1 haftadrı hizadayım Emre abi:D
Printable View
1 haftadrı hizadayım Emre abi:D
Açamıyorum ki? Sanırsam hostçudan kaynaklanan bir durum. Sabah dayımı arayıp bildiririm, hostçuya söyler o da, açarız. Sen merak etme.:D
Hayirli geceler gecenin ilerleyen saatlerinde ugrarim buraya simdi Kariyer Team :D
Sabahleyin açıp bakarım muhabbetin devamına.:D
Haydin güle güle.
Serkan abi bağırarak hostçu diye okuduğumda tostçu gibi oldu:D
herkese hayirli geceler
gelen arkadaşlar hoşgelmiş hayırlı geceler.
Hostu sağlayan hostçu oluyor işte.:D
Şirket dayımın, doğal olarak site de dayımın oluyor. Parayı o verdiği için, bu sorunu da onun çözmesi gerekiyor.:p
Bu arada gelenlere hoşgeldin, Şemsi sana da güle güle der, hayırlı yolculuklar dilerim...
Heee host satan kimseye hostçu deniyor demekki. :)
Yani klavye satıyorsam klavyeci, maus satıyorsam mausçu gibi. :p
Desene Berfeambalajın veliahtısın. :zuhaha
Şemsi iyi yolculuklar memlekete selam söle.:icon_wink: :)
Evet aynen öyle, mesela ben peyzaj satmıyorum ama peyzajcı diyorlar, olmuyor ki.:D
Geçen senelerde yazın orada çalışmıştım ama pek kazanamadım. Nasılsa yeğenim diye dayım az maaş verdi.:zuhaha Veliahtlık olmaz, ben kendi işimin patronu olacağım.:p
Selamlar,aleykümler...
hee anladım ucuz işçisin yani :p Yeğen kontenjanını dolduruyorsun. :)
Sana peyzajcı diyenler utansın Serkan biz ne yapalım. :zuhaha
Aleykümler selamlar Bengisu. Sen sınava girecektin bugün yanlış hatırlamıyorsam değil mi? Eğer yanlış değilse nasıldı?
aleykum selamlar semsi sana da hayirli yolculuklar
100 üzerinden 94 doğru 6 yanlış yaptım
94 doğru 6 yanlış mı :p: Eee daha ne olsun.
Bugün kanallara bağlanan insanlar vardı bi kıza hasta oldum ya 98 net yapmış ağlayacak neredeyse. :n:
YDS'de 90'dan aşağı yaparsan iyi bir yeri kazanman mümküm değil,80'den aşağı yaparsan herhangi bir yere girmen mümkün değil,o yüzden fazla uçmuş sayılmam
Olmaz tabi, ben neden flood yapayım ki?;;)
dick istediğin yere girersin umarım, tebrik etmiyorum, neden 6 yanlış yaptın söyle bakiyim?:D
İyi geceler millet:)
Sınava katılan diğer arkadaşlara ayıp olmasın diye:D3 tane kelime sorusu 3 tane de paragraf sorusu yanlışı var,sınav salonunda herkes dumur oldu 80 dakikada çıktım,denemelerde 45 dakikada falan çıkardım kastım bu sefer:D,üzerimde arsenal forması,saç sakal birbirine karışmış bir halde,zaten çoğunluk kızdı hepsi kendi tabirleyile oha falan olmuştur
Ey cemaati müslimin ben artık uyumak istiyorum sabah erken kalkmak lazım herkese iyi geceler. :) Görüşmek üzere.