında yabancı sınırı da olmuyor :D
İtalyan "FOOTBALLpress" sayfasının haberine göre Beşiktaş`ın da transfer gündeminde olan Togo`lu yıldız oyuncu Adebayor, kendisine Tottenham`dan gelen transfer teklifini kabul etmedi.
http://resim.haber1903.com/icerik/capture5(2).jpg
-HABER1903-
Adebayor'a da Hazard gibi ihtimal vermiyorum şahsen. Bence büyük beklentiye girmeyin.
Bu konunun en başında Elyasa'nın haberi var, bence bayağı ciddi bir ilerleme yaşamışız.:D
Adebayor Tottenham'ı kabul ettiyse etmesinin sebebi bence ondan daha iyi bir takıma gidecek olmasıdır. Yanlış bilmiyorsam Tottenham Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaktı...
Adebayor'un neden Tottenham'ı tercih etmeyeceğini söylemiştim. Kendisi İngiltere dışında oynamak istiyor.
Hay hay buyursun gelsin =)
Wolfs. Dzeko'yu bırakmayız diyor.. =/
Ne Adebayor gelecek nede Robinho boşuna heveslenmeyin bence..
Tottenham'ı reddedip Beşiktaş'a mı gelecek.Boşuna beklentiye girmeyin bence arkadaşlar ..
Mesela Tottenham-Beşiktaş olayı değil.. Adam İngiltere'de oynamak istemiyor bunu anlamak çok basit..
BEŞİKTAŞ, NOBRE İLE YOLLARINI AYIRIYOR
Brezilyalı oyuncu kendi isteği ile siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti...
Kaynak Haber1903.com
Allahım ne güzel bir habeerr..
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=20492
Açıkçası bu yalanlama sanki biz Robinho'yu almışız bundanda Fenerbahçe yönetimi habermış ve o rakamların çok fazl aoldugunu bir kulübün geleceğini tehlikeye atacağını günlük bir transfer olacağı gibi ifadeler kullanılmış.
Bu açıklama beni biraz daha umutlandırdı ama bir teori sadece :)